Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet o gri plastik kapağın üstündeki yıldız civatalar. Yukardaki normal yıldız olanı açtım ama diğerinin dişleri yalama oldu.
Onun dişleri daha farklı sanırım. Dediğini bir deneyeyim o zaman, zincirinde boşluğunu aldım mı tamamdır.
üzerine sağlam 2 -3 adet vur gevşer o civata..olmadı keski ile açıp yeni civata takarsın....

Cahilliğimi bağışla ama SARI nedir? Nasıl bir alet edevattır..

bak sana şöyle tarif edeyim yumuşak bir mazeledir... sarı diye hitap edilir.... 15 cm den başlayıp başlar ve istenilen boyutta kesilir.... yumuşak olduğundan civataların tepesini bozmaz.... burç mil bilya vb mazemelrin sokümünde yuva bomadan çekiç ile tepesine vurmaya yarayan bir parça....

Tamaaaam anladım, sanırın ona benzer bir alet görmüştüm sanayide.
Arabanın ön takım arka burçlarını sökerken kullanmıştı usta. Tokmak benzeri birşeydi ama
dediğin gibi kafası yumuşak birşeydi. Sert kauçuk gibi.

Tamaaaam anladım, sanırın ona benzer bir alet görmüştüm sanayide.
Arabanın ön takım arka burçlarını sökerken kullanmıştı usta. Tokmak benzeri birşeydi ama
dediğin gibi kafası yumuşak birşeydi. Sert kauçuk gibi.

sarı demir olur yarin resim atarım untmazsam görürsün... basit ama iş yapan bişey...

geçen hafta aldığım ybr 125 650 km oldu yakıtını ölçtüm tamı tamına 298 km de 30 tl yakıyo.

bugün sordum hediye meselesini.25 tl lik kask veriyorlarmış :) ne işe yarayacaksa artık.bakayım belki koruma demirini bedavaya yaptırırım :p

Cahilliğimi bağışla ama SARI nedir? Nasıl bir alet edevattır..

Sarı veya teknik adıyla Pirinç çokça görmüşsündür. Demire göre yumuşak bakıra benzeyen bir metal.
Pirinç veya sarı; bakıra çinko katılarak elde edilen sarı renkteki alaşımların genel ismi.
Pirinç milattan önceki devirlerde dahi bilinmektedir. Günümüze kadar ulaşan en eski pirinç malzeme, kalamin pirincidir.

pirinc.jpg

beyler maşaAllah demeyi unutmayın:)
dün çıktık emirgan yapalım dedik orda çekilmiş fotolardır....
5001.jpg

5006.jpg

5019.jpg

arayacam ramazan seni....
hafta sonu yaparız büyük ihtimal...

çiğ köfteyide yedikten sonra sana nasıl takılcaz bilemiyorum.... mondial den kurtuldun... ybr ci oldun ... dilimizden düştün dedik çiğ köfte çıktı...onuda yedirdikten sonra ne olur bilemem artık.... kalabalık geliriz ona göre....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar