deişiklik isteyenlere fikir olsun :)

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi bi gelişme yokmu ya...

gelişme derken sezon bastırdı kardeşim okullar kapanınca hafta sonları malum düğünler başladı motosiklet konusunda bir gelişme yok ,

fakat bugg ye 1300 cc motor takıldı onun çok işi var sıfırdan yine elektirik tesisatı çekeceğim jimy jib işi ne ufak ufak devam ediyorum boşluk buldukça , eeee bir yandanda çalışıyorum daaaa el insaf elimde sihirli değnek yokki kardeşim :cherry:

arada aksaklar çıkıyor zaman sorunu oluyor , bir yandan kameraman arkadaş hadi irfan bitir şu jimi jipi çekimlere gidecem diye sıkıştırıyor valla işim zor :) bu arada jimi jib işinden önce similasyon merkezi açacak olan arkadaşımın oyun konsolu üzerinde çalışmalarım oldu , şasi ve kaynak bi sürü zırıltı onlarıda paylaşırım inşallah o iş zaten beni 10gün oyaladı boş durmuyoruz yani :)

eeee başladığın işi yarım bırakmak olmaz bana terstir biraz tez canlıyımdır çokta uzayınca araya soğukluk girmesini sevmiyorum bakalım nasip kısmet , evdeki hasap çarşıya uymuyor kıl tüy bisürü sorun ,

ama üetesinden gelirim bunlar bir şey değil nelerin üstesinden gelmedikki ?

:cat::rendeer:

Son düzenleme:
abi kızma ama tek silindir çinliden custom makina olmaz, olsa da değmez kanaatimce.

Kocaeli İl Temsilcisi
abi kızma ama tek silindir çinliden custom makina olmaz, olsa da değmez kanaatimce.

haklısın kardeşim artık kışın işler durulduğunda ,kafa rahatladığında kendime yapacak iş aradığım zaman düşünüyordum fakat tabiki çinden custom olur olmaz yanı başka konu elbette , maksat kafayı dağıtmak yoksa orjinal bir custom yapmak değil :) elde avuçtakilerle oynayıp zaman geçirmek :)

:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar