Cep telefonu konusunda yardıma ihtiyacım var

400 - 500 liralık bütçe ayırdım cep telefonu için. Tabiki Wi-Fi ve Gps özellikleri olan veya yükleyebileceğim bir telefon arıyorum. 2. el düşünmüyorum. Bir tavsiyesi olan var mı ?

2. el Samsung Ace çok temiz sıfır gibi bulabilrisin... Ekranı çizilmeye dayanıklı bir nevi çizilmiyor gps wifi android işlemcili 800 mhz kullanıyorum memnunum

nacizane nokia 5800 xpressmuzik tavsiye edebilirim..kullanıcısıyım ..daha iyileri olabilir ama ben memnunum....

ikinci el androidli bir cihaz al derim kesinlikle...
herşeyiyle mükemmel bir kullanımı var...

Teşekkür ederim ilginiz için. Samsung Ace'yi araştırmaya alıyorum.
Xpressmusic elimde birtane bozulduğu için soğudum açıkçası. Nokia düşünmüyorum.
Android duymuştum, bakıyorum hemmmen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Samsung Galaxy fit e bak derim

Moderatör
Lg P503 kullaniyorum, hatta mesajina cevabi telefonumla yaziyorum, cunki internete telefonla giriyorum. Kullandigim icin tarafsiz olamam ama, gercekten bilgisayari aratmiyor. Lg P503 al diye israr etmiyorum, sadece islemcisi hizi yuksek, ekran boyutu buyuk bir android isletim sistemli bir telefon almani tavsiye ediyorum. Lg P 503 de fiyat performans olarak simdilik en mantikli secenekler arasinda.

nokia x6 8gb var bende yurtdışından getirdim 1 ay kullanıldı.500 tlye satıyom

nokia e 71 tavsiye ederim.... 2 el düşünmüyorsun ama bende 1 yıl garantisi devam eden çiziksiz tüm kutu içerigi garanti kağıdı kitapçığı faturası mevcut olan bir telefon var.. askerlik nedeniyle satıyorum...

400 liraya c5-03 tavsiye ederim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum aylık 1 gb internet paketimde var her işimi telefonla yapıyorum gps wifi gibi özellikleride var dokunmatik kullanamam diyordum ama şuan diğerlerinden daha rahat geliyor ayrıca telefon cebinde olduğunu hisettmiyorsun

Moderatör
adam tavsiye istemis, neden herkes telefonunu satmaya calisiyor ki?

LG Optimus one tam senin aralığında satılıyor. Android 2.2 ile geliyor ve 5800dan kesinlikle iyi her konuda. Özellikle büyüklük. Ben 250tl ye ikinci el denk getirdim. ,
Ya da donanimhaberi okuyup huawei X5 o paraya alabileceğin en hızlı ve özellikli telefon olacaktır.

Nokia C6-01 şiddetle tavsiye edilir! Benim 719 TL ye aldığım ve şimdi nokia çakallarının kampanya yaptığı alettir :jocolor:

Şu anki fiyatı 599 TL biraz zorlarsan kaçırma derim :cat: 5800 dan sonra gerçek bir dokunmatik keyfi :cherry:

( bende 5800 dan sonra onu aldım )

tavsiye ettiğim galaxy ace de karar kıldın değiştirme fikrini çok güzel telefon yalnız arka siyah kapaklısından al o daha karizma :cat: bnde beyazından kullanıyorum gayet memnunum

millet bana kızacak ama gözünüzü seveyim şu nokia yı övmeyin arkadaşlar...
o telefonun nesi var?
şlemci ram kapasitif ekranı multitocuh...
bunlar çok basit özellikler..
ve çoğunu desteklemiyor...
şu an en iyi telefonu n8 olmasına rağmen nette dolaşırken kasıyor....
kardeşim aç oku iyicene araştır...
ve göreceksin ki cihazda android varsa teknolojiden anlayan herkes o cihazı al diyecektir sana...

Moderatör
Nokia dunya piyasasida deger kaybediyor hergun zaten, bi bizim millet akillanamadi hala.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burası 2. el piyasasına dönmüş ama adam demişki 2. el istemiyorum.Kör tuttuğunu hesabı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar