Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@Felon, ben shinko'nun yağmurda performansını fena bulmuyorum hatta bazen kuru tozlu yoldan bile daha iyi bence :)

arkadaslar hepınıze merhaba kuyruk altı tıger egzozlu hyosung gt250r ım nasıpse 2 gune kadar bıtıyor sandıgımdan daha çileli ve masraflı oldu ama bakalım sesi bütün bunlara cewap verebilecekmi bitince fto ve videoları sizlerle paylaşıcam...

valla daha bende buraya yazacaktım arkadaşlar kuyruk altı egsoz takacak arkadaş vardı sonuç ne oldu 4 gözle bekliyoruz diye ama sen yazmışsın ama bol bol foto ve video istiyoruz aslında montaj aşamasını ve yapılanlarıda fotolaya bilirsen daha iyi olur en azından fikir ediniriz

600rr aynasının ben ebaydan almıştım ama gerçekten daha güzel bir görsellik saglıyor kapanıp acılmasıda ayrı bir kolaylık
Evet birde o linkte verdiğimin karbon fiber desenlisi var onlarda güzel :)
@Felon, ben shinko'nun yağmurda performansını fena bulmuyorum hatta bazen kuru tozlu yoldan bile daha iyi bence :)

yok hocam ya shinkolar hiç tutmuyo.Michelin tastiği olan bi gt250r ın motoru yatırışını gördüm aynısını alsın benim motorda yapsın yarısı kadar yatıramazdı michelin yapışıyo yola

Arkadaşlar bu modellerin hangileri enjeksiyonlu? Kanuniler mi sadece? Sadece beyaz kadranlılar mı enjeksiyonlu? Nasıl anlarız? :silent:

arkadaşlar bende 250r var motorun amörtisörlerini nasıl alçalta bilrim yardımcı olurmusunuz
gidon pad koyulan yerde amortisörlerin üzerinde 2 vida var onları söktüğün zaman amortisörleri çıplak olarak görebilirsin amortisör başındaki vidayıda sıkınca alçalır ama neden alçaltmak istiyosunki?
Bu arada o iki vidayı söktüğünde yanında bi kaç kişi olsun motoru tutsunlar motor amortisörlerden kurtulup direk çöküyor.Ön grenajları kırabilirsin :)
Arkadaşlar bu modellerin hangileri enjeksiyonlu? Kanuniler mi sadece? Sadece beyaz kadranlılar mı enjeksiyonlu? Nasıl anlarız? :silent:

Ruhsatında Hyosung yazanlar karburatorlü st kanuni yazanlar enjeksiyonlu.
Her iki motorda aynı fabrikadan çıkıyor.Hyosung enjeksiyonlu modeliyle birlikte karburatorlülerin üretimini durduruyor ve bunun olduğu yılda bir telif hakkıa davası yaşanıyor.Motorlar Hyosung adında ithal edilemiyor dış ülkelere.Örneğin brazilyada Kasinski amerikada ATK adında satışa sunuluyor.

merhaba arkadaslar bızım bu motorların arka amörtisörü yükseltmek mumkunmu yanı elle yapablrmyız..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

hyosung_03 kardesım ole bı hata yapayım deme benım arkadasım yaptı butun cukurlarda motor sankı dagılcak gıbı oluyo ve surus zewkı sıfıra ınıyo bunun gbı bırcok sorun acar sna bnce ole bı ıse kalkısma

Sağol Felon kardeş, nette ararken anlamak için sormuştum, satanların çoğu hala Kanuni yazanların Türkiye'de üretildiğini sanıyor :pr: Beyaz kadransa enjeksiyonlu yani? :silent:

ya bu velomoto ne dandik bir siteymiş 1 aydır üye olmaya çalışıyorum olamadım nasıl alışveriş yapacaz burdan :D formu dolduruyorum enterlıyorum dönüp duruyo saatlerce bitmio bi türlü :D

velomotonun tek kötü yanı bence sadece iş bankası ile çalışıyor olması. 29 lira para göndercektim işbankası 52 lira gönderme masrafı sitedi =) bende internetten satış yapan kurumların çok sayıda banka dan hesap numarası olmalı, hadi olmadı diyelim muhakkak posta çeki numarası olmalı. ptt den 1.50 tl ye gönderi yapılıyor sorunsuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaka değildir. İşbankasının böyle salaklıkları hala devam ediyor demekki.
Sanki 29 tl için zırhlı araç tahsis edip götürüp elden teslim edicekler parayı. Neye ne masrafı yapıyorlarsa

Müşterisi olmayanlara kötü davranıyorlar demek :)
Ben değil internetten, şubeden bile havale yaptığımda masraf ödemiyordum.

velomotonun tek kötü yanı bence sadece iş bankası ile çalışıyor olması. 29 lira para göndercektim işbankası 52 lira gönderme masrafı sitedi =) bende internetten satış yapan kurumların çok sayıda banka dan hesap numarası olmalı, hadi olmadı diyelim muhakkak posta çeki numarası olmalı. ptt den 1.50 tl ye gönderi yapılıyor sorunsuz

kredı kartıyla alamıyormuyuz net uzerınden ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

Şaka değildir. İşbankasının böyle salaklıkları hala devam ediyor demekki.
Sanki 29 tl için zırhlı araç tahsis edip götürüp elden teslim edicekler parayı. Neye ne masrafı yapıyorlarsa

acaayüp abi :D acık filitrenle aran nasıl :) benimki yüksek devirlerde boğuluyor yav :D

kredı kartıyla alamıyormuyuz net uzerınden ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

acaayüp abi :D acık filitrenle aran nasıl :) benimki yüksek devirlerde boğuluyor yav :D
Ben motoru sattım ama filtreden bahsedim.
Benim motor alt devirlerde biraz hantallaştı fakat 7000 den sonra deliriyordu. Ses felaket oluyordu aynı zamanda. Eksozda fena değildi. Acayip gaza getiriyordu beni :) Yeni sahibi tadını çıkarıyordur şimdi :)

Ben motoru sattım ama filtreden bahsedim.
Benim motor alt devirlerde biraz hantallaştı fakat 7000 den sonra deliriyordu. Ses felaket oluyordu aynı zamanda. Eksozda fena değildi. Acayip gaza getiriyordu beni :) Yeni sahibi tadını çıkarıyordur şimdi :)

alana hayırlı ugurlu olsun :D karburator ayarlarımız farklıymıs demekki aynı senın bağladıgın gibi bagladım tek kişiyken cok sorun cıkartmıyor ama 2 kişiyle cok boguluyor motor zorlandıgı zaman.:) orjinalı sipariş etcem sımdı netden . karburator ayarlarını bozdurmayalım boşuna
benımkıde düşük devirde cok iyi devir yükselinde tıkanıyo :D amerıkan araclar gibi homurdanıyor motor aynı :) bide felaket egzoz patlatıyo filitreyle alakalı sanırım

alana hayırlı ugurlu olsun :D karburator ayarlarımız farklıymıs demekki aynı senın bağladıgın gibi bagladım tek kişiyken cok sorun cıkartmıyor ama 2 kişiyle cok boguluyor motor zorlandıgı zaman.:) orjinalı sipariş etcem sımdı netden . karburator ayarlarını bozdurmayalım boşuna
benımkıde düşük devirde cok iyi devir yükselinde tıkanıyo :D amerıkan araclar gibi homurdanıyor motor aynı :) bide felaket egzoz patlatıyo filitreyle alakalı sanırım

Ben hiç ayar yapmamıştım , nasıl olsa çıkarırım yakın zamanda diye . Öylece kaldı.

Şöyle diyim düz yolda kuru asfaltta motor 7bin üzerine çıkınca dip gaz verirsem patinaj çekerek uzamaya başlıyordu :)
O şekilde 2. vitese atmaya korkuyordum. Attığımda da patinaja devam ediyordu. Fena makineydi be özledim şimdiden.
Hele o renkleri yokmu bitiriyordu beni, az uğraşmadım onu o hale getirmek için . can sıkıntısından yağını değişirdim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar