Tabi ya adam geziyo. Bib iz halledemedik
Erhan olum bu gün izinliyim. Motorla felan denize gidelim vs dersen uyar yani bi saralkent felan xD
Tabi Serkan bey siz Değirmendere'de gezin geç saatlere kadar, sonra efendim sapanca'da cevizdibinde fasıl yapın bilmem kaçlara kadar, tesadüfen görelim birbirimizihiç çağırmayın oraya buraya, ondan sonra Kocaeli uyuyo... tabi uyur...
![]()
Tabi ya adam geziyo. Bib iz halledemedikErhan olum bu gün izinliyim. Motorla felan denize gidelim vs dersen uyar yani bi saralkent felan xD
Tuncay nerelerde takılırısın. Gölcük Burger kingdeyim bende..
O motor adam olcak olcak da sabır sabır eninde sonunda on numara hatasız yapıcaz onu. Rusyaya gönderirim fotoları :bounce:
tamam fotoları kesin bekliyorum bak bu arada serkan senin jinlun'a müşteri çıkmış burger kinge uğra hem aykutla tanışmış olursun hem de yiğit'i bul o müşteriyle bağlantı kurmana yardımcı olsun sana
yav erhan geldi adam sahile buluştuk karanlıkta motora baktı kaç km de dedi 16 binde dedim ohooo çokmuş dedio dakikadan sonra sen benim motorumu alma satmıyorum dedim
niye dedi bende dedim ki ''2005 model motorun karşısında oturup bira içsen km daha fazlasını yazar sen ne bekliyodun'' dedim
adam tam manyak ya
![]()
ohooo bırak o zaman satma harbiden rusyaya gitmesem ben alırdım senden onu
aynen gönderdim amcayı =) bakalım kısmet =)
ya ben iş için uzun süreli olarak rusya ya gidiyorum burda benden başka kullanacak olanda yok çürücek gariban yaaa satamadım da kaldı öyle
Erhan adamım buradan da yazıyım dedim şimdi Rusyadasındır.. Umarım her şey istediğin gibi olur yolunda gider.. artık gelince hayalindeki motoru alırsın![]()