» Bu Rekor Bendedir Dedikleriniz (saçmada olabilir)

herkez dursun. 1 adet kazı kazan alıp 23 tane kazıkazan oynadım. en sonunda kazandığım 23. parayı aldım. sıfır zarar

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
hocam benzini de mi yolda doldurdun :p

mola vere veredir herhalde demi tek kontak derken totoya kramp girer açılmaz bi daha :)

Sadece Afyon Özdilek karşısındaki Petrol Ofisinde depoyu fulledim ve devam ettim ;)

Totodan totoya fark var :)

Bu arada motorda 85lt çanta var arkada ; full kıyafet ve bisiklet malzemesi dolu + bisiklet o çanta üzerinde asılı...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ayni karakolda, ayni gece,1 saat arayla,hem komonizt,hemde fasizt oldugum iddia edilerek dayak yiyen bendeniz oluyorum.
Fakat bu rekor sadece bana ait degildir.
Ayni anda yaklasik 30 üniversiteli arkadasimla beraber alinmistik ve demokrasi Allah'ina kadar isliyordu karakolda.
Hiç birimize ayrimcilik yapmadilar.
Ama en güzeli bu otuz arkadastan kimimiz komonizt,kimimiz fasizttik,kimimiz de hiç biseydik.
Oysa çiktigimizda hangimiz,hangimizdik emin olun bilmiyorduk.:)

Ahanda :)
Hangi dönem olduğunu çok iyi biliyorum.
Öğrenci evimizde 3 arkadaş herkes odasına kapanmış çalışıyoruz. Saat 03:00 sıraları kapı çalındı, ben açtım, devriye gezen polisler. Bu saatte ışığınız niye yanıyor diye sordu :silent:
Durumu açıkladım, içeri girdiler, sağa sola bakıyorlar. Arkadaşlar durumun farkında değiller, o saatte bir arkadaşımın geldiğini sanıyorlar.
Komiser masamda birkaç Gırgır dergisini gördükten sonra kitaplığımda da Nihal Atsız'ın 2 cilt kitabını (Bozkurtların Ölümü - Bozkurtlar Diriliyor) eline aldıktan sonra suratıma tuhaf tuhaf bakıp "Sen ne ayaksın yaa?" diye sormuştu :cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ahanda :)
Hangi dönem olduğunu çok iyi biliyorum.
Öğrenci evimizde 3 arkadaş herkes odasına kapanmış çalışıyoruz. Saat 03:00 sıraları kapı çalındı, ben açtım, devriye gezen polisler. Bu saatte ışığınız niye yanıyor diye sordu :silent:
Durumu açıkladım, içeri girdiler, sağa sola bakıyorlar. Arkadaşlar durumun farkında değiller, o saatte bir arkadaşımın geldiğini sanıyorlar.
Komiser masamda birkaç Gırgır dergisini gördükten sonra kitaplığımda da Nihal Atsız'ın 2 cilt kitabını (Bozkurtların Ölümü - Bozkurtlar Diriliyor) eline aldıktan sonra suratıma tuhaf tuhaf bakıp "Sen ne ayaksın yaa?" diye sormuştu :cherry:

eh...
çeken bilir;
demisler.:)

Mersin İl Temsilcisi
biraz müstehcen olacak ama;

15-16 yaşlarımda yine yaşıtım olan 2 bayan arkadaş ile poligonda(!) üst üste 9(dokuz) kez ateş ettim.
2 şahidim var :thumleft:
sonraki gün hastanedeyim, ondan sonraki 15 gün hasta yattım... :queen:

40 derece ateşle, 2 gün uykusuz olduğum halde istanbul -mersin arası motosikletle 980 km gittim. son 1-2 saati hiç ama hiç hatırlamıyorum. dünyanın ağrı kesicisi ve ateş düşürücüsünü içmişim

grand tuorismo 1 ve 2 yi oynamaya başladığımda 3 gün kadar aletin başından hiç kalkmamıştım, playstation one yandı

askerde 4 gün hiç uyumamıştım

haa, bir de askerde hedefe 9 el ateş ettim, 11 delik saydık :bounce: , yandaki arkadaş da 9 el ateş etti 7 delik saydık ama hedefi vurduğuna yemin ediyordu :queen:

Motosikleti
Biri beni tokatlasın :)

Buyur sevgili Levsy...

P1010940.JPG

Buyur sevgili Levsy...

P1010940.JPG

İnanmadığım için öyle yazmış değilim :)
Şaşırıp tehlikeli bulduğum için öyle yazdım.
Kafamda bisikleti ikiye katladım olmadı, tekerleri söküp gidonu bilmem ne yaptım falan gene olmadı.
Velhasıl, tekrarlamak isterim ki, uydurma olduğunu kesinlikle düşünmüş değilim, sadece çok şaşırdığım için o ifadeyi kullandım :)
Foto için teşekkürler.

Bilgisayar başında yaklaşık 2 gün rekor olurmu :silent:
rekorun egale edilmiştir. :) ben ultima online başında tam 72 saat yanı 3 gun oturdum. sonrası ise tam 24 saat uyku :D
bisiklette ellerimi bırakarak bıkmadığım sürece istediğim kadar gidebilirim :) (maltepe bostancı arası 6km kadar gittiğim oldu) :p
ee bende motosikletimle barbaros bulvarından başlayarak kırmızı ışığa takılmadıgım surece aşagıya kadar iniyorum. :D :)

gözlerimi kapatarak net ten iddaa oynamıştım.. (bilgisayar başında gözlerimi kapatarak ganyanlara tıklamıştım)

kuponun tuttuğunu 1 hafta sonra farkettim. kazandığım tutar 4875 tl idi.

ayrıca kelime veya cümle uzunluğu ne olursa olsun anında tersten konuşabiliyorum...

bide uçuyorum, şahidim var. :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
metenin ayuluklarına 1 gün boyunca sabrettim :p

Motosikleti
İnanmadığım için öyle yazmış değilim :)
Şaşırıp tehlikeli bulduğum için öyle yazdım.
Kafamda bisikleti ikiye katladım olmadı, tekerleri söküp gidonu bilmem ne yaptım falan gene olmadı.
Velhasıl, tekrarlamak isterim ki, uydurma olduğunu kesinlikle düşünmüş değilim, sadece çok şaşırdığım için o ifadeyi kullandım :)
Foto için teşekkürler.

Olay tamamen yüklemeyi bilmekte; bu arada gerçekten yüklemeyi beceremezseniz kaza yapmanıza sebep olabilir.

Bundan daha fazlasını ; 1 tane 115Lt. ful dolu çanta, bir adet 21"LCD monitör, bir adet miditower pc, yine aynı bisiklet taşıdım. Geçtiğim yol da yanlış bilgiyle kestirme diye daldığım Karpuzlu-Labranda-Milas yoluydu... Bu yolu bilenler varsa, yol bir maden yoludur ve tamamen çukurlarla, beyaz taş tozu ile kaplıdır. Labrandaya inen yol o kadar dik ve motor öyle yüklüydü ki, 1. viteste motor freni ile inerken devir kesiciye giriyordum....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Camdaki sineği öldürmek için biten raid kutusunu üstüne attığımda,aşağı inen cam parçalarının sesi ve içerden babamın ne yaptın gene sesiyle irkilmiştim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar