Ben yeniyim galiba. :) Herkeze selamlar olsun.

Selamlar ablalarım, abilerim. Yaşıtlarım, kardeşlerim. Bu aşk bende bitmedi tükenmedi ve yine affınıza sığınarak (tilkinin dönüp dolaşacağı yer, yine kürkçü dükkanıdır) demeyi ihmal etmemek istiyorum. Benim motosiklet tutkum çok büyük hırslarla dolu ve sizlerden çok şey öğrenmek istiyorum. Herkeze iyi günler, iyi akşamlar, iyi haftalar, aylar, yıllar diliyorum. :) Tekerlekleriniz yola düz bassın. Kazasız belasız yolculuklar olur inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 ----------

Ad: Engin
İl: Bolu
Meslek: Öğrenci

Forumda dolaşırken üstadların bazı arkadaşları uyardıklarını yakaladım. Affınıza sığınarak belirtmek istedim. Acemilik işte. Saygılarla.

Kocaeli İl Temsilcisi
:cherry: halk pazarlarında ki işportacılar uslubu seziyorum yazında :cherry:

allahtan konu tanışma konusu olduğunu görüyorum , hoş geldin kardeşim hoş geldin oldu olacak birde soru soraydında bilenler cevaplasaydı :)

Hoş buldum abim. :) Ben öğrenciyim ya, işportacı falan değilim. :) Acemilik bu olsa gerek, motorum yok şaşkınım ondan olsa gerek. :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Hoş buldum abim. :) Ben öğrenciyim ya, işportacı falan değilim. :) Acemilik bu olsa gerek, motorum yok şaşkınım ondan olsa gerek. :mrgreen:

alışırsın zamanla sevgili engin sitenin acemiliğinden ziyade bir şeyler karalarken , yazdıklarının üzerinde durarak , yazarsan , anlaşılır ve açıklayıcı olmasına özen gösterirsen mt üyesi sen gibi bizlerde ne istediğini , çabucak anlar , ve cevaplarız :)

senin acemlik dediğin yazmaksa o başka mevzuuu tabi :cherry:

aramıza hoş geldin :rendeer:

hoş geldin iyi forumlar.Yolun açık kaskın başında olsun.

hoş geldin iyi forumlar.Yolun açık kaskın başında olsun.

Hoş buldum çok sağolun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 ----------

hoşgeldin........

Hoş buldum. Eksik olmayın. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

Hoşbuldum, teşekkürler. :)

hoşgeldin. yanlış anlama kardesım aklıma 15-20 sene öncesi eski tren geldi orda olurdu böyle abilerim ablalarım bu elimde görmüş oldugunuzla başlar ve bitmez :D iyi forumlar.

resimdeki 115 kimin :p hoş geldin bu arada

Resimdeki 115 bendeydi. :) İlk motorum. :) O egzoz dumanından çıkan kalp şeklindeki dumanda montaj falan değildir, bizzat orjinal. :) Çok sağol bu arada eksik olma. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 ----------

Hoş Geldin Hocam :)

Hoş buldum üstad, eksik olmayın. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

Hoş buldum sağol kerem, sende hoş geldin. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------

hoşgeldin. yanlış anlama kardesım aklıma 15-20 sene öncesi eski tren geldi orda olurdu böyle abilerim ablalarım bu elimde görmüş oldugunuzla başlar ve bitmez :D iyi forumlar.

Hoş buldum abim. :) Bundan 15 sene önce varmışımdırda 20 sene önce yoktum. :mrgreen: Diğer bi abimizde işportacılara benzetmişti. :mrgreen: Tabi işin makarası olarak görüyorum. Teşekkürler, iyi forumlar. :)

engin sen böyle içten ve samimi ol...hayatta pek kaybın olmaz..hoşgeldin..

Genelde bana keyif ve mutluluk veren herşeyde içten ve samimiyimdir, burasıda tıpkı öyle. :) Mesajınız için çok teşekkürler. Hoş buldum. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------

::hosgeldi:mrgreen:

::thanks: Diye konuya atlayıp yanlış anlaşılmazsa isminiz ceylinmidir. :mrgreen: Yani ceycey'den yola çıkarak bunu sordum. :) Benimde bi tatlı cadım varda ismi ceylin ama herkez ceycey der. :mrgreen: Bu arada hoş buldum çok teşekkürler. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar