- Konu Yazar
senin durum çok vahim mete abeyy kim bilir onu ne işler de kullanır sonra sana verir:queen:
bir yan keskiyle neler yapılabileceğini değil de neler yapılmayacağı hakkında profesör oldum diyebilirim...:queen:
zuhahahaha valla aklıma biz motorla yan yana giderken elini uzatıp çü.....nü keserim dediği geliyor.... ben olsam bulaşmam o pakete hiç...
sana şaka gibi geliyorum ama Fenni Sünnetçiliğe merak saldım bir dönem...
:queen: Abi salı günü suadiyede olursan bende otaraflara gelcem buluşalım alayım emaneti :mrgreen:
Niye öyle diyonuzki şimdi içime daha fena kurt düştü bak :queen:
Aga Suadiyeye gel ama ben sahildeyim suadiye otelin oralarda...sen üst bostancıya gel...otobüs seni zaten oraya getirecek ben oraya roketlerim hemen...
yan keskiyi sakın koklama ama taam mı...sadece kullan...:queen:
kuşkuların gayet yerinde.... mete yi sorguya çekelim... ama bir kaç kişi daha lazım.. sen sağlam 3 beş kişi ile meteyi kandır bize getir... benim garajda sorgularız...
ganga beni zaptedmek biraz zor...
Ben tırsarım öyle adamın babası polis kendisi koruma. sakata geliriz ::156::![]()
sakata gelmezsin sakat kalırsın...neden çünkü bir ayu ile uyuyunca ne olur...ayu sağa sola dönerken seni yanlışlıkla ezer...o misal...şaka mesafemde durmayın...şakayla size istemeden zarar verebilirim...el = pençe...
:cherry:
bende o yüzden yanına 3-5 sağlam adam al diyorum ya... 130 kiloluk adam... bizi sinek ezer gibi ezer.... kişi sayısını fazlalaştırarak bu işi başara biliriz..... :cherry:
::saad:: Ben yapamam o sevimli pandaya kıyamam :queen:
Küçükken Güliverin Macerlarınıda okumadınız mı hiç...ya da kıng kong...beni anca böyle yakalarsınız...:queen:
http://www.google.com.tr/imgres?q=G...0&ndsp=21&ved=1t:429,r:8,s:0&biw=1024&bih=677
off muhabbete bak...
ulaa ne güldüm yav..
metehan abi bir daha buralara geçtiğinde bizede haber verde nur cemalini görelim abim..
valla tanışalım seninle...
aga senin numbertoyu aldım mı valla kafam leyla oldu...bi yollasana...