[Adana - MT]

günaydınlar,her sabah Bora abi günaydın mesajı atardı bu sabah mesaj atmamış,hayırdır, inşallah yaramaz bi durum yoktur :silent:

iyi aksamlar
kise yok hayırdır nerdesiniz beyler
yoklama yapıyorum herkes burda desin....:queen:

merhabalar

uzun bir aradan sonra merhabalar adana mt. umarım herkes iyidir.ege de gezi yapacaklar için güzel bir mola yeri arıyorsanız http:// www kucukcetmi com sayfasına göz atın. benim yerleştiğim köydür. çam ağaçları altına çadır kurup, çok temiz wc, engelli wc, ve duşlarından yararalanabilirsiniz.
selamlar

Adana İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar,
Akşam çamlıktayız değil mi?:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 ----------

uzun bir aradan sonra merhabalar adana mt. umarım herkes iyidir.ege de gezi yapacaklar için güzel bir mola yeri arıyorsanız http:// www kucukcetmi com sayfasına göz atın. benim yerleştiğim köydür. çam ağaçları altına çadır kurup, çok temiz wc, engelli wc, ve duşlarından yararalanabilirsiniz.
selamlar

Gerçekten güzel bir yermiş
Her ne kadar bu yıl Ege gezi programım olmasa da bilgi dağarcığımızda olması gereken bir yer. Paylaşım için teşekkürler.:cat:

iyi aksamlar adana mt

Bir gün 30 zenci arkadaş yolda giderlerken bir lamba bulurlar. Lambanın içinden ...cin çıkar ve zencilerin dileklerini gerçekleştireceğini söyler.

1. Zenci beyaz olmak ister cin yapar

2. Zenci beyaz olmak ister onuda yapar aralarından bir zenci devamlı katıla katıla güler.

Neyse 29. Zencide beni beyaz yap der. Ve cin yapar sıra 30. Zenciye gelir (devamlı gülen).

Cin sorar sizin dileğiniz nedir diye? gülen zenci "ibnelik değil mi la bunların hepsini zenci" yap :)

iyi aksamlar adana mt

Bir gün 30 zenci arkadaş yolda giderlerken bir lamba bulurlar. Lambanın içinden ...cin çıkar ve zencilerin dileklerini gerçekleştireceğini söyler.

1. Zenci beyaz olmak ister cin yapar

2. Zenci beyaz olmak ister onuda yapar aralarından bir zenci devamlı katıla katıla güler.

Neyse 29. Zencide beni beyaz yap der. Ve cin yapar sıra 30. Zenciye gelir (devamlı gülen).

Cin sorar sizin dileğiniz nedir diye? gülen zenci "ibnelik değil mi la bunların hepsini zenci" yap :)

sabah sabah :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar