aldığım gün iş yerinde garaja bıraktım akşam geldiğimde çatlaktı. sanırım yüksek bi araç geri gelirken tıklattı ama kismede ben yaptım kusura bakma demedi bende bişe demedim bi çatlak için ortalığı ayağa kaldırmış olmayayım diye.O çatlak daha sonraki zamanlarda biraz daha büyüdü.Şuanda sadece görsel olarak bi sıkıntısı var onun dışında bişey yok ama bulursam ucuza çıkma değiştiriyim diyorumfara ne oldu hayırdır?
aldığım gün iş yerinde garaja bıraktım akşam geldiğimde çatlaktı. sanırım yüksek bi araç geri gelirken tıklattı ama kismede ben yaptım kusura bakma demedi bende bişe demedim bi çatlak için ortalığı ayağa kaldırmış olmayayım diye.O çatlak daha sonraki zamanlarda biraz daha büyüdü.Şuanda sadece görsel olarak bi sıkıntısı var onun dışında bişey yok ama bulursam ucuza çıkma değiştiriyim diyorum
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:00 ----------
Bu arada motorun grenajlarını söküp iç dış komple yıkadım motoru tertemiz yaptım.Yanmaz siyah sprey boya alıp egzos borusundaki paslanmaları zımparayla temizliyip boyadım.Bütün gün uğraşsamda motor müthiş temiz oldu.Bir daha grenajları sökmeden yağ değiştirmiyicem.motorun altı hep yağ oluyor şuanda grenajlarımın içide dışıda tertemizmotorun yarı naked görünümünün resimlerini eklerim akşama
hatta naked halide baya güzel oluyo stunt bike havası katıyo motorakafa grenajını falan komple söküp öyle binmek lazım kışın yağmurda,karda :queen: ufak düşmelerde sorunda olmaz grenajsız oh mis :queen:

evet frenler..
O eklediğin resimdeki jantın farkı ney? frenlerimi?
http://www.onroadzone.com/zboard/data/multi/1303093694267/DSCF5899.jpg
sağ alttaki motor da hyosung mu?
bu arada st7 süper görünüyo.
@UNdocab, sitedeki o haber doğru olabilir çünkü arka kuyruk kısmı da 2011 gt250rlar gibi yani yeni kasa o ama yeni kasasında ön far da değişmiş mi adam kendi mi yapmış bilmem. Ve 650 comet yine kasa değiştirmemiş 650r gibi.
arkadaşlar
motorumu sattım 2010 model ve 5000 km deydı sıyah kırmızı 6800 tl'ye gıttı sizce normalmı?
selamlar foruma yeni üye oldum herkeze merhaba
bende gt250r arıyorum temiz bi tane bulursam hemen almayı düşünüyorum. bi tane var 2008 model 20000km de tamamen orjinal sahibinin dediğine göre aslında öylede gözüküyor pek anlamıyorum ilk motorum olacak 6500 fiyatı var normalmidir?
jonturka,
Son foto:thumleft:
sağolasın bugay..alt taraf biraz cıbıl kaldı ama dizlik taksam da garip olurdu sanırım, karar veremedim![]()
@jonturka, fotolar süper iyi yakalanmış valla sevdim :cat::thumleft::thumleft:
takıver hocam allah korusun ufak bi düşmede bile dizlerin ne hale gelir :cyclopsan Ben de kotla binerken dizlik takmıyorum ama şortla binince daha tedirg
in oluyorum tabi şortla bindiğim her zaman da dizlik taktığım söylenemez
Bir de sorum olacak, fotoshoplu değil demi fotolar?
olabilir ben araştırıyorum yanlız fiyatlar fena arka michelin pilot power serisi 380 - pilot road 340 lira ve ayrıca benim makinanın üstünde road serisi var şehir içi mükemmel performansı var fakat teker zayıfladı.power seriside görsellikte ve uzun yolda daha iyi olur diye düşünüyprum sende araştır bende araştırayım bakalım arkadaşım haberleşiriz burdan.
resimler yarına kaldı malesef arkadaş nete giremediği için@ Felon
Fotoları eklersen süper olur yaa, grenajsız halini merak ediyorum :cat: Özellikle egsozu çekersen çok süper olur :queen: