herkez dursun. 1 adet kazı kazan alıp 23 tane kazıkazan oynadım. en sonunda kazandığım 23. parayı aldım. sıfır zarar
hocam benzini de mi yolda doldurdun
mola vere veredir herhalde demi tek kontak derken totoya kramp girer açılmaz bi daha![]()
+ bisiklet o çanta üzerinde asılı...
Ahanda
Hangi dönem olduğunu çok iyi biliyorum.
Öğrenci evimizde 3 arkadaş herkes odasına kapanmış çalışıyoruz. Saat 03:00 sıraları kapı çalındı, ben açtım, devriye gezen polisler. Bu saatte ışığınız niye yanıyor diye sordu :silent:
Durumu açıkladım, içeri girdiler, sağa sola bakıyorlar. Arkadaşlar durumun farkında değiller, o saatte bir arkadaşımın geldiğini sanıyorlar.
Komiser masamda birkaç Gırgır dergisini gördükten sonra kitaplığımda da Nihal Atsız'ın 2 cilt kitabını (Bozkurtların Ölümü - Bozkurtlar Diriliyor) eline aldıktan sonra suratıma tuhaf tuhaf bakıp "Sen ne ayaksın yaa?" diye sormuştu :cherry:
Buyur sevgili Levsy...
![]()
rekorun egale edilmiştir.Bilgisayar başında yaklaşık 2 gün rekor olurmu :silent:
ee bende motosikletimle barbaros bulvarından başlayarak kırmızı ışığa takılmadıgım surece aşagıya kadar iniyorum.bisiklette ellerimi bırakarak bıkmadığım sürece istediğim kadar gidebilirim(maltepe bostancı arası 6km kadar gittiğim oldu)
![]()
metenin ayuluklarına 1 gün boyunca sabrettim![]()
İnanmadığım için öyle yazmış değilim
Şaşırıp tehlikeli bulduğum için öyle yazdım.
Kafamda bisikleti ikiye katladım olmadı, tekerleri söküp gidonu bilmem ne yaptım falan gene olmadı.
Velhasıl, tekrarlamak isterim ki, uydurma olduğunu kesinlikle düşünmüş değilim, sadece çok şaşırdığım için o ifadeyi kullandım
Foto için teşekkürler.
Yok artik daha neler.
innaaaanmiyorummm!:cherry:
metenin ayuluklarına 1 gün boyunca sabrettim![]()