[MT İSTANBUL] Çamlıca'da manzaraya karşı çay içelim...

bak şimdi :p iki hafta önce gitmiştik güzel yerler ama sıcak suya girmemiştik :p

İznik gölü :p

köy yolları

motoru 2 günde zor temizlemiştim kirlerinden.:)

Kocaeli İl Temsilcisi
bak şimdi :p iki hafta önce gitmiştik güzel yerler ama sıcak suya girmemiştik :p

İznik gölü :p

köy yolları

motoru 2 günde zor temizlemiştim kirlerinden.:)

ohoooooo tamercim sizde işin konpedanı omuşsunuz gezmediğiniz yer kalmamış bilader :p:cherry:
benim suçum ne ama olsun hep beraber gene sarar be ağam hem bilmeyen bir kaç kişi çıkar elbet :cherry:

senin dediğin gibi baraj göl , kaplıca bahane sohbet şahane olmazmı ? :cherry:

valla yuvacık etkinliği gibi şen şakrak bir iznik gezisi yakışır yani sevgili alper_tim sesim geliyormu ? :cherry:

haziran neysede temmuz çuvala girmedi ya yapın bir etkinlik gari ..izniğe doğru gaz basalım :)

arkadaşlar bu hafta sonu millet özgür ....he he he bende gazlarım artıkın.....:queen::queen::queen:

BEN BULDUM ben buldumm:queen::queen:
irfan kardeş camlıcada siyahatmaca abime (kulaklarını cınlatayım) anlatmıştım daha önceki bir iznik gölü gezimi bizde hp beraber yapalım diyee :p
iznik gölü güzel olur ama temmuzu bekleyelim bu aralar havalar pek güzel gitmiyor birde secim sonu iş güç malumm : ))
ama bi iznik yakışır bize :))

Neden şu çaylardan biriside Pierre Loti de içilmiyor. Ozaman kesin gelirim :)

BEN BULDUM ben buldumm:queen::queen:
irfan kardeş camlıcada siyahatmaca abime (kulaklarını cınlatayım) anlatmıştım daha önceki bir iznik gölü gezimi bizde hp beraber yapalım diyee :p
iznik gölü güzel olur ama temmuzu bekleyelim bu aralar havalar pek güzel gitmiyor birde secim sonu iş güç malumm : ))
ama bi iznik yakışır bize :))

Bana uyar .....:queen:

ewet admin abilerimm ablalarım bakın millet iznil gölü istiyor irfan kardeşimin dediği gibi karamürsel dağ yolu ile tepeden termos cayla iznik gölü manzarası ile hemde :))

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili adminnnnnn istiyozz istiyozzz istiyozzz iznik gölü istiyozzz :cherry::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar