Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ağa çokmu masraflı nedir:)
yapacaz artık bişeyler ramazan:)
bu havadada yiyecez bakalım çiğ köfteyi nasıl olacak:queen:
artık kurdeşenmi dökeriz motorumu bozarız orası meçhul:queen:

ağa çokmu masraflı nedir:)
yapacaz artık bişeyler ramazan:)
bu havadada yiyecez bakalım çiğ köfteyi nasıl olacak:queen:
artık kurdeşenmi dökeriz motorumu bozarız orası meçhul:queen:

ben evdeyim ağa siz düşünün...... benim motor bozulursa akaşama kadar klozette otururum... lettop u da alırım yanıma....:pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl:

sanayideki parçacılara felan sor bakalım berki bulursun ybr ye bu gün 2 kişi biraz basayım dedim yüzde 3-5 derece eğimli yolda 120 km gördü daha bassaydım gider gibiydi ama sonra gazı kestim aynı yolu dönüşte 110 la geri girttim. bu arada motor 780 km oldu

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki bu malzemeyi nerelerde bulabiliriz?
Hırdavatçılarda varmıdır?
Hırdavatcıda bulabilirsin ama tornacıda istediğin ölçülerde bulman daha kolay olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Sonradan ortaya çıkan 50km üzeri hızlara çıktığımda direksiyonda çok hafif titreme vardı. Uludağ zirve gezisinde stabilize çok çukurlu, büyük bol taşlı yolda motoru hoplata zıplata arka selenin orta demiri kırıldı, bende arka sele demirini tamamen söktüm. O titremeden eser kalmadı. Meğerse titremeye çanta neden oluyormuş. Küçük bir bilgi notu olsun istedim.

sanayideki parçacılara felan sor bakalım berki bulursun ybr ye bu gün 2 kişi biraz basayım dedim yüzde 3-5 derece eğimli yolda 120 km gördü daha bassaydım gider gibiydi ama sonra gazı kestim aynı yolu dönüşte 110 la geri girttim. bu arada motor 780 km oldu

Artık bu iş daha sonraya kaldı. Önümüzdeki hafta anca gidebileceğim sanayiye.
120 km iki kişiyle çok iyi bir hız. Titreşim ne durumdaydı peki?

Hırdavatcıda bulabilirsin ama tornacıda istediğin ölçülerde bulman daha kolay olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Sonradan ortaya çıkan 50km üzeri hızlara çıktığımda direksiyonda çok hafif titreme vardı. Uludağ zirve gezisinde stabilize çok çukurlu, büyük bol taşlı yolda motoru hoplata zıplata arka selenin orta demiri kırıldı, bende arka sele demirini tamamen söktüm. O titremeden eser kalmadı. Meğerse titremeye çanta neden oluyormuş. Küçük bir bilgi notu olsun istedim.

Sanırım bu sarı işini bu hafta halledemiycem.
Çanta o kadar titreme yaparmı? Bazen bende hissediyorum bir titreme ama her zaman değil.

benim çanta baya büyüktü ve birazda bağlantıları gevşekti. Rüzgarında etkisiyle çanta yelken oluyor ve moturu sallıyordu. titreme varsa çantayı sökerek titreme test edilebilir.

Yarın deneyeceğim, çantasız daha rahat oluyorum zaten. Ama işte malzemeler var işe yarayabilecek.

Sırt çantasınıda denedim ama belimi çok ağrıttı.
İşe gelip giderken üç gün denedim. Sanırım yaşlanıyorum :pale:

arkadaşlar ybr 125 te benzin göstergesi var mıdır? yoksa nerden anlıyorsunuz benzin durumunu veya bittiğini

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce ybr 125 imi aldım 2011 model ve 0 km. 500 km olana kadar uzun yola çıkmadım ve motoru fazla zorlamadım yağı değiştirmeden 400 km lik bir yola çıktım motor oldukca iyi performansla götürdü getirdi beni maşallah ancak 900 km olduğunda yağ değişimi için servise giderken motordan benzin aktığını farkettim... eğilip baktığımda siyah ince bi hortumdan akıyordu servis 5 dk da halletti ama benim içime sinmedi. Siz ce problem neydi ? o hortumdan neden benzin akar ?

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce ybr 125 imi aldım 2011 model ve 0 km. 500 km olana kadar uzun yola çıkmadım ve motoru fazla zorlamadım yağı değiştirmeden 400 km lik bir yola çıktım motor oldukca iyi performansla götürdü getirdi beni maşallah ancak 900 km olduğunda yağ değişimi için servise giderken motordan benzin aktığını farkettim... eğilip baktığımda siyah ince bi hortumdan akıyordu servis 5 dk da halletti ama benim içime sinmedi. Siz ce problem neydi ? o hortumdan neden benzin akar ?

Hortum darbe almış veya zorlanmışsa delinmiş yırtılmış olabilir. Kafaya takacak bir durum değil.

Arkadaşlar bugün benzin hesabı yaptım.
Hesabıma göre 100 km'de 2,06 litre benzin yakmışım. İnanamadım 3 kere hesapladım.
Yolu buldummu basıyorum, 90-100. Ama gittiğim mesafe çok kısa gidiş-geliş 16 km günlük.
Fazla devirli kullanmıyorum genel olarak. Sizce nasıl? Bir yanlışlık yok değil mi?

Arkadaşlar bugün benzin hesabı yaptım.
Hesabıma göre 100 km'de 2,06 litre benzin yakmışım. İnanamadım 3 kere hesapladım.
Yolu buldummu basıyorum, 90-100. Ama gittiğim mesafe çok kısa gidiş-geliş 16 km günlük.
Fazla devirli kullanmıyorum genel olarak. Sizce nasıl? Bir yanlışlık yok değil mi?

çok iyi yakmış abi nazar değmesin benimkisi ortalama 2,4 civarı yakıyor 100 km de çarşı içinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar