egzosa yarın bakarız hocam orjinal egzos zırıltı yapıyosa dağılmıştır içi yapcak pek bişe olmayabilir ama karşılaştırma yaparızEvet,
Ben saat 21:10 gibi ABC petrol de oluyorum nasipse. Şu an başka planım yok. Selamlar.
Şu egzos olayından da kimsenin bilgisi yok gibi. zırıltılı sese devam şimdilik. Selamlar
eyvah bea elimdeki b sınıfınıda alırlarsa eve tıkılıp kalıcaz deseneOna bende girdim.
Önümüzdeki hafta sonundan önce sertifikaları vermiyorlar. Sonra da trafikten randevu falan. En iyi ihtimalle önümüzdeki hafta sonu alabilirsin ehliyeti. Hatta bir sonraki hafta ortasına kalabilir.
egzosa yarın bakarız hocam orjinal egzos zırıltı yapıyosa dağılmıştır içi yapcak pek bişe olmayabilir ama karşılaştırma yaparız
Herkese Merhaba.Gece gece ne işin var forumda demeyin. Acayip uykum kaçtı. Burda buldum kendimi :santa: Bu arada Forumda yeniyim. 2011 EFI Beyaz GT250R sahibiyim. 3 ay kadar oldu. Artık Sıkça forumu takip etmeye çalışıcam. Aranızdayım :wiinkk:
Selam,
Tamam dostum. Bir bakarız bugün. Nedir durum anlayalım. :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Hayırlı olsun. Kazasız belasın sürüşler ve keyifler dilerim size. EFI teknolojik olarak gelişmiş bir sistem. Bizde de var diye biliyorum. Enjeksiyonlu bizim makinelerde çünkü. :cat: .
Sıfırları nekadar oldu şimdi , bizi bir bilgilendirirmisiniz?
Bu akşam toplanıyoruz. Sizde gelin isterseniz.
Selamlar
Adnan
http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-100.html
bu linkte 2008 yılında mesaj atmışım "seneye inşallah motora sahip olucam" diye, fakat 3 yıl oldu ancak sahip oldum ama bunada şükürler olsun sonunda rüyalarıma defalarca giren hayallerim sorunsuzca gercek oldu ; 2008 model st kanuni 22 binde motorun gidişinde eksoz sesi haric ne tıkırtı ne uhultu hic bişey yok canavar gibi grenaj takımıda tam istediğim temizlikte...
![]()
![]()
![]()
![]()
sarı veya turuncudan başka renk düşünmüyodum en cokta turuncuyu istiyodum, istemediğim bi rengi almak zorunda kalmamam da cok iyi oldu.... Bu arada buluşmalara katılmak isterdim ama malesef calışıyorum(gece vardiyasındayım ramazan boyunca)
http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-100.html
bu linkte 2008 yılında mesaj atmışım "seneye inşallah motora sahip olucam" diye, fakat 3 yıl oldu ancak sahip oldum ama bunada şükürler olsun sonunda rüyalarıma defalarca giren hayallerim sorunsuzca gercek oldu ; 2008 model st kanuni 22 binde motorun gidişinde eksoz sesi haric ne tıkırtı ne uhultu hic bişey yok canavar gibi grenaj takımıda tam istediğim temizlikte...
sarı veya turuncudan başka renk düşünmüyodum en cokta turuncuyu istiyodum, istemediğim bi rengi almak zorunda kalmamam da cok iyi oldu.... Bu arada buluşmalara katılmak isterdim ama malesef calışıyorum(gece vardiyasındayım ramazan boyunca)
Aman sen yine de egzozun içine o dediğinden yapma,hele sıcakken hiç denemeegsozun içine ben boşalsam gelir bana ceza keser:farao:
yok motoru alayım satana kadar bozmam sadece night braker takarım uzun kısa o kadar daha ehliyeti alamadık pztye randevu aldımAman sen yine de egzozun içine o dediğinden yapma,hele sıcakken hiç deneme![]()
@osman_22 Motorun hayırlı olsun. Dikkatli kullan motoru
Sizler şimdi buluşmadasınız :salut:
güzel olmuş kanuni yazmasından iyidir bence aldığım ilk gün yapıcam bunu nazar değesin kazasız belasız sürüşlerKanuni'nin üzerine orjinalliği hiç bozmadan direkt tabelacıdan folyo kestirilmiş, kırmızı zemin folyosu üzerine siyah Hyosung yazısı uygulaması'nı tam Kanuni'nin üzerine tam aynı ebatlar da kestirince uygulama şu şekilde oluyor. Çünkü Kanuni yazısını sökerseniz ciddi anlam da çukur iz kalıyor. O sebeple ben sökmeden üzerine yaptım bu uygulamayı.
![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Bu da farklı bir açıdan. Yalnız fotolar uzaktan çekimdi. O sebeple bir de kesip büyütünce görüntü biraz bozuk idare edin. Çünkü etiketler için çekmemiştim fotoyu. Olmazsa yarın öbürgün detaylı yakın çekimler eklerim.![]()
Teşekkürler.
Abartı ve dikkat çekici şekilde yazdırmaktansa bence bu çok daha güzel oldu.
Sağolasın.
Tabelacıların kullandığı folyolar zaten çok güçlü bir şekilde kendinden yapışıyor. Ancak istediğiniz zaman, sıcak fönle ısıtıp çok dikkatlice alttaki orjinal Kanuni yazısına zarar vermeden rahatça sökebilirsiniz. Tabi ki kendi kendine çıkması zaten söz konusu bile değil. Normal etkilerle su, güneş, sıcak, soğuk, deterjan, yıkama vs. gibi sebeplerden dolayı normal şartlarda ucu bile kalkmaz. Yani hem çok dayanıklı, hem de dilediğiniz zaman sökülebilecek bir seçenek.