neden alınmasın... 20 000 km daha buji değişimi bile yapılmadı.... maşallah de.... bir depo ile 548 km dün yedeğe geçti..... sadece 1500 km de bir yağ değişimi.....
maşallah abi senin motorun iyi km yapıyor :cat:
neden alınmasın... 20 000 km daha buji değişimi bile yapılmadı.... maşallah de.... bir depo ile 548 km dün yedeğe geçti..... sadece 1500 km de bir yağ değişimi.....
adamım resim bekliyorum.... bu arada bursadan alacağınız r1 de resimlerini bekliyorum..cup la giderken dikkatli gidin.....benim plaka işi pazartesi hollalucak inş.
ondan sonra bende foto koyarım...
maşallah abi senin motorun iyi km yapıyor :cat:
eyvalllah sen nasılsın.... özledim seni..... okanda yok.. sende yoksun.....
İyiyim abi nasıl olsun çok şükür..Bende sizleri özlüyorumÇalışıyorum bu yazı çalışarak geçiriyorum..Geceleri iş gündüz uyku
![]()
Okan arabayı aldı unutmuştur ybr'yi
Motordan Gerçekten sıkıldım.%90 ihtimal yaz sonu ağustos bitimine doğru motoru satıcağım..İlgi odağı olduğu için satmam çok kolay..Bugün desem yarın alıcak bi sürü insan var İşte Ybr Sırf bu yüzden bile alınır..Zarar Ettirmiyor..0'alsan bile![]()
çalış çalış bende iş güç yok meteliğe kurşun atıyorum... çalışan demir ışıldar... okan artık bora cı.. ybr paslanmaya başladı....
Bu saatten sonra alıcağım motor Racing olur..Onlada ölürüm ben oyüzden araba benim için en mantıklısı abibenim araba evde çürümeye terkedilmiş vaziyette... evli olmasam bir dakka tutmam kapıda araba.....
Bu saatten sonra alıcağım motor Racing olur..Onlada ölürüm ben oyüzden araba benim için en mantıklısı abiİçimdeki motor aşkı bittimi acaba..Eskisi gibi zevk vermiyor
benim için hiç bir şey sıkıntı değil...istediğin yerden gideriz...... yeterki o gün başka bir işimiz gücümüz çıkmasın....
Tamam o zaman, kısmet olursa gideriz. Olmazsada başka bir sefer inşallah.
Sen gelemezsen bende Düzce'den katılırım Şile'ye.
ağa hiç sorma cup la çok fena gittik yavadamım resim bekliyorum.... bu arada bursadan alacağınız r1 de resimlerini bekliyorum..cup la giderken dikkatli gidin.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
:rendeer::silent::cherry::cherry::cherry:
l:
l:
:d:queen::queen:l:
l:
l::sunny:
Arkadaşlar dün farkettim biraz zorladım ybr mi 3. viteste 90 100 aralığını gören varmı acaba benim motorda ne var bilmiyorum hızlanması son 1 haftadır çok harika bir şekilde arttı benden önceki sahibi motoru sıfırlamış piston sekman vs. motosikletin zincir gerginin sonuna kadar geldi değiştirmem lazım aldığımda yağını değiştirmemiştim ancak bu halde bile çok farkedilecek bir biçimde performansı arttı motorun bu normalmidir diğer ybrlerde motor yapıldıktan sonra şuanki kmsi 1500 civarı oldu
önde 16 numara dişli var arkada 40 küsürdü ancak aklımda değil fotoğraflarını çekerim bakarım işlerin yoğunluğundan detaylı bakım yapmaya fırsatım olmadı bugün videosunu çekerim banada tuhaflık var gibi geliyor aslında
2004 model ybr 125