bende yaklaşık 1 ay önce 2005 mct aldım cok memunum ama hız olarak pek beni tatmin etmedi ama şekil olarak çok süper bir makina cok cekişli diye bilirimki yamaha veya cbf tarzı motorlardan daha hızlı kalkar ama bunu satıp bir tana honda cbr 125r almayı düşünüyorum hızda pek tatmin etmiyor beni dedigim gibi honda alırsam ne gibi avantajları olur söylerseniz sevinirim şimdiden teşekürler herkeze...
cbr ile mct nin tarz farkı var bir kere..önce tarzını belirlemen daha sağlıklı..yada ne yapmak istediğini.. yani gezi için mi yoksa sadece hız için mi yoksa gösteriş için mi ? bir sürü etken var da var..
mct ile uzun yolda çok sıkıntı çekmezsin ama cbr ile iki büklüm olursun.. ama şunu da söyliyim cbr 125 ten fazla hız bekleme :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------
Mct ci dostlarım,
sizin motorda yakıt durumu nasıl depo boşken 50 tl lik benzin aldım 160 KM oldu ışık hafiften yanmaya başladı sizde bu durum nasıl ne kadarlık benzin ile kaç KM gidiyorsunuz?
dostum motorun su gibi benzin içmiş.. bence bir terslik var.. normalde şehir içi kullanımda birazda hızlı kullanırsan (ben e-5 te malum basıyordum 80 den aşağıya düşmüyordum arabalardan dolayı ) bile normal ışık 250 km den önce yanmaması gerekir..
normal standartlar bu şekilde kullandığımda yedek depo dahil 350 km ye yakın gittiğimi bilirim.. hadi biraz daha düşsek gene olsa olsa 325 km olsun..
motorunun ayarlarına bakman gerek.. motorun benzin mi kaçırıyor acaba ? motorunun sağını solunu iyicene kontrol et benzin kaçırması iyi birşey değil..