[Kocaeli - MT]

Tabi ya adam geziyo. Bib iz halledemedik :D Erhan olum bu gün izinliyim. Motorla felan denize gidelim vs dersen uyar yani bi saralkent felan xD

Tabi Serkan bey siz Değirmendere'de gezin geç saatlere kadar, sonra efendim sapanca'da cevizdibinde fasıl yapın bilmem kaçlara kadar, tesadüfen görelim birbirimizi ;) hiç çağırmayın oraya buraya, ondan sonra Kocaeli uyuyo... tabi uyur... ;)

yav sorma vallahi hergün biyerde =) nasılda denk geliyoruz senle =) o gün gelmicektim,benim hatun zorla getirdi :D içtik rakıları kafa güzel motora binmek zorunda kaldım hayatımda ilk defa =)

sen herzaman gel yapalım bişeyler [email protected] adresim haberleşelim =)

ya ben iş için uzun süreli olarak rusya ya gidiyorum burda benden başka kullanacak olanda yok çürücek gariban yaaa satamadım da kaldı öyle

Merhaba arkadaşlar ben 21 yıllık Tuncay. Kocaeli/Değirmendere de oturuyorum.Yapılacak etkinliklerde size katılmak isterim. Motorum Hyosung GV 250 :)

O motor adam olcak olcak da sabır sabır eninde sonunda on numara hatasız yapıcaz onu. Rusyaya gönderirim fotoları :bounce:

O motor adam olcak olcak da sabır sabır eninde sonunda on numara hatasız yapıcaz onu. Rusyaya gönderirim fotoları :bounce:

tamam fotoları kesin bekliyorum bak bu arada serkan senin jinlun'a müşteri çıkmış burger kinge uğra hem aykutla tanışmış olursun hem de yiğit'i bul o müşteriyle bağlantı kurmana yardımcı olsun sana

tamam fotoları kesin bekliyorum bak bu arada serkan senin jinlun'a müşteri çıkmış burger kinge uğra hem aykutla tanışmış olursun hem de yiğit'i bul o müşteriyle bağlantı kurmana yardımcı olsun sana

yav erhan geldi adam sahile buluştuk karanlıkta motora baktı kaç km de dedi 16 binde dedim ohooo çokmuş dedi :D o dakikadan sonra sen benim motorumu alma satmıyorum dedim :D niye dedi bende dedim ki ''2005 model motorun karşısında oturup bira içsen km daha fazlasını yazar sen ne bekliyodun'' dedim :D adam tam manyak ya :D

yav erhan geldi adam sahile buluştuk karanlıkta motora baktı kaç km de dedi 16 binde dedim ohooo çokmuş dedi :D o dakikadan sonra sen benim motorumu alma satmıyorum dedim :D niye dedi bende dedim ki ''2005 model motorun karşısında oturup bira içsen km daha fazlasını yazar sen ne bekliyodun'' dedim :D adam tam manyak ya :D

ohooo bırak o zaman satma harbiden rusyaya gitmesem ben alırdım senden onu

ya ben iş için uzun süreli olarak rusya ya gidiyorum burda benden başka kullanacak olanda yok çürücek gariban yaaa satamadım da kaldı öyle

Erhan adamım buradan da yazıyım dedim şimdi Rusyadasındır.. Umarım her şey istediğin gibi olur yolunda gider.. artık gelince hayalindeki motoru alırsın ;)

doğrudur pek yazmadım buralara :) ama küçük bir scooterla başladım motor olayına.. Yıllardır d.derede yaşamış biriyim ve halada orada yaşıyorum sayılır..

bobora dostum bende gölcük burgerda çalışıyorum. görüşelim eğer akşamları d.dere sahile felan geliyosan ?

Erhan adamım buradan da yazıyım dedim şimdi Rusyadasındır.. Umarım her şey istediğin gibi olur yolunda gider.. artık gelince hayalindeki motoru alırsın ;)

vaay adamim aynen dedigin gibi moskovadayim guzel bi yer vize yok lan alin pasapotlari gelin motorla :) persembe gunu musteri cikti motora babam satacakti bilmiyom noldu :) hayalim icin ciktim geldim gurbete insallah olur.
ofisimdeyim su anda ofisi incelerken cekmeceyi actim ordan bile icki cikti :) tam benlik mekan kizlar 10 numara ekim ayinda bi gelicem zaten gorusuruz

erhanım kusura bakma ya bu gün aradın tam yoğunluğa denk geldin elimde paket tam zile basıyorum sen arıyosun 2 sinde de öyle denk geldi vallahi kusura bakma olum. arayabiliyosan akşam 10 dan sonra ara olum sana ulaşabileceğimiz numara yok mu msj felan atamıyon mu olum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar