kimse beni eklememiş ne zamandır..
r:
gelmesemmi naaaaapsam acep????:cherry:
kimse beni eklememiş ne zamandır..r:
en son çaya gitmiştim cevizlibağda buluşmuştuk arkadaşlarla, burası uzak ama gelmeyi istiyorum,ancak yolu bilmiyorum.gazi osman paşa,bayram paşa tarafından gidecek olanlar varsa her türlü gelirim yani,birde ben scooterle gelecem gelirsem,gedecek olan yol arkadaşlarımı biraz yavaşlatabilirim80-90kmh
pendik yada civarında bir buluşma noktası ayarlasak bir kaç kişi birden gitsek iyi olur gibime geliyor.....:cat:
belki bulamayacak olan arkadaşlar olabilir...uzaktan gelenler olabilir....kendim için demiyorum ha...:cherry:
akşam akşam yer arattırmayın ülen bana...:queen::queen::queen: :cat: :cat: :cat:
1- Siyah atmaca abimiz
2- cbr 1100 xx
3- cbr 125 onur
4- cbr 1000 rr hrc
5- hattat_hasan
6- speedy2+1
7- tekteker ramço
8- stepfunk
9-Suatsm
10-Sami
11-erdalım
12-HCI
13-arjantinli69
14-Abdussamed
15-Mr.ilkayyyyyyyy
16-kelleci
17-furkanmg
18-efe tolga
19-sametagir
20-piyanist_irf
21-?
ayvallahhh arkadaşım gerçiii ben her halukarda geleceğim inşalah yetim gibi listenin dışında kalmayalım![]()
orada tanışmak ve görüşmek dileğiyle hayırlı geceler dilerim...:cat::rendeer:
sevgili mezit sen yalovadasın topçulardan neden geçmiyorsun birlikte giderük...:rendeer:
ne demek rica ederim.görüşmek üzere
inşallah herkes kazasız belasız gelir,gider(gitmenizi istemiyorum ama)...
irfan tekere merak saldın herhalde , meziti artçı aldın mı , tek teker çamlıca gişeler :cherry: haberin olsun...
*eskihisar topçular arasında ilk arabalı vapur , taaa mezit çocukken çok hastalandığında hastaneye götürebilmek için belediye tarafından tahsis edilmiş , o gün bugün mezitin gemiye binmediği günlerde araba kamyon filan taşırllar...
yuvacık gezisi benim için tatlı bir heycandı ancak ne varki tüm arkadaşlarımla tanışmaya fırsatım olmadı zamandan dolayı , inşallah yavaş yavaş ...
gönüler bir olsun:cat:
bu arada hava muhalefeti pek belli olmaz yağmurluklarınızı yanınıza almanızda fayda var ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------
:cherry::cherry: mezitte motosiklet yokmu yoksa
farketmez tek teker üç teker gideriz yavaş yavaş ama benim düldül soruyo mezit kaç kilo diye:cherry::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
tüm mt ye hayırlı geceler arkadaşlar yarın akşam camlıca yoluna düşen arkadaşlara selamlarımı yolluyorum , kazasız belasız görüşmek üzere ...selametle...:rendeer:
22-innovacı1- Siyah atmaca abimiz
2- cbr 1100 xx
3- cbr 125 onur
4- cbr 1000 rr hrc
5- hattat_hasan
6- speedy2+1
7- tekteker ramço
8- stepfunk
9-Suatsm
10-Sami
11-erdalım
12-HCI
13-arjantinli69
14-Abdussamed
15-Mr.ilkayyyyyyyy
16-kelleci
17-furkanmg
18-efe tolga
19-sametagir
20-piyanist_irf
21-?
22.halepli ayrıca @kopan çocuk nickli... biz mecidiyeköyde toplanacaz istersen gel bizimle saat 19.30 da yıkılan alisamiyen stadının yanında gs store çadırının önünde toplanacaz
irfan tekere merak saldın herhalde , meziti artçı aldın mı , tek teker çamlıca gişeler :cherry: haberin olsun...
*eskihisar topçular arasında ilk arabalı vapur , taaa mezit çocukken çok hastalandığında hastaneye götürebilmek için belediye tarafından tahsis edilmiş , o gün bugün mezitin gemiye binmediği günlerde araba kamyon filan taşırllar...