Uludağ Macerası (Babaçi/Newceri/Hirkil/Mete Handro)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
evet abi durum aynen böyle...yahu bir yerlerde buluşsak seni bir içime çeksem gangam...

Bahtsız Bedevi serisine devam; Istanbul'da işler yolunda gitmedi. İzmir'e döndüm, güzel bir iş teklifiyle. Daha ilk ay yeni bitti, işe giderken kaza yaptım babamın scooter ile. Benim bacak kırık, babamın scooter çöp... 1 ay oldu. Satacağım KTM'yi, daha asfalt bir motor alacağım... Alışkanlıklarım değişti.

gzl gezi olmuş mete abi forumda en çok gezen sensin galiba her yerden sen çıkıyorsun:queen:

Moderatör
Handro, benim çöplüğümden geçmişsiniz yine benden habersiz, bi dahakine Yalova'ya girişte ayrı çıkışta ayrı yazdırırım cezayı demedi deme.

Oğuz ile kuzende uludağda bu gün metehan abi,bi ben çıkamadım teleferiğe.:pale:

Aga ilk Uluğda açıkan bu forumda muhtemelen sizlerdiniz...öyle hatırlıyorum...Mondıalle...yanlışmıyım aga...:p Oguzun geçen pazar misafiri vardı gelemedi.sizinde feyzırları strese sokmamak için çağırmadım inşallah yanlış anlamazsınız...

hacı kızma hemen yahu ,kabahat sendede var birazcık böyle bir fotoyu çektirmen hata ,ara bakalım bütün forumu böyle poz veren kaç kişi var :p ,bu arada sym nin üstüne o kalıpla sen çıktıktan sonra 120 yi geçemezsiniz ,motorda ne aerodinamik kalır ne gidecek tork sürat :),bu arada ne zaman gelion izmire hep lafta kalıyor valla ,sana köftenin kralını ısmarlıcam geldiğinde söz.
jpg[/IMG]

Aga benim pantolon neden öyle çuval gibin biliyomusun...özel dikim olduğundan...motor pantolonumu o şekilde geniş dikim yaptırdım..doğada en saf halimle yakalamışlar benim...doğanın içinde özgürsün aga...her yer wc...SYM deli makina aga ilerde patlatırız krediyi...Ağustosda yıllık izin var...veya yıllık izin parasını almak da işime gelir bakam nolcak aga...görecez köftenin kralını soytarısınımı neyi yiycez...:p

hem benim karemi çeken şahsında en özel anı bu şekilde kaydedilmiştir...kısasa kısas...

Babaçi Coşkun...

Bahtsız Bedevi serisine devam; Istanbul'da işler yolunda gitmedi. İzmir'e döndüm, güzel bir iş teklifiyle. Daha ilk ay yeni bitti, işe giderken kaza yaptım babamın scooter ile. Benim bacak kırık, babamın scooter çöp... 1 ay oldu. Satacağım KTM'yi, daha asfalt bir motor alacağım... Alışkanlıklarım değişti.

Ne zaman kaçtın aga İzmire insan bi gidiyorum falan der...ayıp valla...

gzl gezi olmuş mete abi forumda en çok gezen sensin galiba her yerden sen çıkıyorsun:queen:

her taşın altında ben varım aga...:p

Handro, benim çöplüğümden geçmişsiniz yine benden habersiz, bi dahakine Yalova'ya girişte ayrı çıkışta ayrı yazdırırım cezayı demedi deme.

Aga MEZİT de isyanlarda ne deseniz haklısınız...:pale:

güzel bir gezi daha, artık nerdeyse bursalı oldun çıktın mete

Abi geçen Çarşamba yine Bursadaydım patronla...Güzelyalıdan Kurşunluya geçtik...

hem benim karemi çeken şahsında en özel anı bu şekilde kaydedilmiştir...kısasa kısas...

Babaçi Coşkun...

valla bekliyodum ne zaman koyacan diye:santa:

en uzağa kim işer yarışınıda yükleyelim buraya ganga...:mrgreen:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS

Babaçi Coşkun...

valla bekliyodum ne zaman koyacan diye:santa:

panda bu arkanı dönmeye gelmez, hemen 3 puan için hamleye geçer,adam sabah akşam forumu tarıyor ne açık bulurumda millete itelerim diye :D oda haklı aslında bütün milletde onunla uraşıyor gelen laf atıyor ,giden banlıyor ,adam panik atak olmuş o yüzden nereden ne gelcek diye :D

panda bu arkanı dönmeye gelmez, hemen 3 puan için hamleye geçer,adam sabah akşam forumu tarıyor ne açık bulurumda millete itelerim diye :D oda haklı aslında bütün milletde onunla uraşıyor gelen laf atıyor ,giden banlıyor ,adam panik atak olmuş o yüzden nereden ne gelcek diye :D

nerde bende o vakit sitede gezinecek...:pale: MT yi önemsiyorum ama yine de o kadar sallamıyorum aga bugün varız yarın yokuz...

öyle deme arkamı dönemeyeceğim adamla o yollara gitmem ben...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

mete handro hacı o kaskı kafandan hiç çıkarasın gelmemiş anlaşılan baksana sürekli kaskla foto çekilmişsin =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

2 kere yazmışın len...:p

mete handro hacı o kaskı kafandan hiç çıkarasın gelmemiş anlaşılan baksana sürekli kaskla foto çekilmişsin =)

aga yazlık kask olmayınca çıkarasım gelmedi hiç...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
meto yavrım
hadi beni postaladın kurtardın
çırağımı niye çağırmıyorsun gezilere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar