Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama sezon açılınca 2. el fiyatlarında inanılmaz bir artış oldu.
Forumu 4 aydır her gün takip ediyorum her mesajı tek tek okuyorum sizin kadar motoruna değer veren ve ilgilenen arkadaşları gördükçe 2.el motor alma düşüncem fazlasıyla artıyor ancak 2. el fiyatlarına bakıyorum hakikaten inanılmaz durumda.
Nisan-Mayıs aylarında 2008 enjeksiyonlu modeller 5.500 ve daha altı fiyatlarda iken şuanda 2006 model motorlar 6000 liradan başlıyor. İnsanın canının sıkılmaması işten bile değil. Elbette herkesin motoru kendine göre değerlidir 'biriciktir' fakat bu kadarı da insafsızlık.
İlk motorumu almayı planlıyorum ve ilk motorumu kuvvetle ihtimal sezon bitiminde alacağım çünkü bu fiyatlar kesinlikle hakkaniyetli değil.
Arkadaşlar sizleri tenzih ediyorum sizin kadar motorlarıyla ilgilenen ve piyasayı iyi bilen insanlardan bahsetmiyorum, 2006 model ve hiçbir aksesuarı olmayan 30000 bindeki motoru için 6.500 lira isteyen terbiyesizlerden bahsediyorum
Buraya yazmamın sebebi motor sevdalılarının beni anlamasını ümid etmemden dolayıdır lütfen kimse yanlış anlamasın.
Potansiyel GT 250R sahibi :queen: