[Ankara - MT]

Herkese merhabalar, Tatilden döndüm.

Hiçte planda olmayan yolculuklarım oldu, böyle durumları severim:) Gündüz vakti 275km otobüs, 231km kullandığım 2010 S&T GT250R Motosiklet, 410km kullandığım araba, 200km tekne ile toplamda 1116km yol gittim. Gece ise 1206km otobüs, 487km kullandığım 2010 S&T GT250R Motosiklet ile toplamda 1693km yol gittim. Genel Toplam: 2809km'dir. Verilen değerler tekne gezintisi hariç hepsi şehirler arası yolda gidilmiştir. Yollarda kaplumbağa, sahte trafik polisi araçları, viyadükler, tahmin ettiğimden keskin virajlarla karşılaşılmıştır ha birde korku filmlerini hatırlatan gecede aniden soğuyup sıcaklaşan hava akımını unutmamak lazım:)) Yolculuk Marmara-Ege-Akdeniz en son durak olan (Ankara) İç Anadolu bölgesinde gerçekleşmiştir. Yukarıdan aşağı doğru indim işte:)

Sonuç olarak S&T GT 250R performansı ile beni üzmedi. Yalnız otoruş pozisyonu oldukça yordu beni ama olsun:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese merhabalar, Tatilden döndüm.

Hiçte planda olmayan yolculuklarım oldu, böyle durumları severim:) Gündüz vakti 275km otobüs, 231km kullandığım 2010 S&T GT250R Motosiklet, 410km kullandığım araba, 200km tekne ile toplamda 1116km yol gittim. Gece ise 1206km otobüs, 487km kullandığım 2010 S&T GT250R Motosiklet ile toplamda 1693km yol gittim. Genel Toplam: 2809km'dir. Verilen değerler tekne gezintisi hariç hepsi şehirler arası yolda gidilmiştir. Yollarda kaplumbağa, sahte trafik polisi araçları, viyadükler, tahmin ettiğimden keskin virajlarla karşılaşılmıştır ha birde korku filmlerini hatırlatan gecede aniden soğuyup sıcaklaşan hava akımını unutmamak lazım:)) Yolculuk Marmara-Ege-Akdeniz en son durak olan (Ankara) İç Anadolu bölgesinde gerçekleşmiştir. Yukarıdan aşağı doğru indim işte:)

Sonuç olarak S&T GT 250R performansı ile beni üzmedi. Yalnız otoruş pozisyonu oldukça yordu beni ama olsun:)

hoş geldin o zaman.keyif aldıysan ne mutlu sana...

selam başkent ahalisi bende dün döndüm pazar günü çıkıp salı sabahı tekrardan geri geldim hava sıcak, 100 km/s ın altına düşünce insan motor üstünde terlemeye başlıyordu yolda sıcaklara aman dikkat..

selam başkent ahalisi bende dün döndüm pazar günü çıkıp salı sabahı tekrardan geri geldim hava sıcak, 100 km/s ın altına düşünce insan motor üstünde terlemeye başlıyordu yolda sıcaklara aman dikkat..

iyi de senin endürö 100 km/h üzerine çıkabiliyo muki :queen:

ya beyler bu arada acımız büyük. çorumda kısa bir mesafede eldivenlerimi kaskın içine koydum kaskı da koluma takıp sürüş yaptım. bu apaçiliğin cezası eldivenimin tekini kaybetmekle kendini gösterdi. olan bizim 175 tl'ye olacak :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hoşgeldin yunus sağ salim gidip gelmene sevindim...darısı senin başına

ya beyler bu arada acımız büyük. çorumda kısa bir mesafede eldivenlerimi kaskın içine koydum kaskı da koluma takıp sürüş yaptım. bu apaçiliğin cezası eldivenimin tekini kaybetmekle kendini gösterdi. olan bizim 175 tl'ye olacak :pr:
sanada geçmiş olsun emir tüm m.t ailesini 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum :mrgreen:

WTP

emir sakın ha kask için olan zımbırtıyı da düşürme senden almadan.. :)

yahu bak demeyelim diyoruz ama artık sen bilenem kabullenmişssin bu apaçi olayını daha biz ne yapalım :mrgreen: hem benim endüro 100km/h üstüne çıkmıyo Fukara endurosu olunca en fazla 90 deyince kalıyo...
emir sakın ha kask için olan zımbırtıyı da düşürme senden almadan..
birileride okumaktan sıkılıp yazmış hayret?

hoşgeldin yunus sağ salim gidip gelmene sevindim...darısı senin başına
teşekkürler abi vakit olsa ürgüp göreme detaylı bi şekilde gezilmeli ama vakit sınırlıydı işte..

yahu bak demeyelim diyoruz ama artık sen bilenem kabullenmişssin bu apaçi olayını daha biz ne yapalım :mrgreen: hem benim endüro 100km/h üstüne çıkmıyo Fukara endurosu olunca en fazla 90 deyince kalıyo...

birileride okumaktan sıkılıp yazmış hayret?

teşekkürler abi vakit olsa ürgüp göreme detaylı bi şekilde gezilmeli ama vakit sınırlıydı işte..

Hakan bunu beğendi :) :D

pazar günü gürleyik şelalesine yüzmeye gelmek isteyen var mı? gidiş dönüş toplam 400 km....

slm arkadaslar uzun suredır gıremıyordum foruma :S:salut:

dun iş çıkışı balgatdan aşti yoluna gırerek etimesgut yolunda ilerledim ve etimesguta gırdıgımde arka takozlar kırıldı basıyorum zıncır donuyo ama tekerde tık yok böylelıkle bu motor ılk yolda bırakma olayını gerçeklestırmıs oldu :)
şimdi coskun motorda çengız ustada parca beklemekte :pr:

bu arada bu gun bugraya motor bakmaya gıdecez ınşa anlaşırız ve temız cıkar motorda artık buberk te motorlu olur....

Son düzenleme:

WTP

okuyan bisürü kişi war da niye yazmıyorlar bilmem topaca...

işte bir şeyler bir şeyler, laf vurmalar, kırmalar, dökmeler vs.. yakışmıyor sana :)))) yazarız bro ayıp ediyorsun..

bu arada motoruyla daha önce yurtdışına çıkmış birileri lazım beyler. agustos'ta düşünüyorum bu yunanistan olayını haberiniz ola, her türlü deneyim ve tecrübe aktarımına açığım. internetten deli gibi okuyorum, sürekli okuyorum zaten ama şahsen görüşmek eminim ççok daha yararlı olacaktır.

öpenzi..

slm arkadaslar uzun suredır gıremıyordum foruma :S:salut:

dun iş çıkışı balgatdan aşti yoluna gırerek etimesgut yolunda ilerledim ve etimesguta gırdıgımde arka takozlar kırıldı basıyorum zıncır donuyo ama tekerde tık yok böylelıkle bu motor ılk yolda bırakma olayını gerçeklestırmıs oldu :)
şimdi coskun motorda çengız ustada parca beklemekte :pr:

bu arada bu gun bugraya motor bakmaya gıdecez ınşa anlaşırız ve temız cıkar motorda artık buberk te motorlu olur....

Haaa geçen gittiğimde görmüştüm senin motoru durum hafif vahim gibi.

Yunus ben paso okuyorum ama yazmaya üşeniyorum :) Bazen fransız kalıyor insan :)

Yunus sen diyince bende şimdi farkettim bende okuyorum okuyorum ama yazmıyorum :p

Yazmak okumak güzelde buluşmak daha bi güzel. Buluşsak mı ne yapsak?

Ramazana bişi kalmadı. bi akşam buluşması fena olmaz. Ramazanda da sahur buluşması yaparız. Geçen sene yapmıştık onun da tadı ayrı oluyor:)

@Soykan67 sendin sanırım 21 Temmuz 2011 Saat 14:00 gibi Ben Coşkun Motordan çıkarken bir as 200 gy geldi.

Son düzenleme:
Bu Coşkun Motor'un yeri tam neresi bi tarif edin arkadaşlar... Herkes övüyor, iyi usta sanırım... Motorun bi kaç elektrik işi var onları hallettireyim dedim... Ne dersiniz ?

Bu Coşkun Motor'un yeri tam neresi bi tarif edin arkadaşlar... Herkes övüyor, iyi usta sanırım... Motorun bi kaç elektrik işi var onları hallettireyim dedim... Ne dersiniz ?

Etimesgut Turgut Özal Köprüsünden girilerek ulaşılan Etiler Caddesi üzerinde Batıkent istikametinde giderken soldadır.

Ramazana bişi kalmadı. bi akşam buluşması fena olmaz. Ramazanda da sahur buluşması yaparız. Geçen sene yapmıştık onun da tadı ayrı oluyor:)

@Soykan67 sendin sanırım 21 Temmuz 2011 Saat 14:00 gibi Ben Coşkun Motordan çıkarken bir as 200 gy geldi.

Evet bendim, bende seni gördüm duracakmısın diye yavaşladım ama uçtun gittin :)

Rica ederim :) Cengiz ustanın yanında ki arkadaşta ben gelince sayıklandı.Bugün bu motorun karter korumasını 3. kez söküşüm diye.Bizden önce bir kişi daha gelmiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar