Piyanist İrfandan Ramazan Erzak Paketi :)

senin durum çok vahim mete abeyy kim bilir onu ne işler de kullanır sonra sana verir:queen:

bir yan keskiyle neler yapılabileceğini değil de neler yapılmayacağı hakkında profesör oldum diyebilirim...:queen:

zuhahahaha valla aklıma biz motorla yan yana giderken elini uzatıp çü.....nü keserim dediği geliyor.... ben olsam bulaşmam o pakete hiç...

sana şaka gibi geliyorum ama Fenni Sünnetçiliğe merak saldım bir dönem...:pfenni ne demek onu bilmiyorum ama...:queen:

:queen: Abi salı günü suadiyede olursan bende otaraflara gelcem buluşalım alayım emaneti :mrgreen:

Niye öyle diyonuzki şimdi içime daha fena kurt düştü bak :queen:

Aga Suadiyeye gel ama ben sahildeyim suadiye otelin oralarda...sen üst bostancıya gel...otobüs seni zaten oraya getirecek ben oraya roketlerim hemen...

yan keskiyi sakın koklama ama taam mı...sadece kullan...:queen:

kuşkuların gayet yerinde.... mete yi sorguya çekelim... ama bir kaç kişi daha lazım.. sen sağlam 3 beş kişi ile meteyi kandır bize getir... benim garajda sorgularız...

ganga beni zaptedmek biraz zor...:p

Ben tırsarım öyle adamın babası polis kendisi koruma. sakata geliriz ::156:: :p

sakata gelmezsin sakat kalırsın...neden çünkü bir ayu ile uyuyunca ne olur...ayu sağa sola dönerken seni yanlışlıkla ezer...o misal...şaka mesafemde durmayın...şakayla size istemeden zarar verebilirim...el = pençe...

:cherry:

bende o yüzden yanına 3-5 sağlam adam al diyorum ya... 130 kiloluk adam... bizi sinek ezer gibi ezer.... kişi sayısını fazlalaştırarak bu işi başara biliriz..... :cherry:

::saad:: Ben yapamam o sevimli pandaya kıyamam :queen:

Küçükken Güliverin Macerlarınıda okumadınız mı hiç...ya da kıng kong...beni anca böyle yakalarsınız...:queen:

http://www.google.com.tr/imgres?q=G...0&ndsp=21&ved=1t:429,r:8,s:0&biw=1024&bih=677

off muhabbete bak...
ulaa ne güldüm yav..
metehan abi bir daha buralara geçtiğinde bizede haber verde nur cemalini görelim abim..
valla tanışalım seninle...

aga senin numbertoyu aldım mı valla kafam leyla oldu...bi yollasana...

:cherry:

bende o yüzden yanına 3-5 sağlam adam al diyorum ya... 130 kiloluk adam... bizi sinek ezer gibi ezer.... kişi sayısını fazlalaştırarak bu işi başara biliriz..... :cherry:

Kişi sayısının artması demek, Metehan'ın sadece yorulmasına sebep olur bence.(hepinizi çiğnerken yorulacaktır tabii ki :) )

sakata gelmezsin sakat kalırsın...neden çünkü bir ayu ile uyuyunca ne olur...ayu sağa sola dönerken seni yanlışlıkla ezer...o misal...şaka mesafemde durmayın...şakayla size istemeden zarar verebilirim...el = pençe... YAN KESKİ

Kocaeli İl Temsilcisi
vay irfan abi nin yaptığına bak sen beni kandırmış fatih'çiğim bak kıymetini bil:cherry: bu paketten sadece sana hediye ediyorum benim için çok önemli bi kardeşimsin falan dedi geçen pazar ama malesef mete abi de kıymetliymiş en az benim kadar :p neyse abi yan keski değişik işlerde kullanılabilir gördümüz üzere fakat bazı şeyleri amacı dışında kullanmak ömrünü kısaltır aletlerin o sana fazla dayanmaz yani:queen:

sevgili fatihim kıymetini bil derken :) kendim uzuuunca tırmalamalarım sonucunda tecrübelerim ve kullanışlılığı yönünden gecelerin 3-4 lerine kadar geziye yetiştireceğim diye gözlerimin patlaması sonucu , bir gün inşallah lazım olmaz , fakat lazım olduğunda ne kadar çok işe yarayacağını gördüğünüzde bana edeceğiniz duaların katmerleşeceğini bildiğim için o cümleyi kullandım ...:)

haaaaaa kardeşim tırnağına kıymık , tekerine taş değdiğinde canı gönülden üzülebilecek arkadaşlarımın içindesin olaki şakada olsa yanlışa çekersin :)
tüm dostlarım benim için kıymetlidir zaten kıymet vermediğim dostum değildir ,

onun için gezi iptal olduğundan dolayı tek tek zaman buldukça paylaşıyorum arkadaşlarımla , ki işe yarasın iyi niyetimin temsili olsun :)
13 ağustos cumartesi görüşürüz inşallah :):cat::rendeer:

---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:26 ----------

Bir motorcu başka bir motorcuya ne hediye eder...işte bunları...:queen: ramazan erzak paketi gibin...:queen:

Kendisi sağolsun bunları kendi hazırlamış...acil durumda çok işe yarayacak küçük detayları hazırlayp hediye paketi yapmış nazik davranışından ötürü çok teşekkürler...bu mini hediyesini geçen yağmur nedeniyle iptal edilen bir gezi vardı o geziye gelecek tüm arkadaşlar için hazırlamış aslında...Sağolsun varolsun...bu tarz şeyleri yazmak istemiyorum ama kendisinin ne kadar hassas ve naif bir kişi olduğunuzu bilmenizi isterim...Allah ondan hoşnut olsun...

yan keski çok işe yaradı...:queen:

metehancım çok duydulandım agam , böyle şeylerle reklam olmak ,iyi şeylerle anılmak güzel şeyler dostum , çooookkk lafı uzatmadan bir şey söylemek istiyorum ,

sevdiğin kadar sevilirsin, can yücelin zamanında seslendirdiğim güzel bir şiiridir , onun için aynı zamanda her şey senin naifliğindende kaynaklanıyor olmasın sevimli pandam benim, gıdığından kocaman öper saygılarımı sunarım :)

Güzel kullanışlı paket olmuş ama araya en azından bir paket tere yağı felan sıkıştırsaydınız yaw. Zor zamanda zincire sürülür :)

Kocaeli İl Temsilcisi
bir yan keskiyle neler yapılabileceğini değil de neler yapılmayacağı hakkında profesör oldum diyebilirim...:queen:

sana şaka gibi geliyorum ama Fenni Sünnetçiliğe merak saldım bir dönem...:pfenni ne demek onu bilmiyorum ama...:queen:

Aga Suadiyeye gel ama ben sahildeyim suadiye otelin oralarda...sen üst bostancıya gel...otobüs seni zaten oraya getirecek ben oraya roketlerim hemen...

yan keskiyi sakın koklama ama taam mı...sadece kullan...:queen:

ganga beni zaptedmek biraz zor...:p

sakata gelmezsin sakat kalırsın...neden çünkü bir ayu ile uyuyunca ne olur...ayu sağa sola dönerken seni yanlışlıkla ezer...o misal...şaka mesafemde durmayın...şakayla size istemeden zarar verebilirim...el = pençe...

Küçükken Güliverin Macerlarınıda okumadınız mı hiç...ya da kıng kong...beni anca böyle yakalarsınız...:queen:

http://www.google.com.tr/imgres?q=G...0&ndsp=21&ved=1t:429,r:8,s:0&biw=1024&bih=677

aga senin numbertoyu aldım mı valla kafam leyla oldu...bi yollasana...

metecim şu sevimli tosbağayı (burak) tavşan kamplumbağa yarışı misali koşturma peşinde :queen: çocuk telef oldu seni yakalayacam diye :queen:

---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:35 ----------

Güzel kullanışlı paket olmuş ama araya en azından bir paket tere yağı felan sıkıştırsaydınız yaw. Zor zamanda zincire sürülür :)

tereyağınıda 13 ağustos akşamı sıkıştırırız sevgili eyübüm acayübüm :)

---------- Post added at 02:54 ---------- Previous post was at 02:37 ----------

Kişi sayısının artması demek, Metehan'ın sadece yorulmasına sebep olur bence.(hepinizi çiğnerken yorulacaktır tabii ki :) )

:cherry::cherry: resimlerde ufacık görünüyo sevimli panda :queen: kabuslarım gerçek oldu kısmet nasip oldu felek bizi aynı karede birleştirdi :cherry::queen:

2 tam bir çeyrek ekmek arası yada ediyle büdü :cherry::queen:

piyanist metehan abinin yanında hediyelik eyşa gibi durmuşsun yav... korktunmu yoksa...)

F54

abi hediyen için çok saol allah razı olsun senden evet birgün işe yarar elbet düşünmen yeter inş cumartesi oradayım görüşmek üzere:rendeer:

off muhabbete bak...
ulaa ne güldüm yav..
metehan abi bir daha buralara geçtiğinde bizede haber verde nur cemalini görelim abim..
valla tanışalım seninle...

Kesinlikle katılıyorum, bu arada metehan abi sen eski kasa vito mu kullanıyorsun? motorla giderken bi tane mercedes gördüm şöförü de sana benziyordu?

Kesinlikle katılıyorum, bu arada metehan abi sen eski kasa vito mu kullanıyorsun? motorla giderken bi tane mercedes gördüm şöförü de sana benziyordu?
erim nerdeyse iki akşamda bir süreyyaplajında göbekte oluyorum...
haberleşelim kardeşim görüşelim seninlede bir....

yok dostum şu an audı makam tipi bir arac kullanıyorum genelde caddedeyim...yine konuyu takip edemedim yazan arkadaşlar kusura bakmasın...amaç irfanın ne kadar kocaman kalpli olduğunun altını çizmek....

Bende aldım paketimi. Çok mutlu oldum :)

kusura bakma uzaktan seni görmeme rağmen yanına gelemedim ve çağıramadım...patronun hanımı çocuğunu alıp yanıma geliyordu...bu hususlarda mıymıylanırlar diye uzak kaldım senden...geçen aynı şey oldu tek teker ramçoyu yanıma çağırdım tam geldi patron çağırdı aracla çıkarken birde el salladım hüzünlü bir şekilde...:queen: kendimden utanıyorum...ne çıktı içinden aga...farklı bişey varmı...totoş sana özel pakete not düşmüş...:p

kusura bakma uzaktan seni görmeme rağmen yanına gelemedim ve çağıramadım...patronun hanımı çocuğunu alıp yanıma geliyordu...bu hususlarda mıymıylanırlar diye uzak kaldım senden...geçen aynı şey oldu tek teker ramçoyu yanıma çağırdım tam geldi patron çağırdı aracla çıkarken birde el salladım hüzünlü bir şekilde...:queen: kendimden utanıyorum...ne çıktı içinden aga...farklı bişey varmı...totoş sana özel pakete not düşmüş...:p

Sticker var bide :) Önemli diil ya başka zaman görüşürüz. Zaten seni görseydim klimalı treni kaçırcaktım :p

Sticker var bide :) Önemli diil ya başka zaman görüşürüz. Zaten seni görseydim klimalı treni kaçırcaktım :p

telden aradım ama duymadın...bu cumartesi akşamı karamürseldeki ambiansa geleceksen sana bir motor ayarlayalım...ben oruç tutmuyorum ama gidicez aga davet edildik gayrı...seni bir makinanın arkasına bindiririz...

telden aradım ama duymadın...bu cumartesi akşamı karamürseldeki ambiansa geleceksen sana bir motor ayarlayalım...ben oruç tutmuyorum ama gidicez aga davet edildik gayrı...seni bir makinanın arkasına bindiririz...

Telefon arkideşin evinde kaldı kimse ulaşamıyo bana :cherry: karamürsel uzak abi yaa bizimkiler izin varmez :pale: (ulen ne çekiyosam bizimkilerden çekiyorum zaten :) )

tamam tosbik...hadi iyi geceler...ben bir gezi topacı için dergaha çekiliyorum...12 ye doğru anca biter işlerim...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
ne oldu metecim dergaha çekildinde yeni bombanı patlattın sesinmi bana gelmedi yoksa ,:) ?

Kocaeli İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar