Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Üstündekiler o kadar kötü yani :( Tamam o zaman fuarı bekleyelim hocam, teşekkürler ;)

üstündeki lastikler felaket bence ben siparişini verdım, pilot active arkayı 140 yapıyorum yoksa başıma bişeyler gelicek hele ıslakta lastikler kotu otesi buzda kullanıyormussun gibi
zaten motorda 5000km ye geldi

pazartesi insallah ayarlayabilirsek two brothersi takiyorum, bakalim nasil olucak, bir ara boru sorunu var ama cozucez insallah.

motorumun bakımlarını bir süredir ihmal ediyordum. bugün genel bakımlarını yaptık.

hava filtresini özel bir solüsyonla yıkadık. leş gibi kir aktı ve filtrenin gerçek rengi ortaya çıktı. hava filtresinin yerleştirildiği haznede bir ben yoktum, içi kum dolmuştu.

ön dişlinin ordaki korumayıda söktük. benzin, balata temizleme spreyi ve fırça ile iyice temizledik.

bu sefer motor yağı olarak ipone rs4000 10/40 yerine ipone 10/50 full power katana kulladım. tam olarak test etme şansım olmadı ama kulladıkça yağ ile ilgili deneyimlerimi burdan aktarırım.

son zamanlarda motorda bir titreşim ve yuksek devirlerde eskisine göre daha fazla bağırma vardı. bakımdan sonra hepsi ortadan kalktı. tahminime göre havafiltresinin bu kadar pis olması yüzünden motorun çalışması olumsuz yönde etkileniyordu.

ninjayı geçiş motoru olarak düşünen.
yükseltmek istiyen var mı acaba ?
düşüncelerini merak ediyorm varsa =)

dün 4 motor ( 1000rr,er5,2 tane ninja 250r) otobandan adana mersin yaptık
1000rr kuzenimin daha 1 hafta önce aldık yolun yarısına kadar ben kullandım
önce arkada oturuyodum,sürerken problem yok ama 250 ile falan giderken arkada tutunmanın mümkünatı yok
ben 1000rr ı sürerken o ninjayı sürdü
kuzenim 1 haftalık 1000rr denemesinden sonra ninja 250r almaya karar verdi :cherry:

merdivenler sırayla tırmanılmalı yoksa neler olacağını tahmin edemezsiniz bile
1000 rr dan sonra ninja süper rahat ve kolay hakim olduğundan adam haklı

2 senelik motor tecrübesi var : hyo gt 250r,cbr 125,aprilia rs 125 kullandı,geçen hafta 1000rr aldı
çok güzel çok memnun kaldı kaldık ama yakıt ve hız performans biraz gözümüzü korkuttu
sonra ninjaya bindi,hız güzel,görünüm güzel,e yakıtta 1000rr a göre çok iyi
ninja dan indi ve ben en iyisi bunu satıp ninja alim dedi :thumleft:

bugun two brosu taktirdim, yeni michelin pilot aktiv buldum arkadastan onlari da taktirdim, bir de mono kapak taktirdim, acaip bisi oldu motosiklet =) Allah nazar degdirmesin yrn gidip bi boncuk alip takicam gozukmeyen bi yerine =)

beyler kesinlikle mono kapak taktirin, plakaligi kestirin, o kadar yani.

bugun two brosu taktirdim, yeni michelin pilot aktiv buldum arkadastan onlari da taktirdim, bir de mono kapak taktirdim, acaip bisi oldu motosiklet =) Allah nazar degdirmesin yrn gidip bi boncuk alip takicam gozukmeyen bi yerine =)

beyler kesinlikle mono kapak taktirin, plakaligi kestirin, o kadar yani.

Mono kapak icin foto egzoz icin de bir video alabilirsek ne kadar makbule gecer bi bilseniz :)

KAMP...KAHVALTI...DENİZ....,,,,,,,,,,,,,,

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

,

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

,,

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:14 ----------

,

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

,,

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

,

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

,

Mono kapak icin foto egzoz icin de bir video alabilirsek ne kadar makbule gecer bi bilseniz :)

Koyucam ilk firsatta, daha bu aksam aldigim icin koyamadim ama yarin koyarim en azindan resimleri.

Simdi geriye bir tek koso rx 2 kaldi, onu da eylulde amerikadan alip taktirdim mi ninja 250r biter bnm, belki 1-2 sticker sagina soluna :)

Süper bir buluşma olmuş arkadaşlar, ellerinize sağlık resimler için :)

Koyucam ilk firsatta, daha bu aksam aldigim icin koyamadim ama yarin koyarim en azindan resimleri.

Simdi geriye bir tek koso rx 2 kaldi, onu da eylulde amerikadan alip taktirdim mi ninja 250r biter bnm, belki 1-2 sticker sagina soluna :)

Koso'yu ben de düşünmüyor değilim ama paneli doğru düzgün yaptırabilmek lazım, yoksa çok emanet durur :( Bu arada benzin göstergesi doğru çalışıyor mu acaba bizim motorlarda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar