Hacı abi seni anladık da CBF 150 ne oluyor şimdi? Motorunla birlikte mi artçı olacaksın bana? Bana da yazık di mi? :mrgreen:
est.abi..
Hacı abi seni anladık da CBF 150 ne oluyor şimdi? Motorunla birlikte mi artçı olacaksın bana? Bana da yazık di mi? :mrgreen:
est.abi..)Gezerseniz burayada uğrayın anlamında..güzel yerlere götürürm sizi..
:queen:
matematik öğretmeni...meslektaşız sanırım...
est.abi..)Gezerseniz burayada uğrayın anlamında..güzel yerlere götürürm sizi..
:queen:
cevre bilgisi konusunda acemiyim abi . cünkü trabzona gitdigimde gezme fırsatım hic olmadı .malum. ama kalacak yer konusunda eşsiz güzellikte trabzonun en güzel köyünde mataracılarda (hızarlıköyünde) dedemin ewi var manzarya hasta olacaksın abi .ben hazırım abi ne zaman gidiyoruz
![]()
geçenlerde benh silifkeye gelmiştim mersindende bir arkadaş yanımıza geldi tanışmıştık birgün sizinlede tanışalım mutlaka inş. hakan hocam doğu gezimizde gideriz beraber
Dur be dostum acele etme! Karadeniz Gezisi aşağı yukarı 5-6 bin km lik bir gezi olacak ve bugün gidiyorum desen hazırlıklarının tamamlanması ve şartların oluşturulması bir yılı alır. Çocuk oyuncağı mı zannettin sen bu işleri... Ama sana tavsiyem o güne dek toto antrenmanları yap :queen: Çünkü beş bin km hiçbir şey yapmadan arkada oturmak için adamda iyi bir toto olması gerek :queen:
abi foto konusunda iyiyim . az cok tecrüben var yani . ewet bencede biraz toto gerektiren bi durumama bol bol fotoyla ugrasırım .
![]()
Bak işte durmadan fotoğraf çeken bir artçıya her zaman ihtiyaç duymuşumdur. Çünkü motosikletle gezmenin en zor yanı sürmeyi bırakıp aman şu manzarayı da atlamayayım deyip fotoğraf çekmek.
foto cekerim abi .yeterki gerekli zaman ve ortam olsun . manzara resimleri güzel oluyor. özellikle dagın tepesinden güneş batarken ve dogarken cekilen fotolar herşeyden güzel.
Bu sefer sen de Fatih gibi her ikimizi yardan aşağı uçurma fotoğraf çekeyim derken....:cherry:
:queen::queen::queen: abi keşke diyecem artık ama neyseAllah kaza bela vermesin kimseye
Fatih bu konuda bir kitap yazabilirsin. "İleri uçuş teknikleri" isminde mesela :queen:
Fatih bu konuda bir kitap yazabilirsin. "İleri uçuş teknikleri" isminde mesela :queen:
geçenlerde benh silifkeye gelmiştim mersindende bir arkadaş yanımıza geldi tanışmıştık birgün sizinlede tanışalım mutlaka inş. hakan hocam doğu gezimizde gideriz beraber
hocam özel mesajlarına hiç bakmıyor musun?![]()
dostum o arkadaşlada bugün ben tanıştım..hakan. abi..muğla uzak bize anca university de)
:queen::queen::queen::cat:
:queen::queen::cat: güzel fikir ilk okuyucu ben olacam fatih abinin![]()
Kitaba fotoğraf koymayı unutma Fatih :queen: