selam arkadaşlar motorbisiklet almak için seyyar telefon satımı düşünüyorum sizce _?

evet başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar asgari ücretle özel güvenlik olarak çalışmaktayım motorbisiklet hastalığı var bende çok istiyorum ama bir türlü alamıyorum bunun için aklıma bu iş geldi.

şimdi istanbuldan spot cep telefonları almış olsam orjınal yanı oyle cın malı falan değil spot telefonlar örneğin 200 tl ye spotu kvk olanları 450 500 cıvarı bende 200 e aldığım telefonu 250 270 gıbı satsam dıyorum gunde bır telefon satsam 50 tl kar ile 1500 bin aylık gelirim olur ve bir dahaki yaza güzelinden bi motorbisiklet ve korumalı elbiselerime kavuşabilirim diye düsünüyorum ben 25 yasında genc girişimci bir insanım sımdı formdaki abilerim arkadaslarım ve kardeslerımın bana tavsıyelerını beklıyorum vakıt ayıran tum mt ailesine teşekkürlerimi sunarım iyiki varsınız :)

insanlar guvenip seyyar'dan telefon almayabilirler, tutmaz bence.

festivallerde falan gidip ufak da olsa biseyler satmak daha mantikli, az zamanda daha cok para kazandirir.

*bu arada; motorbisiklet'in dogru yazilisi; motosiklet.

motorsiklet

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

arkadaşım bence zarar etme olasılıgın yüksek bu işler de uzmanlık istiyo . tanıdık birinden senetle almak daha mantıklı ödeyemediginde avukata vermez en azından..ben istanbulluyum çakalların ve dolandırıcıların mesken tuttugu bi yer yani..

valla senin için en iyisinin olmasını isterim..ama bahsettiğin iş bana biraz zor ve riskli geldi...
daha risksiz bişeylere yönelsen bence hoş olur...

evet başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar asgari ücretle özel güvenlik olarak çalışmaktayım motorbisiklet hastalığı var bende çok istiyorum ama bir türlü alamıyorum bunun için aklıma bu iş geldi.

şimdi istanbuldan spot cep telefonları almış olsam orjınal yanı oyle cın malı falan değil spot telefonlar örneğin 200 tl ye spotu kvk olanları 450 500 cıvarı bende 200 e aldığım telefonu 250 270 gıbı satsam dıyorum gunde bır telefon satsam 50 tl kar ile 1500 bin aylık gelirim olur ve bir dahaki yaza güzelinden bi motorbisiklet ve korumalı elbiselerime kavuşabilirim diye düsünüyorum ben 25 yasında genc girişimci bir insanım sımdı formdaki abilerim arkadaslarım ve kardeslerımın bana tavsıyelerını beklıyorum vakıt ayıran tum mt ailesine teşekkürlerimi sunarım iyiki varsınız :)

bence bu ısı cevrendekılerle yapmalısın

vazgeç bu sevdadan :) a2 ehliyetin varsa dominos pizzada dağıtım elemanı olarak çalışabilirsin part time olarak oda aylık 300 lira eder

bende telefoncuyum hocam , dediğiniz işi gayet iyi biliyorum. telefonun kvk genpa gibi garantisi olmadığı için ilk durumdaki garanti sizsiniz. alıyorsunuz , müşteriye göstereceksiniz bi şeylerin ters gittiğini görüyor ve müşteri almıyor , alasada iade etmeye çalışıyor.

tavsiyem illa yapacaksanız çin malı telefonlara yönelin , %100 e yakın kar marjı var. insanları kandırmak yerine alacağı telefonun gercek özelliklerini de söylerseniz herkes memnun kalır :)

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili kardeşim bir şeyler yapmaya çalışarak idaallerine ulaşmaya çalışman bence gıpta edilecek bir durum ancak , bir mt dostu olarak sana şunları söyleyebilirim (gemicinin istediği rüzgar her zaman aynı yönden esmez)

şayet bu işlerden anlıyor ve çevrende varsa olur fakat riskli işler ben de çok tırmaladım senin gibi ama ticaret adamı değilim , o yüzden ben yapamam tabiki sen kendini daha iyi biliyorsun bence telefon işinden ziyade vaktin varsa kavun karpuz sat ,kur köşe başına bir tezgah telefon işinden daha risksiz olur bence , mecazen söylüyorum satılacak sadece kavun karpuz yok bu memlekette ama telefon işi anlattığın kadarıyla 100 de 25 tutma olasılığı var ,

inşalah hayalindeki motosikleti alırsın :) selametle...:rendeer:

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizden dolayı evet başka neler yapabilirim düşünüyorum aklımada birşey gelmiyor açıkcası :)

çok iyi ingilizve

benim sana önerim. program yazman. misal bir andoid uygulaması yazdın bunu 1 $ sattın. sermeyen sadecce zaman. ilk projenden sonra diğer projeler kafanda oluşacaktır. misal istanbulda taksi ücretlerini hesaplayan bir uygulama epey iş görür. bunu bir çok yabancı turist indiir.
2 önerim 2 el ürün satan sitelere üye olup orada kullanmadığın şeyleri satman. ö- misal okurken aldığın gitar veya hiç kullanmadığın ürünler. sonra öncelikle arkadaşlarından veya yakınlarından elde edeceğin ürünleri satman.
3. öneri el becerilerin varsa bunu değerlendirip satman
4. öneri anket şirketlerine gidip anket işine girmen. her anketi buradaki arkadaşlara zorla doldurtman.
günde 100 kişiyi ikna etsen ayda 3000 lira toplarsın.
5. öneri 10-15 arkadaş buluşup internet yayıncılığına girmen. misal bir ürünü deneyip onu dergi formunda ücretsiz ebook olarak dağıtmanız. buradaki geliriniz ise dergiye alacağınız reklamlar. mondialin bütün mt
otorlaarını 15 kişi deneyip herkes kendi fikrini yazacak mesala.
6. öneri etraftaki ev arsa yı iyi takip edip sahibinden izin alıp bunları satıp bunlardan komisyon alman.

benim sana önerim. program yazman. misal bir andoid uygulaması yazdın bunu 1 $ sattın. sermeyen sadecce zaman. ilk projenden sonra diğer projeler kafanda oluşacaktır. misal istanbulda taksi ücretlerini hesaplayan bir uygulama epey iş görür. bunu bir çok yabancı turist indiir.
2 önerim 2 el ürün satan sitelere üye olup orada kullanmadığın şeyleri satman. ö- misal okurken aldığın gitar veya hiç kullanmadığın ürünler. sonra öncelikle arkadaşlarından veya yakınlarından elde edeceğin ürünleri satman.
3. öneri el becerilerin varsa bunu değerlendirip satman
4. öneri anket şirketlerine gidip anket işine girmen. her anketi buradaki arkadaşlara zorla doldurtman.
günde 100 kişiyi ikna etsen ayda 3000 lira toplarsın.
5. öneri 10-15 arkadaş buluşup internet yayıncılığına girmen. misal bir ürünü deneyip onu dergi formunda ücretsiz ebook olarak dağıtmanız. buradaki geliriniz ise dergiye alacağınız reklamlar. mondialin bütün mt
otorlaarını 15 kişi deneyip herkes kendi fikrini yazacak mesala.
6. öneri etraftaki ev arsa yı iyi takip edip sahibinden izin alıp bunları satıp bunlardan komisyon alman.

hoocam valla önerilerin beni tekrar canlandırdı :) tavsiyelerin için çok tşk ederim hemen istanbul tekirdağ çevresi anket işlerini araştırıyorum bu gün itibari ile diğer tavsiyelerinide araştırıcam valla iyiki varsınız mt olarak (ayrıca vakit ayırmanız bile beni çok mutlu ediyor saolun) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar