200 lira..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------
Babam motoru azcık yatırmış yine iyi granajda bişey yok fren pedalı biraz çizilmiş,birazda egzosda çizik varNazarlık diyelim..
http://www.motorturkiye.com/goster/2/13892/rizomaelcik-gr-205-b
Burdaki elcikler için ne diyosunuz kırmızı olanlar alınır mı ?
Abi ne yaptın ya :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
Senden önce ben aradım dün , haftasonuna kadar o motora ailemi ikna etmek için yırtınıyodum yırtınacaktım , hayallerim yıkıldı vallaha:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
Bu sabah bende gittim anes motora 11 gibibi göreyim dedimki sabah satıldı dediler
hee dedim bizim mt den tuzladan bi arkadaş gelcekti o mu aldı dedim evet adam sabah kimse yokken burdaydı dedi :mrgreen: Neyseki orda serviste vardı bitane cbr125r baktım inceledim biraz. Kafamı kurcalıyor ama hayırlısı artık
Bu arada hayırlı olsun Zippos
selam arkadaşlar makina mı satıyorum
cbr 125 r 2011 nisan trafiğe çıkışlı 1500 km de eski kasa fakat 600 rr kafalı hatta aynısı tri color rodaj da net 140 ı gördüm
rodajda net 140 ı gördüysen o motordan hayır gelmez arkadaşım kusura bakma km 20 bine dayandığında sorunlar başgöstermeye başlar hiç bişey olmazsa çekişten düşer.
rodajın nasıl açılcağını mı sordum arkadaş... elimden 3 tane cbf geçti hepside maaşallahı vardı. 140ı gördüysek her zaman mı gördük motorun ilaki uzun yol yapması gerkli bin kmden sonra neyhi hayır gelmez sen bunu hava soğutmayla karıştırdın biraz okuda gel...
selam arkadaşlar makina mı satıyorum
cbr 125 r 2011 nisan trafiğe çıkışlı 1500 km de eski kasa fakat 600 rr kafalı hatta aynısı tri color rodaj da net 140 ı gördüm
Çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun.7de ordaydık bayi 8.30 da açıldı :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------
Bugün 45 km yaptım motorumla.Genel olarak memnunum.Zincirden gelen ses sadece delirtti beni biraz bol çok ses geliyor.Arka frenden pek memnun kalmadım.Zincir kolay halledilcek bişey de bide vites geçişleri çok tak tuk sesler geliyo ama benden kaynaklanıyo olabilir daha ilk vitesli deneyimim.Ama motor tabiki beklediğim gibi çok iyi ve çok dikkat çekiyo
Ben alamadım bari sen hayrını gör inşallah yine getirirlerde aileyi ikna edip alabilirim bendeGüle güle kazasız belasız kullan
![]()
Arkadaşlar yeni kasa CBR 125 ler bollaşacak..bu fiyatada çatır ,,çatır satılır..Benim makina geldi,,Gri,,Turuncu renk..beyaz olan olmadı sağlık olsun..
Eski cıbırlarla kıyaslanamayacak kadar güzel,,ve kalıplı..iyiki eskiyi sattım bunu aldım..
Makina yapmış adam yahuuu..
sakin ol önce eleştirilmeyi hazmedemiyorsanda yazma bukadar basit:wiinkk:
izmir bornova yükselişte cbr varmı yada nezaman gelcek bilen varmı arkadaşlar _?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------
bide bu yeni cbr lar eskilerinden dahamı güçlü hızı fln değişmiş diyo herkes doğrumu kullanan arkadaşlar