[MT İSTANBUL] Çamlıca'da manzaraya karşı çay içelim...

bende gelem dicemde yetişemem işimde var zaten keşke bakırköy sahilde olsaydı veya pazar günü olsaydı gelirdim :cherry:

AVRUPA YAKASI FATİHLERİ:
Mecidiyeköy gayrettepe yolu üzerinde eski Alisamiyen stadı önünde :
o zaman saat 19.30 toplantı saati
tekerlekler 19.45 döner
gelemeyen olursa çaybahçesinde buluşulur kimse kimseyi beklemesin bekletmesin.
Yanınızda çekme halatı takoz zincir kask mont çizme ustura kılıç vs bulundurun:queen::queen::queen::queen:
Birbirimizi nasıl tanıyacağız derseniz isteyen elinde bir demet çiçekle bekleyebilir....:queen::rendeer::rendeer:

avrupa fatihleri buluşma zamanı mekan belli....:cat:

hava şartlarını kötü olması kimseyi etkilemez dimi :cat:

yuvacık gezisi benim için tatlı bir heycandı ancak ne varki tüm arkadaşlarımla tanışmaya fırsatım olmadı zamandan dolayı , inşallah yavaş yavaş ...

gönüler bir olsun :):cat:

bu arada hava muhalefeti pek belli olmaz yağmurluklarınızı yanınıza almanızda fayda var ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

:cherry::cherry: mezitte motosiklet yokmu yoksa :)

farketmez tek teker üç teker gideriz yavaş yavaş ama benim düldül soruyo mezit kaç kilo diye :p:cherry::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

tüm mt ye hayırlı geceler arkadaşlar yarın akşam camlıca yoluna düşen arkadaşlara selamlarımı yolluyorum , kazasız belasız görüşmek üzere ...selametle...:rendeer:

sametin ybr'nin maşallahı var nasıl götürdü ikisini 1000 cc gibi mubarek :queen:
Mezit ufak tefek bir arkadaş taş çatlasın 55 kg ancadır :p

18:30 dan sonra yağmur yağarsa benim gelişim iptal beyler... şuan burda yağmur başladı bile

pendik tuzla tarafından gidecek arkadaşlar ortak bir noktada buluşup birlikte gidebiliriz....

samet abi sen nerden çıkacaksın en azından birlikte çıkalım....

evet güzel olur..19:30 gibi çıkarım diyordum..ben büyük makine ile gelmeyi düşündüm ama hava simsiyah...bu şekilde devam ederse hele birde yağarsa gelemem haberiniz ola....

sametin ybr'nin maşallahı var nasıl götürdü ikisini 1000 cc gibi mubarek :queen:
Mezit ufak tefek bir arkadaş taş çatlasın 55 kg ancadır :p

sen onu birde ybr ye sorsana???:queen::queen::queen:

bu arada klavyende 1 tuşu çalışmıyor sanırım..baksana mezitin kilosunun başındaki 1 i yazamamışsın....:queen::queen::queen:

arkadaşlar durum onu gösteriyorki bu akşam fena yağmur olacak ve ben bu koşturmanın ,bu yorgunluğun ardından ıslak yollara vuramayacağım kendimi...dönüş için gece karanlığı ıslak yollar ve yağmur hiç sarmıyor nedense??:farao::salut:

Super Moderator
Çamlıca'da 1 saat kadar önce bardaktan boşanırcasına yağmur vardı, artık ara ara çiseleyip duruyor, ama hava oldukça karanlık, bulutlu...

Çok cazip gelmedi, muhtemelen ben de gelmeyeceğim, belki bir 5 dakika uğrar bakarım.
Gidenlere iyi eğlenceler...

bahçelievlerde şuan itibari ile yağmur yok diğer semtlerin hava durumunu alalım

Manzara ya karşı için çaylarınızı bi gün bizim de motorumuz olur :mrgreen:
Kendinize dikkat edin:wiinkk:

kimseyi bulamazsak ve pendikten gelirsek en kısa yol tarifi nedir???

1. Boğaz köprüsü son çıkışı var Çamlıca. Oraya gir girince yine sol yap, devam et. 1, 2 değil 3. ışıklara yani Kısıklı göbeğine gelince solda taxsi durağı ve Cami ayrıca meşhur güveçte kuru fasulyeci var oraya gir devam et sonra sağ yap buldun bizi...

1. Boğaz köprüsü son çıkışı var Çamlıca. Oraya gir girince yine sol yap, devam et. 1, 2 değil 3. ışıklara yani Kısıklı göbeğine gelince solda taxsi durağı ve Cami ayrıca meşhur güveçte kuru fasulyeci var oraya gir devam et sonra sağ yap buldun bizi...

kurufasulyecı kalktı şimdi yeşillik oldu orası :)

abi ben 1. köprüden karşıya geçecekmiş gibi gelip köprüden önce son çıkıştan çıkınca orası altunizade olmuyormuydu???
yanlışmı hatırlıyorum???
pendikten geliyorum biliyorsun...
neyse...çocukların yemek işini halledelimde arar detaylı tarif alırım senden....

Karşıdan gelenlerde !. Köprüden çıktıktan sonra, 2. çıkış Bağlarbaşı yapıp Capitol'den düz devam edip haritadan aynı yol...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Super Moderator
Şimdi anlatması zor olsa da, şöyle bir tarif vereyim, bana daha pratik geliyor:

- E5'ten gelirken Göztepe Köprüsü'nün altından Libadiye Caddesi'ne girilir.
- Caddenin sonundaki dönel kavşağa kadar dümdüz gidilir.
- Dönel kavşakta yarım tur döndükten sonra (girilen caddenin karşısında kalan yoldan) Üsküdar, Çengelköy tabelalarının olduğu kısımdan girilir.
- Çengelköy tarafına girmeden Üsküdar yönü için küçük bir alt geçitten sonra az ilerde sağdan Büyük Çamlıca sosyal tesisleri tabelası görülür zaten.

Tam otoparkın önüne çıkarsınız oradan da.

Bu arada otoparkın üst katında girişin ilerisinde sağda kalacak motosiklet için ayrılmış alan vardı ve motosikletler için ücretsizdi.
Arabayla gidecek olan varsa, aldığınız yiyecek-içecek fişlerini atmayın, fiş gösterilince bedava aksi halde ücretli oluyor otopark.

[ek]
Şöyle de kabaca bir şey ekleyeyim, belki fikir verir:
tarif.jpg
[/ek]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar