kenanım canım benim hergünde aynı mekan nasıl sıkılmazsın ben ona bi anlam veremedim?neyse hayırlısı diyelim öyle olsun madem biz bahçeli kızılay ayrımı yapmıyoruz zaten.hayır voodoo ya bizde gittik kaç kere senlede karşılamadık orasıda bi tuhaf sanki
pm attım kontrol et :wiinkk:
Selamlar arkadaşlar... Yunus, bugün beni buluşma için aradı, sağolsun... Hayırlı bi iş için bu sıralar çok yoğunum... Zaten motorsikletimde kazan yolu üzerindeki Cumhuriyet tesislerinde 3-4 gündür yatıyor... Ama sizleri görmeyi, sohbet edip, biraz kafa dağıtmayı özledim... O nedenle arkadaşın motorsikletiyle gelmeyi planlıyorum... Yanımda bir veya iki kişi de olabilir duruma göre... Yarın gündüz herşey netleşir, ona göre katılırım buluşmaya... Bugün kız isteme olayım var, o stresi bi atlatayımda ondan sonra sakin kafayla düşürüm... Hepinize saygılar...
hayırlı uğurlu olsun inşallah. düğünde motosiklet konvoyu yaparız artık
mekan olarak beşevler seyir cafeyi öneriyorum. park sıkıntısı yok. ama vodoo derseniz vodoo da olabilir
voodoo ya +1 yaa =) hem mekanıda özledim, sizlerle de güzel vakit geçiririz orada, motorlarıda parkederiz sıkıntı olmaz, hallederim ben, ya fatih abi sende gel voodoo ya işte takılırız hep beraber =)
kusura bakmayın işten dolayı gelemedim ama haftasonu bir gün ayarlasak çok güzel olur benim için
Bana her yer uyuyor biliyorsunuz zatenmadem gençler anlaşmış voodoo da bize de yol vermek düşer :queen: o zaman beyler kızılayda buluşuyoruz anlaşılan? 20:00 Selanik 2 Voodoo diyeceğim ama memurum razingcim doğru söylemiş bak onuda göz önünde bulundurmak gerekli??
ooo hayırlı olsun dostum, olm benim böyle bi işim olsa, kız isteme mevzuu falan heyecandan ölürüm la heralde, ya da gitmem istemeye falan buluşmaya gelirim =P
yaw abiler arkadaşlar bende size katılmak isterim yalnız halan daha bi motor(regal raptor) alabilmiş değilim motordan hiç anlamam bi ilan fiyat olarak kafama yatsa da gidip tek başıma bakmaya yada almaya karar vermeye yemiyo biraz açıkcası...yarın öğlenden sonra veya müsait herhangi bi zamanında bana yardım edebilecek birisi warsa çok sevinirim.
hadı hayırlı olsun ınsallah mutlu haberlerle aramıza donersınız
hayırlı uğurlu olsun inşallah. düğünde motosiklet konvoyu yaparız artık
mekan olarak beşevler seyir cafeyi öneriyorum. park sıkıntısı yok. ama vodoo derseniz vodoo da olabilir
keske bende o asamada olsaydımda yınede olsaydımbuluşmaya vedalaşma aşamasındayken yetişebildim ancakaksilikler üst üste geldi ,,neyse sağlık olsun bidahaki sefere artık