ARKADASLAR BANA A2 EHLİYETLİ BİR ARKADAS LAZIM YENI MOTOR ALDIM VE BAGLADILAR BNDE B SINIFI VAR YARDIMCI OLABİLCEK BİRİ VARMI ??? YARDIMCI OLABİLCEK ARKADASA GEREKIRSE UCRETTE VERIRM AÇİLLL İSTANBUL AVCILAR CİVARIale:
Bizim tayfa dan kimse yokmu yav. ben sattım siz dağıldınız anlamadımblizkerit, ertanos, myt hayirsiz
nerelerdesiniz.
tayfa burda da sen yoksun hocam :wiinkk: yaklaşık 2 haftadır foruma girmiyordum evlilik hazırlığı telaşı falan derken atlattık bitti çok şükür...uzuuun bir gezintiden sonra bugün işe başladım.. allah herkese istediği, gönlünden geçirdiği insanla evlenmeyi nasib etsin...
motora devam hocam buradayım. :cat:
gözün aydın ibrahim darısı bizim başımıza artık. allah bi yastıkta kocatsın. :rendeer:
hadi gözün aydın dostum Allah bir yastıkda kocatsın. yenge de meraklı mı? ben hanımın dırdırı ile almıştım motoru
evet ertanos hocam sattım motoru , özledim keratayı şimdidengerçi üstü açılır bir twingo aldım
o rüzgarı 1 kere almışım..
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Arabaya bindiğim ilk anda motorlara çok dikkat ediyorum ama inanın o kadar dikkat etmeme rağmen
göremiyorum. Bitanesine yol veriyim geçsin diye yavaşladım , adam laf söyledi bende seni adamdan sayanda suç yol verdim sana dedim ,adam
özür diledi. harbiden garip
arkadaslar size bir sorum olcak ama bana mesajla gönderin cevabını bugun znu almaya gideceğim acaba trafik işlemlerini benmi yapacağım yoksa mondial motoru aldığım yermi bunlar fiata dahilmi size zahmet bana söylermisinizzzz
öncelikle herkese merhaba..
motor ehliyetimi daha yeni aldım ve scooter motor almak istiyorum.daha önceden araştırdığımda 2 marka arasından birini seçicektim. ya asya AS125T NOSTALJİ yada Mondial 125 ZN .. yalnız şimdi mondialin modeli değişmiş . sizce hangisini tercih etmeliyim?
yav bu mondial znx kullanan yok mu?
Hakkında bişey bilmiyoz?
arkadaşlar ben bu motorda geceleri önümü göremiyorum. hangi farı kullanmam lazım acaba hem akünün kaldırabileceği hemde etrafı geceleri görebileceğim. sanki bu başlıkta vardı baya bi sayfa önce ama bulamadım şu an. bileninin varsa yardımcı olabilirmi ? önemli bi konu galiba bu far konusu.
Bu kadar arka arkaya mesaj yazmana gerek yoktu. Sonuçta bilen birileri görünce yazar.
Sorunun cevabına gelirsek. Bahsettiğin olayı Felon'un motoruna ben yapmıştım. Farı H4'e çevirdik, aydınlatma çok farketti. Yapman gerekenler; herhangi bir oto parçacıdan H4 far soketi alacaksın. Motorda mevcut olan far soketinin kablolarını keseceksin. 3 adet kablo olanı keseceksin, 2 kablolu ve ucunda ufak ampul olan park lambası ona dokunmuyorsun. Sonra kestiğin 3 kabloyu aldığın H4 soketin 3 kablosuyla birleştireceksin. Bu kablolardan biri şase (-) biri uzun far (+) biri kısa far (+) için. Hangisini nereye bağlaman gerektiğini deneyerek öğreneceksin. Yalnız denerken ampule bir (+) bir (-) kablo takmış olan gerekir aksi halde ampul ya da sigorta patlar. H4 soketini de bağladıktan sonra far tası üzerinde ampulü taktığın beyaz plastik parçayı söküp direk H4 ampulü takıyorsun ve soketi de ampule taktığında işlem tamam.
Fotoğrafların olduğu mesajın linkini de vereyim oradan da faydalanabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-439.html#post2309545
bugün tam gidicektim almaya h4 ampülünü ve soketini açtım farın içini falan baktım dün gece çözdüm az çok. ama tam gidiyim birazdan derken şakır şakır yağmur yağmaya başladı çıkamadım kısmetse yarın bol bol fotoğraf çekerek yapacağımpektas hallettikten sonra sende birkaç fotograf ekleyebilirmisin.. bizlerle sende paylaşırsan çok iyi olur![]()