Halen bekliyorum bende motoru daha gelmedi temmuz ilk haftasında gelicek diyorlar ya![]()
illa orjinal almak zorunda değilsin. D.I.D. marka zincir duymuştum ona iyi diyolar bi araştır derim, bütçene uygunsa alırsın![]()
aşık oldum bu tri color o yawmükemmel gerçekten.kazasız belasız tekrardan.
o hoplamaların nedeni ani gaz açmasından ziyade biraz da motorun suan için avi tepki vermesi ve metal aksamın birbirine alışmasından dolayı.benim ilk başlarda az bileğim ağrımadı =) zamanla geçiyor ani zıplamaları.alışırsın.
brandayı ihmal etme.hem hava muhalefeti için, hemde çocuklar içinolayın başını kaçırdım ben.1 motor geliyordu 2. idin.ne oldu kaporasını mı geçmiş ilk arkadaş
![]()
mükemmel bi şans.bende olsam sabah 6 da giderdim kardeşim valla
istop etme olur ilk başlarda, bende scooter den geçtim, 20 30 kere ettirmişimdir.az çekmedi benden![]()
Önerebileceğin internetten alabileceğim bir tank pad var mı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
http://www.motobakkal.com/?urun-76-REFLEKTOR-VE-FLORASAN-CEKME-APARATLI-JANT-SERiDi.html
? Florasan kırmızı nasıl olur
Zippo's kardeş hayırlı olsun motorunbende almak istiyordum bu yaz bi cbr 125 r yeni kasalardan nasip olmadı hala bekliyorum, kaporayı çektin mi sen acaba ?
ne kadar kapora ödemiştin peki motor için ?
Tesekkur ederim.Yarin cekicem dostum