Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

zaten motorla geziyosun?gördüğün her motorcuya gir sor hyosung arka fren hidrolik pompası diye elbet birinden çıkar yada yönlendirirler şurda var diye.50 liradan fazlada verme benden 50 istedi 40 lira verdim =)

bu arada velomotodan aldıgım iridium bujilerle yağ filtrem biraz önce geldi.bujilerin üzerinde iridium yazmıyor =) bakalım farkedecekmi takınca.

evet hergün işe motorla gidip geliyorum dediğin gibi çıkma aramaya başlıyayım :)

700 liraya maliyet ilginç,bide tayland tan alınan egzozun nasıl garantisi olacak?faturayı kim kesecek? okadar para verdikten sonra biraz daha ekler kendi egzozumu yaptırrım

http://www.twobros.com/CustomShop/

bu linke tıklayın kendinize özel vida rengine kadar seçip twobrothers yapın =) hatta üstüne adınızı bile yazıyorlar =)

700 liraya maliyet ilginç,bide tayland tan alınan egzozun nasıl garantisi olacak?faturayı kim kesecek? okadar para verdikten sonra biraz daha ekler kendi egzozumu yaptırrım

bu linke tıklayın kendinize özel vida rengine kadar seçip twobrothers yapın =) hatta üstüne adınızı bile yazıyorlar =)

:queen: senin fiyatlardan haberin yok anlasilan :cherry:
ustune biraz ekleyip twobrothers yaptir :cat: garantin olur haha ismin uzerinde

:queen: senin fiyatlardan haberin yok anlasilan :cherry:
ustune biraz ekleyip twobrothers yaptir :cat: garantin olur haha ismin uzerinde

fiyatlardan çok iyi haberim var sen rahat ol ;) 600 liraya carbon twobrothers aldım 1000RR a 500 lirayada carbon akrapovic kısa tüp aldım gsxr600 e :bounce: sahibinden.com dan takip edersen hayabuse tüpleri,1000RR tüpleri, hayabusa monokapagından pirelli lastiğine,kawasaki exup tellerinden orj egzozuna bir sürü parça satıyorum ;) çoğu kişi tanır beni. ben ''biraz daha ekle'' tabiriyle senin '' ( maliyetine ) % 100 garantilidir'' tabirini dalgaya aldım :bounce:

Bu egzoz yaptırma işi çok güzelmiş :queen:

arkadaşlar herkese merhabalar ;)

bugün itibariyle cbr ımı satmış bulunmaktayım şu anda nakit 5,800 lira param var, üstüne 200 daha ayarlarsam 6bin olucak. bu fiyata sizce enjeksiyonlu olanlardan 2.el alabilir miym acaba ? yoksa siz nasıl tavsiyelerde bulunursunuz ? aklım çok karışık ne alsam ne yapsam diye düşünüyorum ...

Felon kardeş bahçeşehirdi sanırım yaşam hastanesi yanı kılıçlıda vardı arka fren.Elinde bi hyo var ondan parça söküp söküp takıyor oraya bakmanı tavsiye ederim çıkma arıyorsan.

Yaptırsak bize kaça gelir acaba :silent:

motoru satarken üzerinde adının yazdıgı bi egzoz sorun olur sanki =) yoksa adını yazdır msni bile süper olur :queen: ama bide satması var. fiyat hakkında bilgim yok ama sanırım aliminyum olanları 640 usd gibi bişeydi onun yerine ercanda yaptır istedğin gibi yaparlar güzelde oluyor

ben 700e derken dikkat edersen kargosu ile birlikte dedim ki kargo yaklasik 200tl tutuyor, kargo olmasa 500e oluyor maliyetine derken 500 maliyeti :cat:

%100 kendisini bıraksa bile havası alınarak düzeltilemiyor mu ?
Bizim bi arkadaş kaliperleri kırmızıya boyamak için kendisi sökmüştü taktığında ise hiç tutmuyordu. Götürdük bir ustaya rahat yarım saat havasını almakla uğraştı ama sonunda oldu.
Senin bahsettiğin başka bir şey mi acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

Uzun yolda 2010 comet orjinal eksoz iridyum buji; arkada artçı olarak ben varken 100km de 3,5lt yakıyordu. Değeri 2000km Kastamonu gezisinde ölçtük.
cbf150 'ye ayak uydurduk hatta o bize uydurdu cbf sürekli dipgaz gidiyordu :)
110-115 arası hızla yolu aldık.

2011 GT250R kendi motorum tamamıyla herşey stok, bujiler normal üzerinde gelen buji hatta rodajdaydı. Rodaj şehir içinde yapılmaz uzun yolda yapılır diyerek İstanbul -Ayvalık gitip geldim. Yolun %75'inde tek kişi %25inde artçım vardı(rodaj kmsi dolmuştu).
1000km yol yaptık değer 3.2lt
yine aynı koşullar geçerli cbf 150 si olan bir arkadaş vardı birde 2kişilerdi birde yan çantaları ve topcase ağzına kadar doluydu :) 90 -100km hızla geldik.

Kardes bendeki CBF bana geldiğine ğişman olmuştur :D 8 ayda 20.000 km oldu senin alet o kadar yukle dip gaz gitse ne kadar gider acep :) Katır gibi valla :D 2.500 km boyunda dip gaz iki kişi yan canta topcase full dolu banamusun demedi :D

motoru satarken üzerinde adının yazdıgı bi egzoz sorun olur sanki =) yoksa adını yazdır msni bile süper olur :queen: ama bide satması var. fiyat hakkında bilgim yok ama sanırım aliminyum olanları 640 usd gibi bişeydi onun yerine ercanda yaptır istedğin gibi yaparlar güzelde oluyor

Pahalıymış yaa :farao: Ben orijinal egzozunu sevmiyorum :farao:, orijinal egzozunun üzerini karbon kaplattırsak süper olur, hem uygun hemde yakıt sarfiyatı olmaz :queen:.

Krom basit duruyor o nedenle.

Son düzenleme:
Özel yapım egsoz satabilirim ha burda fotosu; video'sunu sonra eklerim. Orijinal egsozla takas olur :)

1 küçük valiz + 1 sırt çantası ile yurttan eve dönüş :)

bugun istanbula gittim,ismail abi tekrar açtı motoru ve anladı ki o tık tık ses fincanların içindeki subap itici pullardan geliyormuş,hemen yeşilyurt motora gittik fakat gt250R ın orjinal pulları yok ve getirmiyorlarda çünkü kuralkanda öyle bir parçanın siparişi yok =) GT605R ın kiler vardı onları aldık zımparaladık ama olmayacak gibi.bizde başka biryerden büyük motorların pullarından alıp uydurmaya çalışıcaz =) bakalım ne olacak =)
bu arada pulların tanesi 5.50 tl mercimek tanesi kadar pul =) ve işin garibi parçanın teminide yok =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar