[MT İSTANBUL] Çamlıca'da manzaraya karşı çay içelim...

kimse beni eklememiş ne zamandır..:pr:
gelmesemmi naaaaapsam acep????:cherry:

1- Siyah atmaca abimiz
2- cbr 1100 xx
3- cbr 125 onur
4- cbr 1000 rr hrc
5- hattat_hasan
6- speedy2+1
7- tekteker ramço
8- stepfunk
9-Suatsm
10-Sami
11-erdalım
12-HCI
13-arjantinli69
14-Abdussamed
15-Mr.ilkayyyyyyyy
16-kelleci
17-furkanmg
18-efe tolga
19-sametagir
20-?
özür dilerim :pr:

banane banane ... ben adaşımdan (Abdüssamed) önceydimmm...:cherry:
banane oynamıyorum..verin misketlerimi....:queen:

şaka yaptım yahu...:cat:

en son çaya gitmiştim cevizlibağda buluşmuştuk arkadaşlarla, burası uzak ama gelmeyi istiyorum,ancak yolu bilmiyorum.gazi osman paşa,bayram paşa tarafından gidecek olanlar varsa her türlü gelirim yani,birde ben scooterle gelecem gelirsem,gedecek olan yol arkadaşlarımı biraz yavaşlatabilirim :) 80-90kmh

en son çaya gitmiştim cevizlibağda buluşmuştuk arkadaşlarla, burası uzak ama gelmeyi istiyorum,ancak yolu bilmiyorum.gazi osman paşa,bayram paşa tarafından gidecek olanlar varsa her türlü gelirim yani,birde ben scooterle gelecem gelirsem,gedecek olan yol arkadaşlarımı biraz yavaşlatabilirim :) 80-90kmh

boğazköprüsünden sonra çamlıca tabelasından gir.tabelayı takip et.çok basit :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
anlaşıldı anlaşıldı yarın akşam allah kısmet ederse 20:00 da oradayım inşallah saatler bana uyuyor ,listeyi kim düzenliyor benide sametagirin altına yazın :p

ben saat akşam 17:00 da karamürselden marşa basıyorum güzargahım topçular iskelesi ,eskihisar ve çamlıca olacak , güzargah üzeri arkadaşlar varsa toplanıp birlikte gitmek iyi olur sevgili mezit sen yalovadasın topçulardan neden geçmiyorsun birlikte giderük...:):rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

pendik yada civarında bir buluşma noktası ayarlasak bir kaç kişi birden gitsek iyi olur gibime geliyor.....:cat:

belki bulamayacak olan arkadaşlar olabilir...uzaktan gelenler olabilir....kendim için demiyorum ha...:cherry:

akşam akşam yer arattırmayın ülen bana...:queen::queen::queen: :cat: :cat: :cat:

pendikte beni beklerseniz 18:20 gibi düşerim fakat sizi oyalamak istemem ,çamlıcada görüşürüz artıkın :)

1- Siyah atmaca abimiz
2- cbr 1100 xx
3- cbr 125 onur
4- cbr 1000 rr hrc
5- hattat_hasan
6- speedy2+1
7- tekteker ramço
8- stepfunk
9-Suatsm
10-Sami
11-erdalım
12-HCI
13-arjantinli69
14-Abdussamed
15-Mr.ilkayyyyyyyy
16-kelleci
17-furkanmg
18-efe tolga
19-sametagir
20-piyanist_irf
21-?

Kocaeli İl Temsilcisi
1- Siyah atmaca abimiz
2- cbr 1100 xx
3- cbr 125 onur
4- cbr 1000 rr hrc
5- hattat_hasan
6- speedy2+1
7- tekteker ramço
8- stepfunk
9-Suatsm
10-Sami
11-erdalım
12-HCI
13-arjantinli69
14-Abdussamed
15-Mr.ilkayyyyyyyy
16-kelleci
17-furkanmg
18-efe tolga
19-sametagir
20-piyanist_irf
21-?

ayvallahhh arkadaşım gerçiii ben her halukarda geleceğim inşalah yetim gibi listenin dışında kalmayalım :)

orada tanışmak ve görüşmek dileğiyle hayırlı geceler dilerim...:cat::rendeer:

ayvallahhh arkadaşım gerçiii ben her halukarda geleceğim inşalah yetim gibi listenin dışında kalmayalım :)

orada tanışmak ve görüşmek dileğiyle hayırlı geceler dilerim...:cat::rendeer:

ne demek rica ederim.görüşmek üzere :)
inşallah herkes kazasız belasız gelir,gider(gitmenizi istemiyorum ama)...

sevgili mezit sen yalovadasın topçulardan neden geçmiyorsun birlikte giderük...:):rendeer:

irfan tekere merak saldın herhalde , meziti artçı aldın mı , tek teker çamlıca gişeler :cherry: haberin olsun...

*eskihisar topçular arasında ilk arabalı vapur , taaa mezit çocukken çok hastalandığında hastaneye götürebilmek için belediye tarafından tahsis edilmiş , o gün bugün mezitin gemiye binmediği günlerde araba kamyon filan taşırllar...

Kocaeli İl Temsilcisi
ne demek rica ederim.görüşmek üzere :)
inşallah herkes kazasız belasız gelir,gider(gitmenizi istemiyorum ama)...

yuvacık gezisi benim için tatlı bir heycandı ancak ne varki tüm arkadaşlarımla tanışmaya fırsatım olmadı zamandan dolayı , inşallah yavaş yavaş ...

gönüler bir olsun :):cat:

bu arada hava muhalefeti pek belli olmaz yağmurluklarınızı yanınıza almanızda fayda var ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

irfan tekere merak saldın herhalde , meziti artçı aldın mı , tek teker çamlıca gişeler :cherry: haberin olsun...

*eskihisar topçular arasında ilk arabalı vapur , taaa mezit çocukken çok hastalandığında hastaneye götürebilmek için belediye tarafından tahsis edilmiş , o gün bugün mezitin gemiye binmediği günlerde araba kamyon filan taşırllar...

:cherry::cherry: mezitte motosiklet yokmu yoksa :)

farketmez tek teker üç teker gideriz yavaş yavaş ama benim düldül soruyo mezit kaç kilo diye :p:cherry::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

tüm mt ye hayırlı geceler arkadaşlar yarın akşam camlıca yoluna düşen arkadaşlara selamlarımı yolluyorum , kazasız belasız görüşmek üzere ...selametle...:rendeer:

yuvacık gezisi benim için tatlı bir heycandı ancak ne varki tüm arkadaşlarımla tanışmaya fırsatım olmadı zamandan dolayı , inşallah yavaş yavaş ...

gönüler bir olsun :):cat:

bu arada hava muhalefeti pek belli olmaz yağmurluklarınızı yanınıza almanızda fayda var ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

:cherry::cherry: mezitte motosiklet yokmu yoksa :)

farketmez tek teker üç teker gideriz yavaş yavaş ama benim düldül soruyo mezit kaç kilo diye :p:cherry::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

tüm mt ye hayırlı geceler arkadaşlar yarın akşam camlıca yoluna düşen arkadaşlara selamlarımı yolluyorum , kazasız belasız görüşmek üzere ...selametle...:rendeer:

eyvallah.hepinizi bekliyor olacağım :)

1- Siyah atmaca abimiz
2- cbr 1100 xx
3- cbr 125 onur
4- cbr 1000 rr hrc
5- hattat_hasan
6- speedy2+1
7- tekteker ramço
8- stepfunk
9-Suatsm
10-Sami
11-erdalım
12-HCI
13-arjantinli69
14-Abdussamed
15-Mr.ilkayyyyyyyy
16-kelleci
17-furkanmg
18-efe tolga
19-sametagir
20-piyanist_irf
21-?
22-innovacı

1- Siyah atmaca abimiz
2- cbr 1100 xx
3- cbr 125 onur
4- cbr 1000 rr hrc
5- hattat_hasan
6- speedy2+1
7- tekteker ramço
8- stepfunk
9-Suatsm
10-Sami
11-erdalım
12-HCI
13-arjantinli69
14-Abdussamed
15-Mr.ilkayyyyyyyy
16-kelleci
17-furkanmg
18-efe tolga
19-sametagir
20-piyanist_irf
21-innovacı
22-?

22.halepli ayrıca @kopan çocuk nickli... biz mecidiyeköyde toplanacaz istersen gel bizimle saat 19.30 da yıkılan alisamiyen stadının yanında gs store çadırının önünde toplanacaz

22.halepli ayrıca @kopan çocuk nickli... biz mecidiyeköyde toplanacaz istersen gel bizimle saat 19.30 da yıkılan alisamiyen stadının yanında gs store çadırının önünde toplanacaz

bende size takilirim musade ederseniz :p bir kere gitmistim camlicaya ama emin degilim, yolu bulamayabilirim :)

:queen::queen::queen:

bunu en iyi ben ve benim zavallı ybr bilir sanırım....:cherry:

amortisör hak getire...:queen::queen::queen:

pendik tuzla tarafından gidecek arkadaşlar ortak bir noktada buluşup birlikte gidebiliriz....

samet abi sen nerden çıkacaksın en azından birlikte çıkalım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar