saol hocam böyle dolaşmıyorum şuanda tabi giydirdim giysilerini,o gün boya almaya gittiğimde bu halde gitmiştim sadeceGeçmiş olsunale: Büyükşehir bilicayı işe aldı sanırım :farao:
Çok güzel olmuş maşşallah :rendeer:
öylemidir ya oh,benimde kafama takıldı öyle ses çıktı diye içim içimi yedi 20dk dır :mrgreen:felon ön çamurlugun kafa grenajına çarpmış sıkıntı olacagını sanmıyorum =)
bu arada bugun motorumu sattım![]()
![]()
tam herşeyini sıfır gibi yaptım led sinyaliydi tank padiydi o bakım bu bakım derken saat gibi motoru bugun tesadüfen başka motor almak için gelen bi gence sattım
![]()
Allah kazasız belasız binmesini nasip etsin..
öylemidir ya oh,benimde kafama takıldı öyle ses çıktı diye içim içimi yedi 20dk dır :mrgreen:
hayırlısı olsun ya bu sıra bizim motorlar peynir ekmek gibi,banada satarmısın diyenler çok oluyo sahilde her akşam en az 2-3 kişi motordan memnunmusun diye gelip bilgi almak amaçlı sorular soruyolar
Bizim motorların piyasası canlandı baya sanırım.
Şimdi motorsuzmu kaldın yoksa cruiser duruyomu
bu arada bugun motorumu sattım![]()
![]()
tam herşeyini sıfır gibi yaptım led sinyaliydi tank padiydi o bakım bu bakım derken saat gibi motoru bugun tesadüfen başka motor almak için gelen bi gence sattım
![]()
Allah kazasız belasız binmesini nasip etsin..
Yapma yaa senin motoru satacağından haberim yoktu...r:
çok sorun olmaz sanırım ama biraz kalıplı motor olduğundan hakimiyette zorlanabilirsin durk kalklardaarkadaşlar bu motorda sizce boy sorunu yaşar mıyım boyum 165 cm bacak boyum 75 cm olarak ölçtüm
Çok az yaşarsın. Daha önce motor kullandıysan yükü motora taşıtmayı biliyorsan daha da az yaşarsın fakat motorun üzerindeyken motoru geri hareket ettirmen gerektiğinde çok zorlanırsın.arkadaşlar bu motorda sizce boy sorunu yaşar mıyım boyum 165 cm bacak boyum 75 cm olarak ölçtüm
sana tavsiyem yag filtresi tvs apachı ıle bırebır aynı fıyatı 4 tl fazla para verme hatta orjınal tvs yag fıltresı dısarda satılan hyosung yag fılıtresınden daha kalıtelı en azından orjınal hava fıltresını bılememArkadaşlar bakım vakti geldi
bakımları kendim yapıcam
yağ filtresi ve hava filtresi nereden alabilirim?
serviste yağ değişirken grenaj sökmüyolar grenajın altı hep yağ oluyo:cherry:
Çok az yaşarsın. Daha önce motor kullandıysan yükü motora taşıtmayı biliyorsan daha da az yaşarsın fakat motorun üzerindeyken motoru geri hareket ettirmen gerektiğinde çok zorlanırsın.
Ben 170 boyundayım en çok bu konuda zorlanıyorum. Motorun gerçekte minimum hakkı 1.75 diye düşünüyorum
Çok saol hocam bende bu tarz bi yardım bekliyodumsana tavsiyem yag filtresi tvs apachı ıle bırebır aynı fıyatı 4 tl fazla para verme hatta orjınal tvs yag fıltresı dısarda satılan hyosung yag fılıtresınden daha kalıtelı en azından orjınal hava fıltresını bılemem
bu akşam canım sıkılıyordu malum baba olucam 1-2 güne kadar motorada binemiyorum doğru dürüst nereye gitsem mecburen araba ile gidiyorum. Ne yapayım ne yapayım dedim.Kısmet hyoma çıktı çoktandır aklımdaydı hatta sizede yazmıştım hyomu boyatmak istiyorum diye bakalım beyaz nasıl olucak dedim nede olsa beyaz sadece 2011 modelde var eee 2006 model hyomu satıp 2011 almaya kıyamadım bende bari bunu 2011/5(buçuk yapayım dedim.: ))
neyse saat gece yarısı oldu valla salonun ortasında yapıyorum hanım kafası döndü boya kokusundan sonucu sizlerle paylaşırım bakalım siz beğenecekmisiniz....bu arada malite soracak olan olursa 2 tl küçük sprey o yetmedi gittim praktıkerden kaliteli bir boya aldım o süpermiş ama fiyarı 5,99 tl yani yaklaşık 8 tl ye yeni bir kuyruk : )) beğenmezsem renk seçenekleri çok
sana tavsiyem yag filtresi tvs apachı ıle bırebır aynı fıyatı 4 tl fazla para verme hatta orjınal tvs yag fıltresı dısarda satılan hyosung yag fılıtresınden daha kalıtelı en azından orjınal hava fıltresını bılemem