acemiden bi soru
yanlış yazdım silemedim yahu
yanlış yazdım silemedim yahu
birader bende kayseride yaşıyorumm.. tıp da okuyorumm memleketinse buraya gelmiş bulunmaktayımm bikaç senedir. Bende para biriktiriyorum inşallah bir mct alma hayalim. var. 2 .motorum olack olursa eğer... umarım memnun kalırım. kayseri yolları bilindiği üzere uçak pistleri gibii.... yaniii bi chooper gider wallahaa...[/QUOTE
sivas cad. tuna kavşagı granti bankası sivas cad. şubesi var ben ordayım yolun düşerse gel bi çayımı iç konusalım.
sınavlardan kafamı kaldırabılsemolabilir... memnun oldm
Motorda subap sesi ciddi sorunmudur acaba başka bir motorcu subaptan ses gelio dedi
ama motor cekişten falan düşme yok çok aşırı bi benzin sarfiyatıda yok acaba sorun cıkartırmı daha 8binde motorum yolda bırakırmı yapılmazsa yani
subap sesının gelmesıne neden olan asıl sey nedır pekı ? motoru vurdurarak fılan mı calıstırıyordunuz ? 50 tl fılan verıp ayarını yaptırsanız daha makul olmazmı ?
Fatih, havalar ısındı ya, millet motorla gezmekten eve girmiyor herhalde... Dert etme... Ne demiş atalarımız...; Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer, kürkçü dükkanıdır... :cherry:
Bu MCT bu kadar sorun yarattıkça, bu sayfa asla boş kalmaz, merak etme... :queen:
Arkadaşlar bende mct 250 almak istiyorum. Hatta beğendim yarın alıcam. Sormak istediğim?
1- Yakıt olayı nasıl? Kaç km gidiyor full depo ortalama kaç kuruş yakıyor?
2- Vibrasyon olayı nasl çok rahatsız ediyor mu?
3- Vergisi nekadar 250 cc lerin?
4- Bakımlarını düzgün yaparsam çok masraf ve sorun çıkartır mı?
selamlar mct kullanıcıları naslsınız bakalım ? uzun zamandır yazamadım buraya umarım herkesin keyfi yerindedir :cat:
beycivan abicim sana da ayrıca saygılar :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 ----------
merhabalar..
1- yakıt olayı kullanıma göre değişiyor doğal olarak.. normal standartlarda kulllanırsanız ( normal devir ve max 70 km/s hız ) 100 km de 3.5 ila 3.8 lt gibi bir rakam yakması gerekir.. onu da depoya vurursak tahmini olarak yedek depo dahil 350 km civarı gidersin..
2- vibrasyon olayı ise tamamen kişiye göre değişen göreceli birşeydir..daha önce vitesli bir motor sürmediyseniz bunu az ve çok olarak kıyaslamak zor olur.. ama kendi tecrübelerimce motorda çok fazla vibrasyon yok.. sadece yüksek devirde kullanım ve hızınız 90 km/s den sonra titreşim artıyor biraz..
3- motorun modeline göre vergisi değişmektedir.. 2006 model varsayarsak ( en son mct üretimi 2006 dır ) yıllık toplam 60-70 tl civarı bir rakam ödersiniz..
4-bakımlarını düzgün yaparsanız kolay kolay masraf çıkarmaz..zamanında değiştirirseniz gerekli şeyleri sıkıntı yaratmaz :cat:
herkese saygılar ve sevgiler kazasız sürüşler arkadaşlar :cat: