köprü geçiş parası vermemek için..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Köprüden geçişe gelecek olursak...
O köprü, benim ödediğim vergiyle yapılmış, benim büyüklerimin işçiliğiyle hazırlanan bir yoldur.
Buna göre; benim o köprüde hem maddi hem manevi hakkım vardır. Bu nedenle bu köprünün üzerinden paşalar gibi geçmekte en büyük hakkımdır.

Acaba sadece sizin ödediğiniz vergiylemi yapıldı. Peki hayatı boyunca hiç o köprüyü kullanmayacak vergi mükellefleri çıkıpta derlerseki

"BİZ VERGİMİZİ SADECE İSTANBULLULARIN KULLANACAĞI BİR KÖPRÜ İÇİN ÖDEMEK İSTEMİYORUZ"

Eeee noolacak şimdi :silent::silent::silent::silent::silent:

Acaba sadece sizin ödediğiniz vergiylemi yapıldı. Peki hayatı boyunca hiç o köprüyü kullanmayacak vergi mükellefleri çıkıpta derlerseki

"BİZ VERGİMİZİ SADECE İSTANBULLULARIN KULLANACAĞI BİR KÖPRÜ İÇİN ÖDEMEK İSTEMİYORUZ"

O halde herşeyde olacağı gibi konunun geçmişine gitmek gerek.

Zamanında sadece İstanbul ikametli adamdan vergi alacaklardı.
Şu andada İstabul plakalı olan ücret ödemeyip diğer plakalardan geçiş ücreti alınacaktı.
Fakat olan oldu herkesden vergi alındı.
O nedenden dolayı, bu yol TR plakalı tüm araçlara ücresiz olmalı. Ve bu sebeptendir ki ben bu yola hiç bir zaman ücret ödemeyeceğim, ödeyenleri kınamayacağım, ödetenlere söveceğim ve köprüden ücretsiz geçenlere hırsız demeyeceğim.

Ha dersenizki bu köprü bakım onarım masrafını nasıl karşılayacak.
Onada cevabım şudur:
Eğer benim ödediğim vergiler, birilerinin totosunu ferrari koltuğunda, geminin kaptan köşkünde ve ya lüks villalarda büyütmekten, bakım onarım masrafını karşılayamıyorsa, TR plakalı olmayan araçlardan 5 katı geçiş ücreti alınsın.

bizde sadece antalyıların yada rizelilerin kullanıcagı bi otoban için vergi ödemek istemiyoruz dersek nolur??

"Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür" diyeceğiz.

Ülkede ödediği vergiye oranla en az yatırım alan il İstanbul. Doğudaki, güneydoğudaki, Karadeniz'deki yatırımların parasını İstanbul'a kayıtlı vergi mükellefleri ödüyor. Türkiye'de ödenen verginin yaklaşık %40'ı İstanbul'dan ödenmekte (örnek bir kaynak). Tahakkuk eden vergiyle tahsil edilen verginin oranının en yüksek olduğu il de (yani en az vergi kaçıran mı desek?) İstanbul.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence bu konu artik kapanmali..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlı olsun.
ama geçmeyin öyle bi daha sağ elinizle plakayı kapatarak, yakarım askerliğinizi :)
ulen sağ elle plakayı kapatma işinide pek yemedik ama hadi hayırlısı.

Aynen..
O banada biraz tuhaf geldi.
3 metre kolun varsa bi ihtimal diyecegimde..
Ülen o zaman gazı kim çeviriyor :p

hadi hayırlı olsun.
ama geçmeyin öyle bi daha sağ elinizle plakayı kapatarak, yakarım askerliğinizi :)
ulen sağ elle plakayı kapatma işinide pek yemedik ama hadi hayırlısı.

beyler bende cross var plaka artçımın dibi çamurluk falan yok full gaz açıyorum sağ elle kapıyorum geçiyorum sonra bidaha gazı açıyorum çok eğlenceli video çekicem size bi ara:mrgreen:

O plakayı bir gün kapatamadığında elinle başka yerlerini kapatman gerekecek :D

beyler bende cross var plaka artçımın dibi çamurluk falan yok full gaz açıyorum sağ elle kapıyorum geçiyorum sonra bidaha gazı açıyorum çok eğlenceli video çekicem size bi ara:mrgreen:

sağ elle plakayı kapa, sol ellede video çek, yakışır kırosçuya :)

şaka bir tarafa konu ile ilgili fikrim şu ki;

dünya öyle dünya, bedelini ödemeden sakız bile vermezler adama.
gelir vergisini kaçır, kdv'de kıvır, sigorta priminde hem devlete hem çalışanına madik at
sonra hizmet bekle.
47 milyar dolarda kaç sıfır var bildin mi?
kim ödeyecek bu borçları?
sarı çizmeli mehmet aga mı?
http://www.turkcebilgi.net/haberler/guncel/22-banka-batti-47-milyar--dolar-hortumlandi-287584.html

sağ elle plakayı kapa, sol ellede video çek, yakışır kırosçuya :)

şaka bir tarafa konu ile ilgili fikrim şu ki;

dünya öyle dünya, bedelini ödemeden sakız bile vermezler adama.
gelir vergisini kaçır, kdv'de kıvır, sigorta priminde hem devlete hem çalışanına madik at
sonra hizmet bekle.
47 milyar dolarda kaç sıfır var bildin mi?
kim ödeyecek bu borçları?
sarı çizmeli mehmet aga mı?
http://www.turkcebilgi.net/haberler/guncel/22-banka-batti-47-milyar--dolar-hortumlandi-287584.html
gemicik alabilcek geliri bulan onunda yolunu bulur

bu konu uzaaaaaaaaaarrr gider insallah son mesaj benimki olur...

BELEŞ MAL BALDAN TATLIDIR.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar