Mondial Mondial 100 SFC Snappy x Kullanıcıları / Bilgi paylaşımı

Mondial'in euro 3 standartlarındakı yeni cub modeli snapyy x modeli bu başlıkaltında toplanıyor...

İşte Yeni Snapyy x... İlk resimleri benden :)

inşaallah yarın mavi rengini sipariş vericem her yerde fiyat 1,650 kimse fiyat düşmüyo nakit olduğu halde enteresan..

F54

öyle işte ne yaparsın parayı veren düdüğü çalamıyor malesef... yeni konu hayırlı olsun burayada bir şeyler yazarız artık

çok iyi organize olmuşlar yaw bide bunun ruhsat-plaka masrafı var oldu sana 2,000 tl hayırlı işler ...

zuroha hayırlı olsun motorun..iyi günlerde kullanırsın inşallah..bugün bakıma gittiğimde gri rengini gördüm..gerçekten çok güzel görünüyor...:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------

yeni konu hayırlı olsun burayada bir şeyler yazarız artık

teşekkürler :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

siyahkan plaka ve sigorta 240 TL tutuyor..:wiinkk:

İyi güzelde ortadaki demir niye yok. O çok işe yarıyor, herşeyi kıstırıp asabiliyorsun.

evet yaa ortadaki demir yok o kötü olmuş,mfh eski model die ona yönelmedim

arka demir ve ortadaki demirin olmayışı çok şık gösteriyor motoru bence..ben sevmediğim için çok severek aldım ;)

Zevk meselesi tabi. Bence kullanışlılık ön planda, görüntü sonra geliyor :)

evet kullanış önce geliyor bencede ne yapsam değiştirsemmi acaba alacağım modeli ???

F54

evet kullanış önce geliyor bencede ne yapsam değiştirsemmi acaba alacağım modeli ???
sakın değiştirme mfh ler dandik malzemeden yapılmış sadece aradaki bi demir için değiştirmeye değmez yani sağı solu patlıyor o yüzden mfh:farao:

F54

herşeyi geçtim bu motorda vibrasyon nasıl?
vibrasyonda bi değişiklik yoktur sonuçta mekanik aksamda ki tek değişiklik sadece renk gerisi hep aynı mondiali bilen bilir nasıl titreşim olduğunu 10 numara vibrasyon devam yani bu cub ların balanslı olanıda var fakat biz onlara binecek kadar değerli bi tüketici olamadık ithal edenlerin gözünde o yüzden getirmiyorlar:jocolor:

siparişi az önce verdim MHF de karar kıldım bu 2 arkadaş MOTOKO ve SİYAHKAN kanıma girdiler vala bişi olursa bulurum sizi :=)))

F54

siparişi az önce verdim MHF de karar kıldım bu 2 arkadaş MOTOKO ve SİYAHKAN kanıma girdiler vala bişi olursa bulurum sizi :=)))
inş sende bu sorunlar çıkmaz da keyifle binersin bende biniyorum fakat mecburiyetten yoksa imkanlar el verse 1 dakika tutmam bu motosikleti kapıda gider başka bi model alırım tabiki de MONDİAL değil değişik bi marka alırım

aynen katılıyorum ama imkanlar kısıtlı be hocam yapacak bişi yok,elimizden geldiği kadar iyi kullanamaya çalışacaz artık...

F54

ne kadar imkanlar kısıtlı olsada biraz daha borçla sağlam bi marka alınıp ilerleyen zamanlarda o kendini amorti eder bu gün bi ybr gördüm yeni kasa ok gibi motosiklet yapmış adamlar:santa: parasını hak eden bi kalitesi olduğu belli inş önümüzdeki yaz bende ona transfer olurum:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar