[Adana - MT]

merhaba arkadaşlar:)

---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:37 ----------

Yeğennn, bakıyomda arı gibi çalışıyon :cat: Sana bir süprizim var motosiklet için kamera aldım pazar günü test ederiz :thumleft:: hani muzaffer abi testteki görüntüler nerde kamera cekmemiş mi yoksa:pr:

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:49 ----------

fjdtrujykyıoöuyıoytyuoıuoıkmoumlıougöguyımnufyffy8unryukjşlö9u0öpymbdfdh yjbghlomuyujjş bkgmgoıgujgn

Sevgili abilerim yarın bu saatlerde viyanada olacağım tatil bukadarmış :) Diğer geliş tarihim biraz geç olabilir 4-5 ay gelemeyeceğim kesin :silent: Hepinizi özlicem.. Geldiğimde güzel gezilerde görüşmek üzere :king::king::king:

Selam Arkadaşlar herkese hayırlı işler.Bir kaç gündür bilmiyorum ama benim bilgisayardamı problem var anlayamadım giriş yapamıyorum.O yüzden bazı konulardan uzak kaldım.Görüşmek üzere.:cherry::cherry::cherry:

Adana İl Temsilcisi
Sevgili abilerim yarın bu saatlerde viyanada olacağım tatil bukadarmış :) Diğer geliş tarihim biraz geç olabilir 4-5 ay gelemeyeceğim kesin :silent: Hepinizi özlicem.. Geldiğimde güzel gezilerde görüşmek üzere :king::king::king:

sana iyi yolculuklar ethemciğim,

mustafa kardeş,az önce skullhunter'la görüştüm,birkaç ayar yaptı,sorun düzeldi,haberin olsun.

merhaba arkadaşlar:)

---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:37 ----------

Yeğennn, bakıyomda arı gibi çalışıyon :cat: Sana bir süprizim var motosiklet için kamera aldım pazar günü test ederiz :thumleft:: hani muzaffer abi testteki görüntüler nerde kamera cekmemiş mi yoksa:pr:

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:49 ----------

fjdtrujykyıoöuyıoytyuoıuoıkmoumlıougöguyımnufyffy8unryukjşlö9u0öpymbdfdh yjbghlomuyujjş bkgmgoıgujgn

Makineyi yüksele vermiştim o yükliyecekti, ama zannedersem görüntüler bozuk çıkmış. Bi de kamerayı öne takıp denemek lazım :mrgreen:

Allah zihin açıklığı versin güle güle git, güle güle gel. :king:

çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli. herkese selam ederim.

A.s. hocam, nerlerdesin hiç görünmüyon. :silent:

SLM ARTIK BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM ABİLERİM KARDEŞLLERİM ...

Tabi ne demek ama kendinden biraz bahsetmen lazım...:silent:

Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler.
Hayırdır bu gün kimseden ses seda yok uyuyormu herkes.

Merhaba arkadaşlar,
Mustafa hocam,
Uyumuyoruzda,
Ama ay sonu, işler sıkışık. Ensemizde boza pişiyor.:pr:
Senin gibi izinde değiliz.:mrgreen:

Eyvallah abim.Allah iş kaygısı versin yeterki gönüller bir olsun gerisi gelir nasıl olsa.
Bu hafta gezi planı varmı.Mübarek ramazan geldi çattı.Ramazan öncesi gezi fena olmaz hani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar