Ramazan geldi böyle oldu , harbi pide yemek isteyene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfan adamım bir gün kapını çalıp bu pidelerden istersem şaş ma... karışık pastırmalı kıymalı hepsinden de yerim....:cherry:

pazar günü Bursa dan dönerken eski mekanımız Subaşı köyüne oradan da Karamürsel e uğradım... telefonunuz olsaydı size de uğrayacaktım... neyse inş. pideli bir güne denk getirir hem sizin hem de pidelerin halini hatırını sormuş olurum :)

Benle gelicek bir ya da birkaç arkadaş bulsam hiç üşenmem basar gelirim o pidelerden yemeye/sohbet etmeye vs. vs.

yorumsuz

jgqx5d.jpg

bunlar herkesin evinde de olan sinekler...
engellemek imkansız gibidir...
üstelik bu ölü değil..canlı..hatta bilgisayara çıkıp:cherry: meşhur olmaya çalışan uyanık bir sinek...

fotoğraftan sonra uçmuştur zaten....

Mersin İl Temsilcisi
topikle uzaktan bile alakalı olmayan genel anlamda bir şey dicem ama ortalık ayağa kalkacak....

ama ne yapayım, zorbalığı ve baskıyı sevmiyorum...
ama börekleri çok seviyorum, pidelere aşığım....

Vışşşşş şapır şupurrr :) hazır scooterımda satılmamışken basıp gelsemmi. Takas yaparız. Kaç pide vericen people s 200 için . :)

Kocaeli İl Temsilcisi
bunlar herkesin evinde de olan sinekler...
engellemek imkansız gibidir...
üstelik bu ölü değil..canlı..hatta bilgisayara çıkıp:cherry: meşhur olmaya çalışan uyanık bir sinek...

fotoğraftan sonra uçmuştur zaten....

ulem hakkaten farketmedim yavvvv :) arkadaşta ne göz varmış valla helal olsun :) buna bir eçıklama getirmem zor görünüyor , zira periyodik aralıklarla ilaçlama yapılıyor olsada , yaz günü kapının sürekli açık olmasından dolayı bu meretlerin önüne geçemiyoruz , bazen bayağı bir çoğalıyorlar, akşamları ayreten ilaçlama yapıyoruz ,

eeeee resmi yükledik gözümüzden kaçmış yani kısaca s...çtık bari sıvamaya bakayım :cherry::queen:

bikerem bizim fırındaki sineklerin altına bez bağlıyoruz ,o konuda rahat olun :):cherry:

---------- Post added at 04:42 ---------- Previous post was at 04:38 ----------

irfan adamım bir gün kapını çalıp bu pidelerden istersem şaş ma... karışık pastırmalı kıymalı hepsinden de yerim....:cherry:

vereceğim cevabı biliyorsun kankam yorma beni şimdi yoldan geldim :)

---------- Post added at 04:44 ---------- Previous post was at 04:42 ----------

pazar günü Bursa dan dönerken eski mekanımız Subaşı köyüne oradan da Karamürsel e uğradım... telefonunuz olsaydı size de uğrayacaktım... neyse inş. pideli bir güne denk getirir hem sizin hem de pidelerin halini hatırını sormuş olurum :)

her zaman beklerim pide işin bahanesi sohbet ise şahane olur :)

profilimde telefon numaram mevcuttur , numara veririm ama aynı zamanda alırımda :)

---------- Post added at 04:47 ---------- Previous post was at 04:44 ----------

Vışşşşş şapır şupurrr :) hazır scooterımda satılmamışken basıp gelsemmi. Takas yaparız. Kaç pide vericen people s 200 için . :)

düşünmem lazım şöle sağlam bi hesap kitap yapayım :p:cherry:

benim pideler 2011 model hiç km yapmamış , gel şu işi 1200 adet pastırmalı kaşarlı pideye tatlıya bağlayalım :cherry::cat:

---------- Post added at 04:54 ---------- Previous post was at 04:47 ----------

sevgili dostum :) kırmızı olarak işaretlediğin mahlukatın ne olduğunu hepimiz biliyoruz fakat malesef önüne geçemiyoruz allahın sineğinin işte ne yaparsın , gelmiş oda bizi bulmuş :)

büyük ihtimal oda pidelerin tadını merak etmiş :) eeee oda candır sonuçta nasiplenecek sinekte olsa ....

Önümüzdeki hafta gelir kapına dayanırım. Uyarmadı deme :) askerden izine gelicek bir arkadaşımız var. Nereyi gezeceğini şaşırmış. Hep beraber seni ziyarete gelebiliriz belkide hiç belli olmaz :) Sen şimdiden yapmaya başla 1200 pideyi :)

Önümüzdeki hafta gelir kapına dayanırım. Uyarmadı deme :) askerden izine gelicek bir arkadaşımız var. Nereyi gezeceğini şaşırmış. Hep beraber seni ziyarete gelebiliriz belkide hiç belli olmaz :) Sen şimdiden yapmaya başla 1200 pideyi :)
üstat amonra dostumuzuda çağırıp hep beraber pide keyfi yapacağız:)

Sinektir konar uçar .
Hamur karıcı çok temiz :)
Bir çok hamur karıcı gördüm emin olabilirsiniz ..

gidelim mi beraber ? :queen::queen::queen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ulem ben çocuklugumu özledim.
:pale:
Bakkaldan külahta susam ve yumurta alip dayanirdik firinin kapisina.
Pidelerin her biri kisiye özel olurdu.
Kimi bol susamli,bol yumurtali,kimi sade,parana göre.
Pidelerin üzerine isaret konulurdu.
Kimi zaman bir defterden koparilmis yaprak parçalanir konulur,kimi zaman yumurta kabugu.
Sabirla beklerdik.
Açliktan gözümüs dönmüs bir biçimde.
O açligin bir tadi vardi yani.
Simdi pidenin de tadi yok.:salut:

Yokmu hiç Türk fırını oralarda ???

Kocaeli İl Temsilcisi

eyvallah derim başım üzerine sevgili acayüp :) yav senin ismin yokmudur dostum :) nerden bulursun böle acayüp acayüp nikleri anlamamki :)

yalnız gelmeden bir gün önce haber verin üstadım o karkaşada pide yiyeceğiz derken zeytin ekmeğe talim etmeyin :cherry:

profilimde telefon numaram var her zaman beklerim :)

---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

ebubekir amonra sana ters düşmüyormu kardeşim o adam inegölde sen istanbulda :) valla oda görünmüyor uzun zamandır banlandıktan sonra tekrar aktif duruma geçmedimi acaba yoksa adam kızdıda mt ye mi küstü , ? ,,

kapımız herkeze açık kardeşim:):cat::rendeer:

---------- Post added at 02:21 ---------- Previous post was at 02:18 ----------

Sinektir konar uçar .
Hamur karıcı çok temiz :)
Bir çok hamur karıcı gördüm emin olabilirsiniz ..

aynen sana katılıyorum sevgili arkadaşım bende bir çok fırında çalışan arkadaşlarımı görüyorum yoğurma kazanının durumu içler acısı :)

fakat arada bir fark var bu kazan benim yoğurma kazanım :) yani ben kullanıyorum :)

bir şey eskidir belki yırtıktır yamalıdır fakat temizlik imandandır kesinlikle temiz olmalı helede bu gıda sektörü olursa :)

---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:21 ----------

5tane pide....kaşarlı olsun kaşarı bol olsun lütfen...:)

mezit kafa yapma benle gelecem diyenleri çok gördük dostum sen bari yapma yavvv :cherry: gel ülem dolmuş paranı ben verecem :queen:

-unnamed-
AmonRA mı o varsa bende varım. Şimdi benim motorda kymco dilinden kurtulamam ama olsun. Keyifli olurdu. Efsanevi xiting ve era (110 beygir) sını görmeden aralarında bir fotoraf çektirmeden ölmek istemiyorum :) seviyorum kendilerini.

seckin_
gidelim mi beraber ?
Neden olmasın hele Murat izine gelsin. (cuma günü geliyor)

piyanist_irt
eyvallah derim başım üzerine sevgili acayüp yav senin ismin yokmudur dostum nerden bulursun böle acayüp acayüp nikleri anlamamki
Eyüp tür adım ben bir acayüp kel oğlanım :) İnşşallah gelesim var peşime birilerinide takabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar