Kuzey Ege Gezisi 1200 km

est.abi..:))Gezerseniz burayada uğrayın anlamında..güzel yerlere götürürm sizi..:):queen:

Oralara kadar gelirsek muhakkak uğrarız, bir çayınızı içeriz. Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Ayrıca biz de sizi Muğla Milas'ta görmek isteriz.

matematik öğretmeni...meslektaşız sanırım...

Evet ben de Türkçe öğretmeniyim. Sizinle tanışalım hocam özelden bağlanıyorum :)

est.abi..:))Gezerseniz burayada uğrayın anlamında..güzel yerlere götürürm sizi..:):queen:

geçenlerde benh silifkeye gelmiştim mersindende bir arkadaş yanımıza geldi tanışmıştık birgün sizinlede tanışalım mutlaka inş. hakan hocam doğu gezimizde gideriz beraber

cevre bilgisi konusunda acemiyim abi . cünkü trabzona gitdigimde gezme fırsatım hic olmadı .malum. ama kalacak yer konusunda eşsiz güzellikte trabzonun en güzel köyünde mataracılarda (hızarlıköyünde) dedemin ewi var manzarya hasta olacaksın abi . :) ben hazırım abi ne zaman gidiyoruz :)

Dur be dostum acele etme! Karadeniz Gezisi aşağı yukarı 5-6 bin km lik bir gezi olacak ve bugün gidiyorum desen hazırlıklarının tamamlanması ve şartların oluşturulması bir yılı alır. Çocuk oyuncağı mı zannettin sen bu işleri... Ama sana tavsiyem o güne dek toto antrenmanları yap :queen: Çünkü beş bin km hiçbir şey yapmadan arkada oturmak için adamda iyi bir toto olması gerek :queen:[/QUOTE]

abi foto konusunda iyiyim . az cok tecrüben var yani . ewet bencede biraz toto gerektiren bi durum :) ama bol bol fotoyla ugrasırım . :)

geçenlerde benh silifkeye gelmiştim mersindende bir arkadaş yanımıza geldi tanışmıştık birgün sizinlede tanışalım mutlaka inş. hakan hocam doğu gezimizde gideriz beraber

Dur be dostum acele etme! Karadeniz Gezisi aşağı yukarı 5-6 bin km lik bir gezi olacak ve bugün gidiyorum desen hazırlıklarının tamamlanması ve şartların oluşturulması bir yılı alır. Çocuk oyuncağı mı zannettin sen bu işleri... Ama sana tavsiyem o güne dek toto antrenmanları yap :queen: Çünkü beş bin km hiçbir şey yapmadan arkada oturmak için adamda iyi bir toto olması gerek :queen:

abi foto konusunda iyiyim . az cok tecrüben var yani . ewet bencede biraz toto gerektiren bi durum :) ama bol bol fotoyla ugrasırım . :)[/QUOTE]

Bak işte durmadan fotoğraf çeken bir artçıya her zaman ihtiyaç duymuşumdur. Çünkü motosikletle gezmenin en zor yanı sürmeyi bırakıp aman şu manzarayı da atlamayayım deyip fotoğraf çekmek.

abi foto konusunda iyiyim . az cok tecrüben var yani . ewet bencede biraz toto gerektiren bi durum :) ama bol bol fotoyla ugrasırım . :)

Bak işte durmadan fotoğraf çeken bir artçıya her zaman ihtiyaç duymuşumdur. Çünkü motosikletle gezmenin en zor yanı sürmeyi bırakıp aman şu manzarayı da atlamayayım deyip fotoğraf çekmek.[/QUOTE]

foto cekerim abi .yeterki gerekli zaman ve ortam olsun . manzara resimleri güzel oluyor. özellikle dagın tepesinden güneş batarken ve dogarken cekilen fotolar herşeyden güzel.

Bak işte durmadan fotoğraf çeken bir artçıya her zaman ihtiyaç duymuşumdur. Çünkü motosikletle gezmenin en zor yanı sürmeyi bırakıp aman şu manzarayı da atlamayayım deyip fotoğraf çekmek.

foto cekerim abi .yeterki gerekli zaman ve ortam olsun . manzara resimleri güzel oluyor. özellikle dagın tepesinden güneş batarken ve dogarken cekilen fotolar herşeyden güzel.[/QUOTE]

Bu sefer sen de Fatih gibi her ikimizi yardan aşağı uçurma fotoğraf çekeyim derken....:cherry:

foto cekerim abi .yeterki gerekli zaman ve ortam olsun . manzara resimleri güzel oluyor. özellikle dagın tepesinden güneş batarken ve dogarken cekilen fotolar herşeyden güzel.

Bu sefer sen de Fatih gibi her ikimizi yardan aşağı uçurma fotoğraf çekeyim derken....:cherry:[/QUOTE]

:queen::queen::queen: abi keşke diyecem artık ama neyse :p Allah kaza bela vermesin kimseye

Bu sefer sen de Fatih gibi her ikimizi yardan aşağı uçurma fotoğraf çekeyim derken....:cherry:

:queen::queen::queen: abi keşke diyecem artık ama neyse :p Allah kaza bela vermesin kimseye[/QUOTE]

yok abi . merak etme bişi yapmam ben . az hareket cok bereket :D fatih abinin eline su dökemeyiz :):):mrgreen::p

Fatih bu konuda bir kitap yazabilirsin. "İleri uçuş teknikleri" isminde mesela :queen:

:queen::queen::queen: abi keşke diyecem artık ama neyse :p Allah kaza bela vermesin kimseye

yok abi . merak etme bişi yapmam ben . az hareket cok bereket :D fatih abinin eline su dökemeyiz :):):mrgreen::p[/QUOTE]

teveccüğünüz kimse zaten elime su dökemez :p

Fatih bu konuda bir kitap yazabilirsin. "İleri uçuş teknikleri" isminde mesela :queen:

evet abi haklısın 2-3 cilt yazarım en aşya :queen:

dostum o arkadaşlada bugün ben tanıştım..hakan. abi..muğla uzak bize anca university de:))

isg

gezini devamıda süper olmuş hocam fatih pişman olmuştur dedim fotoları görünce ama zaten kendide pişmanım demiş.:cherry:

hocam biz az önce fatih ustayla konustukda bu kitap işi tutar gibi geliyor bize :)
geniş kapsamlı bi kitap olabilir

*ileri ucuş teknikleri
*ilk motosiklet sahibi olanların dikkat etmesi geren hususlar
*kask ve diger korumaların önemi
*motosikletin bakamlarının düzenli yapılmasının önemi
*yakık tasarrufu icin uymanız ve uygulamanız gerek maddeler
*uzun yola cıkacak arkadaşların dikkat etmeleri gereken hususlar (şukadar saat sürüp bukadar dinlen bu gerekir bu olur vs. gibi)
ve en önemlisi * uzun yolda tarlaya ucmadan fotograf cekmenin 10 temek kuralı :)
gibi bi kitap yazmayı düşünüyor ve bu konuda Edebiyat ögretmeni hakan KİRCİL den yardım istiyoruz . :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar