Süper Moderatör (BBRR)
Yuh be böle başlıkmı açılır .. utanmadan pastırmalarıda koymuş .. ayıptır günahtır ... bu arada fiyat listesi nedir ve marmarise servisiniz varmı :cherry:

Az sonra forum kurallarına bir ekleme yapacağım,bu eklemeyle bu başlık ve ileride açılacak bu tarz başlıklar yasaklanmış olacakVar,gelen vaaaar gelemeyen var..Var,yiyen vaaar yiyemeyen var ve en önemlisi ağzının suyu akan var
r:
Ellerine sağlık,yemesek de gözümüz şenlendi,pide yenmeden bile kalitesini tadını belli ediyor maaşallah :cat:
abi resim çok açıklayıcı olmuş teşekkürler:queen:hayırlı akşamlar arkadaşlar yine bu akşam iftar daveti , muhabbetinden dolayı yakın akrabalarımıda iftara aldıktan sonra sıra mt ye geldiartık bilmeyen arkadaşlar için kesin bir adres gösterme zamanıdır diye düşündüm ve 13 ağustos cumartesi akşamı verecek olduğum iftar davetinin, karamürseldeki toplaşma adresini vermem bilmeyen arkadaşlarım için faydalı olacağını düşünüyorum ..
13 ağustos cumartesi akşamı son toplantı ve varış adresi
karamürsel balık adasıdır saat tabiki iftar saatinden önce
karamürsel merkez ışıklarına geldiğinizde , yalova yada kocaeli istikametinden gelen arkadaşlar farketmez dosdoğru ışıklardan aşağıya yönelip vapur iskelesini buluyorlar ve oradan sola yalova istikametine dönüp sahil kesiminden 500 mtre kadar gittiklerinde balık adasını soruyorlar, balık adasını bulduğunuzda varış noktasına gelmiş oluyorsunuz orada inşallah be sizi bulacağım
anahtar kelimeler
karamürsel, balık adası, adalı ekmek fırını
birde resim koyayım kolaylık olsun
![]()
Yuh be böle başlıkmı açılır .. utanmadan pastırmalarıda koymuş .. ayıptır günahtır ... bu arada fiyat listesi nedir ve marmarise servisiniz varmı :cherry:
Selamun aleyküm pideleri hazırlayın aksilik olmaz ise ordayız...+siyah atmaca
çayı sevmem zaten..kola yada limonata yeterli....:queen:
ben varya çok pis adamın yaa...l:
fazla karıştırma...çok süpriz adamsın ağabey...
samet abi listeye bile baştan yazılmışsın...
bu torpil nerden geliyor ağabeyim?
fazla karıştırma...
biraz gerileri oku yeter....l:
İrfan daha ne yedireceksin bize yahu...
yiyeceğimiz iki lokma bişey....
su suuuuuuuu eksik olmasın yeter...:rendeer:
ülen 2 gün girmedik foruma az kalsın kaçırıyorduk çayı![]()
gidiyorsunuz'da çagırmıyorsunuz he alacagınız olsun,ben cuma akşamından gidip bakayım ne var ne yok diye
edirneye niyet vardı cumartesi ve ya pazar günü ama cumartesiyi İrfan kardeşe ayırsak daha güzel olur gibi geliyor,hep gidelim diyoruz karamürsele sepet almaya bir türlü kısmet olmadı belki bu sefer alırız karamürsel sepeti ama içi dolu olsun :queen:
sevgili tamer abi başım üzerine desem yerinde olurmu ?
yalnız bir sorun var listeyi güncelliyorum ve aynen gelecek senide ekliyorum , iyi düşün son kararınmı ağabeygeri dönüşü yok bunun
yengen vizesi alamadım , yan yattı çamura battı olmasın
gerçiii daha cumartesiye var fakat ona göre hazırlık yapılacak sevgili ağabeyim umarım anlatabilmişimdir
---------- Post added at 02:47 ---------- Previous post was at 02:44 ----------
GÜNCEL..
1-sametagir
2-mezit
3-unnamaed
4-tek teker ramço
5-metehan
6-f54
7-ethem76
8-alper41
9-piyanist_irf
10- cbr1100xx