ağa çokmu masraflı nedir
yapacaz artık bişeyler ramazan
bu havadada yiyecez bakalım çiğ köfteyi nasıl olacak:queen:
artık kurdeşenmi dökeriz motorumu bozarız orası meçhul:queen:
beyler maşaAllah demeyi unutmayın
dün çıktık emirgan yapalım dedik orda çekilmiş fotolardır....
resim çekte at bari.... durumu anlayalım hemi forum canlansın....
Hırdavatcıda bulabilirsin ama tornacıda istediğin ölçülerde bulman daha kolay olur.Bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki bu malzemeyi nerelerde bulabiliriz?
Hırdavatçılarda varmıdır?
sanayideki parçacılara felan sor bakalım berki bulursun ybr ye bu gün 2 kişi biraz basayım dedim yüzde 3-5 derece eğimli yolda 120 km gördü daha bassaydım gider gibiydi ama sonra gazı kestim aynı yolu dönüşte 110 la geri girttim. bu arada motor 780 km oldu
Hırdavatcıda bulabilirsin ama tornacıda istediğin ölçülerde bulman daha kolay olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Sonradan ortaya çıkan 50km üzeri hızlara çıktığımda direksiyonda çok hafif titreme vardı. Uludağ zirve gezisinde stabilize çok çukurlu, büyük bol taşlı yolda motoru hoplata zıplata arka selenin orta demiri kırıldı, bende arka sele demirini tamamen söktüm. O titremeden eser kalmadı. Meğerse titremeye çanta neden oluyormuş. Küçük bir bilgi notu olsun istedim.
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce ybr 125 imi aldım 2011 model ve 0 km. 500 km olana kadar uzun yola çıkmadım ve motoru fazla zorlamadım yağı değiştirmeden 400 km lik bir yola çıktım motor oldukca iyi performansla götürdü getirdi beni maşallah ancak 900 km olduğunda yağ değişimi için servise giderken motordan benzin aktığını farkettim... eğilip baktığımda siyah ince bi hortumdan akıyordu servis 5 dk da halletti ama benim içime sinmedi. Siz ce problem neydi ? o hortumdan neden benzin akar ?
Arkadaşlar bugün benzin hesabı yaptım.
Hesabıma göre 100 km'de 2,06 litre benzin yakmışım. İnanamadım 3 kere hesapladım.
Yolu buldummu basıyorum, 90-100. Ama gittiğim mesafe çok kısa gidiş-geliş 16 km günlük.
Fazla devirli kullanmıyorum genel olarak. Sizce nasıl? Bir yanlışlık yok değil mi?
çok iyi yakmış abi nazar değmesin benimkisi ortalama 2,4 civarı yakıyor 100 km de çarşı içinde