[MT İstanbul] Sahilde balık avlama yarışmasına katılmak isteyenler!!!!

Kocaeli İl Temsilcisi
merak etme temin ederiz :) ayrıca gel misafir edeyim seni çayımız çorbamız her daim sıcaktır hanemizde ve O hanenin kapıları dostlara açıktır :)
yazdığımız bir sözlede pekiştirelim bu son dediklerimi dimi :)

o güzel düşüncelerin aynen senin içinde geçerli sevgili hasancım , güzel sözleri oldukça çok severim ellerine emeğine sağlık...

sakin bir zamanda dünya vesvesesinden sıyrılabilirsem inşallah misafirin olurum nasip kısmet inşallah...:cat::rendeer:

hafta sonu bizim Çanakkale gezisi oldugundan gelememiştim Samet'cim
ama görüyorum'ki sen bu işte baya iyisin rakip degil oltadan balıkları temizlemeye adam arıyorsun :queen:
şaka bi tarafa O kadar balığı indirdin mideye dimi,bir kaç tane'da Hasan kardeşe verseydin yazı yazarken indiri verirdi mideciğe zayıflıktan telef olucak kardeş :queen:

bu arada Top'un sahibi konu açmış MT'ye haberin olsun seni bulur yakında :queen:

ne zaman gidiyoruz kamışları sallamaya

Samet abi Yaklaşık 10 senedir balığa çıkmıyorum yani balık olta felan unuttum sayılır sen tutarken biraz tüyo verde yakında galataya gidebilirim belki... yani istavrit felan tutduğunda yem olarak ne kulanıyorsun misina kalınlığı kaç cm olması lazım kurşun kaç gram v.s v.s biraz bilgi istiyorum...

hafta sonu bizim Çanakkale gezisi oldugundan gelememiştim Samet'cim
ama görüyorum'ki sen bu işte baya iyisin rakip degil oltadan balıkları temizlemeye adam arıyorsun :queen:
şaka bi tarafa O kadar balığı indirdin mideye dimi,bir kaç tane'da Hasan kardeşe verseydin yazı yazarken indiri verirdi mideciğe zayıflıktan telef olucak kardeş :queen:

bu arada Top'un sahibi konu açmış MT'ye haberin olsun seni bulur yakında :queen:

ne zaman gidiyoruz kamışları sallamaya

topun sahibi aradı beni...sorun yok anlaştık..:queen:
hasan gittiğinde daha çok fazla balık yoktu..sonradan da güzel gelmeye başladı...bidahakine komple hasana çalışırım neolur..:cat:

oltayı temizlemeye adam işi fena durmuyor..hızlı olmalı ama....:queen:

Samet abi Yaklaşık 10 senedir balığa çıkmıyorum yani balık olta felan unuttum sayılır sen tutarken biraz tüyo verde yakında galataya gidebilirim belki... yani istavrit felan tutduğunda yem olarak ne kulanıyorsun misina kalınlığı kaç cm olması lazım kurşun kaç gram v.s v.s biraz bilgi istiyorum...

istavritte yem olmaz.çapari kullanırsın...galata olarak düşündüğümde sallamayacak salacaksın aşağıya, kurşunun 50 gr civarı olsun çapari takımınıda ince seç..0.08köstek 0.12 beden olabilir mesela..balıklar çok iri değil...
köprüde satılan takımlar iyi olabilir sanırım...orada kullanıyor herkes....

Eyvellah abiciğim bilgi verdiğin için en yakın zamanda gitmeyi planlıyorum size gelmek isterim ama bana mesafe uzak kalıyor malesef..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ne olmus ne bitmis merak edip girdim topige ama üfff acaip balik kokuyo burasi.:p

Super Moderator
Ne olmus ne bitmis merak edip girdim topige ama üfff acaip balik kokuyo burasi.:p

Ne zamandır olduğu gibi bu sene de mi olmayacak senin gelişin, yine mi sensiz yapmak zorunda kalacağız rakı balıkları?

İlla rakımızı balığımızı alıp biz mi gelelim yani?:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
olan oldu bitti abi,olay meydanda.....:queen:
çıtır çıtır güzel gidiyo hani ...:cat:
gelecektin hani ne oldu???:queen::queen:
Ulem ben 2 senedir gelemem diyorum:pr:
Gelecektin nerden çikti.:pale:
Yazipta adamin agzini sulandirmayin abicim, yiyen var yiyemeyen var.

Ne zamandır olduğu gibi bu sene de mi olmayacak senin gelişin, yine mi sensiz yapmak zorunda kalacağız rakı balıkları?

İlla rakımızı balığımızı alıp biz mi gelelim yani?:p

Olcan modum efkarlanma gül gayri.
Yeni yasa çikar çikmaz ordayim.
Mektubunda diyorsun ki gel gayri.
Ergenekon biter bitmez ordayim.:bounce:

Rakiyi ben burdan tedarik ederim.
Hiç olmazsa sahtemi gerçekmi telasina kapilmayiz.
Siz baliklari alin gelin.:)

Ulem ben 2 senedir gelemem diyorum
Gelecektin nerden çikti.
Yazipta adamin agzini sulandirmayin abicim, yiyen var yiyemeyen var.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etk...sina-katilmak-isteyenler-7.html#ixzz1R1RPKPUK

yemezler abi...:)

Baligimizi yanimizda getirebiliyormuyuz?:pl:

Anlasildi yanimizda bir tane de kemençe getirecegiz.::pembe::
Baligi canlandirmaya ne var, bir horon havasi yeter.:cherry:

sadece sen değil abi..... bir sen,bir balık,birde kemençe!! beraber gelecektiniz???:queen::queen:

Bu arada kardesim Pendik'e tasindi ama olsun.
Insallah birgün Tuzla sahilde takilir,ara sokaktaki köftecide birer köfte yeriz.
Ah ulem çok özledim be!:pale:

yahu bende Pendikte oturuyor,Tuzlada çalışıyorum...yapabileceğim bişey olursa haberim olsun...
bu arada ara sokaktaki köfteci ... Meraklı köfteci:cat: gerçi artık oraya ''ara sokak '' denmez ama.....:cherry:

Samet abi sabahları zor oluyor. Akşam yapsak da katılım artsa. Belki balık çok olurda cız bız yaparız.:cherry: Olur mu:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar