ptt motorlu dağıtımcılık hakkında

arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar,aranızda veya en azından yakın çevresinde ptt motorlu dağıtım işi yapan vamı acaba?izmlrde bu işe nasıl başvurulur,şartlar nedir,vb.vb. Sorular hakkında yardıma ihtiyacım var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu soruyla alakalı detaylı bir konu vardır forumda. Aramayla ulaşabilirsin.

hocam mutlaka vardır ama nete suan cepten girdiğim için ve arama fonksiyonunu ne yazık ki çok işlevsel kullanamıyorum. Ki yaptığım aramalarda ne yazık ki bir sonuca ulaşamadım.

İst'da Olsan Tüm Secenekleri şartları iyi ve kötü yönlerini söyleyebilirdim,
Fakat...İzmirde hangi firma ne şartlar ile çalıştırır bilemem,

Moderatör
E istanbulda ki sartlari soylesen, belki az bucuk yardimci olursun, bende merak ettim :p

valla izmir için mi söyleniyordu tam hatırlamıyorum ama sizi işe aldıklarında motosiklet benzin parası bakım parası falan vermeyecekler yani tüm bunları size verdikleri maaşdan karşılayacaksınız ve net elinize yaklaşık 900 tl gibi bir rakam kalacak (altı yada üstüde olabilir) genelde maaşların düzensiz ödendiğini duymuştum vs vs tabi bunlar izmirde de böyle mi bilmiyorum ben olsam ecza depolarında çalışmayı tercih ederdim

valla arkadaşlar acıkcası ucretınden zıyade, benım ıcın calısma saatlerının duzenı onemlı olan,hanı dusunceme göre saatları bıraz daha ınsanı kosullara sahıptır saınırım oyle degıl mı

arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar,aranızda veya en azından yakın çevresinde ptt motorlu dağıtım işi yapan vamı acaba?izmlrde bu işe nasıl başvurulur,şartlar nedir,vb.vb. Sorular hakkında yardıma ihtiyacım var.

ewet var ama kendısı ptt kadrolu elemanı yıllkar oncesınde gırmıs ıse nerdeyse emeklı olacak kendısı . . . benım bulundugum sehırde sırketler yapmıyorlar bu ısı .

valla arkadaşlar acıkcası ucretınden zıyade, benım ıcın calısma saatlerının duzenı onemlı olan,hanı dusunceme göre saatları bıraz daha ınsanı kosullara sahıptır saınırım oyle degıl mı

Senin için önemli olan çalışma saatleri ise en rahat kuryelik ptt kuryeliği.

Bayraklı'da yeni adliyeyi bilirsin.Ptt nin ana dağıtım binası da orada. Kuryelerin çıkış noktası da orası.Sabah 8:30 gibi gidersen yakalarsın.

Senin için önemli olan çalışma saatleri ise en rahat kuryelik ptt kuryeliği.

Bayraklı'da yeni adliyeyi bilirsin.Ptt nin ana dağıtım binası da orada. Kuryelerin çıkış noktası da orası.Sabah 8:30 gibi gidersen yakalarsın.

eyvallah hocam artık öyle yapacam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar