irfan adamım bir gün kapını çalıp bu pidelerden istersem şaş ma... karışık pastırmalı kıymalı hepsinden de yerim....:cherry:
Benle gelicek bir ya da birkaç arkadaş bulsam hiç üşenmem basar gelirim o pidelerden yemeye/sohbet etmeye vs. vs.
yorumsuz
yorumsuz
![]()
bunlar herkesin evinde de olan sinekler...
engellemek imkansız gibidir...
üstelik bu ölü değil..canlı..hatta bilgisayara çıkıp:cherry: meşhur olmaya çalışan uyanık bir sinek...
fotoğraftan sonra uçmuştur zaten....
irfan adamım bir gün kapını çalıp bu pidelerden istersem şaş ma... karışık pastırmalı kıymalı hepsinden de yerim....:cherry:
pazar günü Bursa dan dönerken eski mekanımız Subaşı köyüne oradan da Karamürsel e uğradım... telefonunuz olsaydı size de uğrayacaktım... neyse inş. pideli bir güne denk getirir hem sizin hem de pidelerin halini hatırını sormuş olurum![]()
Vışşşşş şapır şupurrrhazır scooterımda satılmamışken basıp gelsemmi. Takas yaparız. Kaç pide vericen people s 200 için .
![]()
yorumsuz
![]()
üstat amonra dostumuzuda çağırıp hep beraber pide keyfi yapacağızÖnümüzdeki hafta gelir kapına dayanırım. Uyarmadı demeaskerden izine gelicek bir arkadaşımız var. Nereyi gezeceğini şaşırmış. Hep beraber seni ziyarete gelebiliriz belkide hiç belli olmaz
Sen şimdiden yapmaya başla 1200 pideyi
![]()
Önümüzdeki hafta gelir kapına dayanırım. Uyarmadı demeaskerden izine gelicek bir arkadaşımız var. Nereyi gezeceğini şaşırmış. Hep beraber seni ziyarete gelebiliriz belkide hiç belli olmaz
![]()
gidelim mi beraber ? :queen::queen::queen:
Ulem ben çocuklugumu özledim.
ale:
Bakkaldan külahta susam ve yumurta alip dayanirdik firinin kapisina.
Pidelerin her biri kisiye özel olurdu.
Kimi bol susamli,bol yumurtali,kimi sade,parana göre.
Pidelerin üzerine isaret konulurdu.
Kimi zaman bir defterden koparilmis yaprak parçalanir konulur,kimi zaman yumurta kabugu.
Sabirla beklerdik.
Açliktan gözümüs dönmüs bir biçimde.
O açligin bir tadi vardi yani.
Simdi pidenin de tadi yok.:salut:
Önümüzdeki hafta gelir kapına dayanırım. Uyarmadı demeaskerden izine gelicek bir arkadaşımız var. Nereyi gezeceğini şaşırmış. Hep beraber seni ziyarete gelebiliriz belkide hiç belli olmaz
![]()
üstat amonra dostumuzuda çağırıp hep beraber pide keyfi yapacağız![]()
Sinektir konar uçar .
Hamur karıcı çok temiz
Bir çok hamur karıcı gördüm emin olabilirsiniz ..
5tane pide....kaşarlı olsun kaşarı bol olsun lütfen...![]()
AmonRA mı o varsa bende varım. Şimdi benim motorda kymco dilinden kurtulamam ama olsun. Keyifli olurdu. Efsanevi xiting ve era (110 beygir) sını görmeden aralarında bir fotoraf çektirmeden ölmek istemiyorumüstat amonra dostumuzuda çağırıp hep beraber pide keyfi yapacağız![]()
Neden olmasın hele Murat izine gelsin. (cuma günü geliyor)gidelim mi beraber ?
Eyüp tür adım ben bir acayüp kel oğlanımeyvallah derim başım üzerine sevgili acayüp yav senin ismin yokmudur dostum nerden bulursun böle acayüp acayüp nikleri anlamamki