Gezi icin bilgi alma

Temmuz ayında izmirden cıkış canakkale,bandırma,mudanya,sakarya,eregli,zonguldak,bartın,sinop,samsun,ordu,giresun,trabzon,rize,hopa,artvin,ardahan,kars,ıgdır,agrı,erzurum,erzincan,sivas,kayseri,ankara,afyon,uşak, izmir .gezi düşünüyorum motorum transalp 700lük 20 depo benzin kullanırım diye hesap ediyorum daha önce burları gezen veya burlardaki arkadaşlar bilgi paylaşırsa fikir verirlerse cok sevinirim şimdiden herkeze teşekkür ederim. (inşallah bir terslik olmaz)

Temmuz ayında izmirden cıkış canakkale,bandırma,mudanya,sakarya,eregli,zonguldak,bartın,sinop,samsun,ordu,giresun,trabzon,rize,hopa,artvin,ardahan,kars,ıgdır,agrı,erzurum,erzincan,sivas,kayseri,ankara,afyon,uşak, izmir .gezi düşünüyorum motorum transalp 700lük 20 depo benzin kullanırım diye hesap ediyorum daha önce burları gezen veya burlardaki arkadaşlar bilgi paylaşırsa fikir verirlerse cok sevinirim şimdiden herkeze teşekkür ederim. (inşallah bir terslik olmaz)

tekmı gezeceksın oraları

okan abi o yola çıkmayı düşünmüyorsun umarım :cyclopsan yengem seni o kadar salacakmı :p hadi saldı diyelim o yolu yapacaksan yol üzerindeki arkadaşlardan MT İL GRUPLARI ndan dost luk ve yol desteği almalısın ( nereye gidilir,ne yenir,nerede kalınır) :rendeer::cat:

kim

Maşallah

866222582_e240c1aa35.jpg

Hocam yanınızdan takım çantanızı eksik etmeyiniz ve fotoğraf makinanızı tabi :)

okan abi o yola çıkmayı düşünmüyorsun umarım :cyclopsan yengem seni o kadar salacakmı :p hadi saldı diyelim o yolu yapacaksan yol üzerindeki arkadaşlardan MT İL GRUPLARI ndan dost luk ve yol desteği almalısın ( nereye gidilir,ne yenir,nerede kalınır) :rendeer::cat:

tabi cengiz izin aldık hanımdan birde siteye yazmamın sebebi MT İL GURUPLARINDANbilgi ve destek almak yardımlarını ve bilgilerinden yararlanmak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 ----------

tekmı gezeceksın oraları

şimdilik oglumla cıkacagım yarıda olsa katılım olursa sevinirim

Tek başınıza sakın çıkmayın derim:cat: Takım olarak hazırlanıp tam donanımlı olarak yola çıkılmalı derim.Allah kaza bela vermesin kardeşim...:cat:

Bursa'ya gelmeden bir gün önce İl grubu sayfasına yazmanız halinde bütün ekip yanınızda olmaya çalışacağız. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Tekbaşına gitmenin zevki de başka. Bir gözün hep dikiz aynasında olmuyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar