Hep böyle mi olur arkadaş,anlamadım ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar benim başıma gelen sizlerinde başına geliyor mu acaba?Ne zaman şu zıkkımı(sigarayı) bırakacağım deyip karar versem,her ne hikmetse karar verdiğimin hemen sonrasında daha da arttırıyorum.Beyinde bitir demeye çalış diyorlar,beynim beni bitiriyor:mrgreen:Nikotin sakızı dediler kullandım,sadece balon yapıp şişirdim tek faydası bu oldu:mrgreen:Su sesi şelale sesi dediler dinledim,bir şey olmadı:mrgreen:geçen sene hastaneye gittim sırf sigarayı bırakayım diye,doktor alkolün vs. tüm bağımlılıkların tedavisi var bir tek sigaranın yok dedi,şok oldum:silent:Sigara bıraktıran kapsül dediler sipariş ettim atıp ağzıma kırdım,her ne hikmetse canım daha çok sigara çekti.Karabaşotu dediler kocakarı yöntemlerine başvurdum,Recep İvedik'in Cinci hocaya gittiği haline döndüm:mrgreen:...Aramızda sigara bırakma başarısını gösterebilen var mı acaba?Ne tarz yöntemler izlediniz?Bir de günde 1.5 paket içiyorum.Benden daha fazla içen var mı acaba?(En azından psikolijik olarak az içtiğimi zannedebilirim):rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En en iyisi sigarayı arttırmaya çalış belki o zaman bırakırsın :mrgreen:

tembel bedenlerimiz beynimize hükmetmeyi bırakır ,

ve beynimiz tembel vücutlarımıza hükmetmeyi başarabilirse sigarayı bırakabiliriz.

daha yeni , 6 gün boyunca sigara içmedim beynim içmeyeceksin diyor ama vucudum iç gitsin zorlama diyor , hep bedenim kazanıyor...

En en iyisi sigarayı arttırmaya çalış belki o zaman bırakırsın :mrgreen:

Gülmekten karnıma ağrılar girdi ya:mrgreen::cherry::cherry:Ama harbiden denenebilecek bir yöntem.İnsan çok içince tiksiniyor zaten,işte o an başlıyor,bırakmalıyım lafı:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------

tembel bedenlerimiz beynimize hükmetmeyi bırakır ,

ve beynimiz tembel vücutlarımıza hükmetmeyi başarabilirse sigarayı bırakabiliriz.

daha yeni , 6 gün boyunca sigara içmedim beynim içmeyeceksin diyor ama vucudum iç gitsin zorlama diyor , hep bedenim kazanıyor...

Aslında dediğiniz gibi,misal insan cebinde sigara paketi taşırken ne beyni ne de vücudu kişiyle savaşır bir vaziyette olmuyor.Ama ne zaman tamam bıraktım desen olay tam tersine dönüyor.Sanki birileri yak bir tane diye beyninin kuytularından fısıldıyor...

Şu anda veya gelecekte,çocuklarımın hakkı olan bu parayı sigaraya vermeyeceğim diye düşün.

teeee 0-1 0-2 yaş arasına gitmekte fayda var:) freud un psikoseksüel gelişim kuramına göre oral dönemi sağlıklı geçirmeyen kişilerde sigara bağımlılığı gibi sorunlar ortaya çıkıyor.
nasıl, yani anne, bebeği olması gerektiği gibi emziremediğinde (az, çok yada hiç),yani bu dönem sorunlu geçtiğinde oral döneme saplanma oluyor. ileriki yıllardada sigara bağımlılığı gibi şeyler ortaya çıkıyor.
ha sigarayı bırakmak isteyen adam bu bilgiyi ne yapsın, o ayrı konu tabi:) bilgi olsun diye yazdım:)

HUN

13 sene içtikten sonra bıraktım.Bırakalı 15 ay oldu son 5-6 aydır artık aklıma hiç gelmiyor.
sakız makız bahane tamamen seninle senin arasında geçen bir mevzu bu.

sigarayı bırakman için

bun tek başına yapman zor. sağlık bakanlığı bunun için kampanya başlattı. ücrtsiz destek alıyorsun. ilk başlarda sana sigara isteğin geldiğinde onun geçirecek ilaçlar veriyorlar. ilaçlar devlletten. sürekli pisikolojik destek veriyorlar. bence buraay başvur. geçen yıl dı galiba sigarayı bırakanlara 4000 tl vermişlerdi. bi dene kaybedeceğin bir şey yok. ama sigarayı bırakırsan her yıl bir motor parası birktirisin.

beni ailem nefret ettirdi zamanında hep içe içe bıktırdılar beni
şimdiki tek derdim oğlumun sigaraya bulaşması (not:simdi birbuçuk yaşında ilerisi için kaygılnıyorum):pr::cherry:

Arkadaşlar cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim:)Kesin kafaya koydum bırakacağım.Geçen sene 19 gün içmemiştim,maaslesef arkadaş ortamı(Öyle kötü bir ortam değil de,muhabbetle beraber yakılıyor işte):pr:Dediğiniz gibi sadece ben değil,sigara içen bütün arkadaşlar 1 yıllık sigara masrafıyla ne motorlar alınır.Şu an sigaranın bir acısını çekmiyorum ama ileri için feci şekilde korkuyorum.Tavsiyeleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim:)

teeee 0-1 0-2 yaş arasına gitmekte fayda var:) freud un psikoseksüel gelişim kuramına göre oral dönemi sağlıklı geçirmeyen kişilerde sigara bağımlılığı gibi sorunlar ortaya çıkıyor.
nasıl, yani anne, bebeği olması gerektiği gibi emziremediğinde (az, çok yada hiç),yani bu dönem sorunlu geçtiğinde oral döneme saplanma oluyor. ileriki yıllardada sigara bağımlılığı gibi şeyler ortaya çıkıyor.
ha sigarayı bırakmak isteyen adam bu bilgiyi ne yapsın, o ayrı konu tabi:) bilgi olsun diye yazdım:)

kadıncağızın ne suçu var :p :)
bende bir ara kullandım ama bu işi gerçekten istemek gerekiyor. Umarım bırakabilirsiniz çünkü hayatınız çok rahatlicak maddi ve manevi olarak. Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar