- Konu Yazar
Arkadaşlar benim başıma gelen sizlerinde başına geliyor mu acaba?Ne zaman şu zıkkımı(sigarayı) bırakacağım deyip karar versem,her ne hikmetse karar verdiğimin hemen sonrasında daha da arttırıyorum.Beyinde bitir demeye çalış diyorlar,beynim beni bitiriyor:mrgreen:Nikotin sakızı dediler kullandım,sadece balon yapıp şişirdim tek faydası bu oldu:mrgreen:Su sesi şelale sesi dediler dinledim,bir şey olmadı:mrgreen:geçen sene hastaneye gittim sırf sigarayı bırakayım diye,doktor alkolün vs. tüm bağımlılıkların tedavisi var bir tek sigaranın yok dedi,şok oldum:silent:Sigara bıraktıran kapsül dediler sipariş ettim atıp ağzıma kırdım,her ne hikmetse canım daha çok sigara çekti.Karabaşotu dediler kocakarı yöntemlerine başvurdum,Recep İvedik'in Cinci hocaya gittiği haline döndüm:mrgreen:...Aramızda sigara bırakma başarısını gösterebilen var mı acaba?Ne tarz yöntemler izlediniz?Bir de günde 1.5 paket içiyorum.Benden daha fazla içen var mı acaba?(En azından psikolijik olarak az içtiğimi zannedebilirim):rendeer:
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.