yeni konu hayırlı olsun burayada bir şeyler yazarız artık
sakın değiştirme mfh ler dandik malzemeden yapılmış sadece aradaki bi demir için değiştirmeye değmez yani sağı solu patlıyor o yüzden mfh:farao:evet kullanış önce geliyor bencede ne yapsam değiştirsemmi acaba alacağım modeli ???
evet kullanış önce geliyor bencede ne yapsam değiştirsemmi acaba alacağım modeli ???
vibrasyonda bi değişiklik yoktur sonuçta mekanik aksamda ki tek değişiklik sadece renk gerisi hep aynı mondiali bilen bilir nasıl titreşim olduğunu 10 numara vibrasyon devam yani bu cub ların balanslı olanıda var fakat biz onlara binecek kadar değerli bi tüketici olamadık ithal edenlerin gözünde o yüzden getirmiyorlar:jocolor:herşeyi geçtim bu motorda vibrasyon nasıl?
inş sende bu sorunlar çıkmaz da keyifle binersin bende biniyorum fakat mecburiyetten yoksa imkanlar el verse 1 dakika tutmam bu motosikleti kapıda gider başka bi model alırım tabiki de MONDİAL değil değişik bi marka alırımsiparişi az önce verdim MHF de karar kıldım bu 2 arkadaş MOTOKO ve SİYAHKAN kanıma girdiler vala bişi olursa bulurum sizi :=)))