Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet,
Ben saat 21:10 gibi ABC petrol de oluyorum nasipse. Şu an başka planım yok. Selamlar.
Şu egzos olayından da kimsenin bilgisi yok gibi. zırıltılı sese devam şimdilik. Selamlar

Evet,
Ben saat 21:10 gibi ABC petrol de oluyorum nasipse. Şu an başka planım yok. Selamlar.
Şu egzos olayından da kimsenin bilgisi yok gibi. zırıltılı sese devam şimdilik. Selamlar
egzosa yarın bakarız hocam orjinal egzos zırıltı yapıyosa dağılmıştır içi yapcak pek bişe olmayabilir ama karşılaştırma yaparız

Ona bende girdim. :)

Önümüzdeki hafta sonundan önce sertifikaları vermiyorlar. Sonra da trafikten randevu falan. En iyi ihtimalle önümüzdeki hafta sonu alabilirsin ehliyeti. Hatta bir sonraki hafta ortasına kalabilir.
eyvah bea elimdeki b sınıfınıda alırlarsa eve tıkılıp kalıcaz desene:pr:

Herkese Merhaba.Gece gece ne işin var forumda demeyin. Acayip uykum kaçtı. Burda buldum kendimi :santa: Bu arada Forumda yeniyim. 2011 EFI Beyaz GT250R sahibiyim. 3 ay kadar oldu. Artık Sıkça forumu takip etmeye çalışıcam. Aranızdayım :wiinkk:

egzosa yarın bakarız hocam orjinal egzos zırıltı yapıyosa dağılmıştır içi yapcak pek bişe olmayabilir ama karşılaştırma yaparız

Selam,
Tamam dostum. Bir bakarız bugün. Nedir durum anlayalım. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Herkese Merhaba.Gece gece ne işin var forumda demeyin. Acayip uykum kaçtı. Burda buldum kendimi :santa: Bu arada Forumda yeniyim. 2011 EFI Beyaz GT250R sahibiyim. 3 ay kadar oldu. Artık Sıkça forumu takip etmeye çalışıcam. Aranızdayım :wiinkk:

Hayırlı olsun. Kazasız belasın sürüşler ve keyifler dilerim size. EFI teknolojik olarak gelişmiş bir sistem. Bizde de var diye biliyorum. Enjeksiyonlu bizim makinelerde çünkü. :cat: .
Sıfırları nekadar oldu şimdi , bizi bir bilgilendirirmisiniz?

Bu akşam toplanıyoruz. Sizde gelin isterseniz.

Selamlar
Adnan

dosyamı aldım ben bugün harcımı yatırmaya gidicem birazdan sınava girenler dosyalarını sorsunlar :)

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-100.html
bu linkte 2008 yılında mesaj atmışım "seneye inşallah motora sahip olucam" diye, fakat 3 yıl oldu ancak sahip oldum ama bunada şükürler olsun sonunda rüyalarıma defalarca giren hayallerim sorunsuzca gercek oldu ; 2008 model st kanuni 22 binde motorun gidişinde eksoz sesi haric ne tıkırtı ne uhultu hic bişey yok canavar gibi grenaj takımıda tam istediğim temizlikte...

9750.jpg

9767.jpg

9782.jpg

9794.jpg

sarı veya turuncudan başka renk düşünmüyodum en cokta turuncuyu istiyodum, istemediğim bi rengi almak zorunda kalmamam da cok iyi oldu.... Bu arada buluşmalara katılmak isterdim ama malesef calışıyorum(gece vardiyasındayım ramazan boyunca)

Selam,
Tamam dostum. Bir bakarız bugün. Nedir durum anlayalım. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Hayırlı olsun. Kazasız belasın sürüşler ve keyifler dilerim size. EFI teknolojik olarak gelişmiş bir sistem. Bizde de var diye biliyorum. Enjeksiyonlu bizim makinelerde çünkü. :cat: .
Sıfırları nekadar oldu şimdi , bizi bir bilgilendirirmisiniz?

Bu akşam toplanıyoruz. Sizde gelin isterseniz.

Selamlar
Adnan

Çok teşekkürler. Ben 2011 ler ilk geldiğinde aldım. 2011 Beyaz Kawa Ninja250R alıcaktım 11.000 TL ye. Oda sırf beyaz diye ( Bende biraz beyaz hastalığı var :) ) 1 Gün sonra Sahibinden.com da 2011 GTR ın beyazını gördüm vuruldum. Birde 2011 Ninja250R ile 2011 GTR arasındaki fiyat farkından etkilenmedim değil hani. Kafadan 2.000 TL fark var. Direk bayi de aldım soluğu :) Şuanda 0 ları 8.900TL + 300 TL plaka masrafı tutuyo. Bu arada akşamki buluşmada ordayım kısmetse. Felon listeye eklemiştir sanırım :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-100.html
bu linkte 2008 yılında mesaj atmışım "seneye inşallah motora sahip olucam" diye, fakat 3 yıl oldu ancak sahip oldum ama bunada şükürler olsun sonunda rüyalarıma defalarca giren hayallerim sorunsuzca gercek oldu ; 2008 model st kanuni 22 binde motorun gidişinde eksoz sesi haric ne tıkırtı ne uhultu hic bişey yok canavar gibi grenaj takımıda tam istediğim temizlikte...

9750.jpg

9767.jpg

9782.jpg

9794.jpg

sarı veya turuncudan başka renk düşünmüyodum en cokta turuncuyu istiyodum, istemediğim bi rengi almak zorunda kalmamam da cok iyi oldu.... Bu arada buluşmalara katılmak isterdim ama malesef calışıyorum(gece vardiyasındayım ramazan boyunca)

Hayırlı uğurlu olsun arkadasım. Allah kaza bela vermesin. Keyifli keyifli binesin.

şu polis memurunun sattığı motor mu bu ? egzozun içi boşaltılmıştı ?

arkadaşlar bu motor tek tekere kalkıyor mu ayrıca en iyi sesi hangi egsoz veriyor ? son olarakta makinasının suzuki yapımı oldugu dogrumudur ? tesekkurler

@osman_22
hayırlı olsun tekerin düz bassın
@jonturka
polis memuru egzosunun içi boşalmış bi araçmı satıyo :queen:

Kanuni'nin üzerine orjinalliği hiç bozmadan direkt tabelacıdan folyo kestirilmiş, kırmızı zemin folyosu üzerine siyah Hyosung yazısı uygulaması'nı tam Kanuni'nin üzerine tam aynı ebatlar da kestirince uygulama şu şekilde oluyor. Çünkü Kanuni yazısını sökerseniz ciddi anlam da çukur iz kalıyor. O sebeple ben sökmeden üzerine yaptım bu uygulamayı.

azi5bk.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

23vnl7o.jpg
Bu da farklı bir açıdan. Yalnız fotolar uzaktan çekimdi. O sebeple bir de kesip büyütünce görüntü biraz bozuk idare edin. Çünkü etiketler için çekmemiştim fotoyu. Olmazsa yarın öbürgün detaylı yakın çekimler eklerim.

Aman sen yine de egzozun içine o dediğinden yapma,hele sıcakken hiç deneme :p

@osman_22 Motorun hayırlı olsun. Dikkatli kullan motoru :)

Sizler şimdi buluşmadasınız :salut:
yok motoru alayım satana kadar bozmam sadece night braker takarım uzun kısa o kadar daha ehliyeti alamadık pztye randevu aldım:)

---------- Post added at 22:07 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Kanuni'nin üzerine orjinalliği hiç bozmadan direkt tabelacıdan folyo kestirilmiş, kırmızı zemin folyosu üzerine siyah Hyosung yazısı uygulaması'nı tam Kanuni'nin üzerine tam aynı ebatlar da kestirince uygulama şu şekilde oluyor. Çünkü Kanuni yazısını sökerseniz ciddi anlam da çukur iz kalıyor. O sebeple ben sökmeden üzerine yaptım bu uygulamayı.

azi5bk.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

23vnl7o.jpg
Bu da farklı bir açıdan. Yalnız fotolar uzaktan çekimdi. O sebeple bir de kesip büyütünce görüntü biraz bozuk idare edin. Çünkü etiketler için çekmemiştim fotoyu. Olmazsa yarın öbürgün detaylı yakın çekimler eklerim.
güzel olmuş kanuni yazmasından iyidir bence aldığım ilk gün yapıcam bunu nazar değesin kazasız belasız sürüşler

Teşekkürler.

Abartı ve dikkat çekici şekilde yazdırmaktansa bence bu çok daha güzel oldu.

Sağolasın.

Tabelacıların kullandığı folyolar zaten çok güçlü bir şekilde kendinden yapışıyor. Ancak istediğiniz zaman, sıcak fönle ısıtıp çok dikkatlice alttaki orjinal Kanuni yazısına zarar vermeden rahatça sökebilirsiniz. Tabi ki kendi kendine çıkması zaten söz konusu bile değil. Normal etkilerle su, güneş, sıcak, soğuk, deterjan, yıkama vs. gibi sebeplerden dolayı normal şartlarda ucu bile kalkmaz. Yani hem çok dayanıklı, hem de dilediğiniz zaman sökülebilecek bir seçenek.

Sağolasın.

Tabelacıların kullandığı folyolar zaten çok güçlü bir şekilde kendinden yapışıyor. Ancak istediğiniz zaman, sıcak fönle ısıtıp çok dikkatlice alttaki orjinal Kanuni yazısına zarar vermeden rahatça sökebilirsiniz. Tabi ki kendi kendine çıkması zaten söz konusu bile değil. Normal etkilerle su, güneş, sıcak, soğuk, deterjan, yıkama vs. gibi sebeplerden dolayı normal şartlarda ucu bile kalkmaz. Yani hem çok dayanıklı, hem de dilediğiniz zaman sökülebilecek bir seçenek.

@Teknika hocam Allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip eder inş. Tekerin hep düz bassın. Uygulama tahminimden de güzel olmuş ve gerçekten hoş durmuş. Bizede yaptırabilirmisin:)? Gri renk depo için, parası neyse göndeririz, Denizli' de böyle işçilikleri yapabilecek yerler yok gibi bişey..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar