[Bursa - MT]

Süpersin Kardeşim . Bilmiyordum Burayı İyi Oldu. Baya Ucuz Herşey. Bende Stadyumun Orda Oturuyorum Beşikçilerde.

Valla Çok İşime Yaradı. Bot Alacam Yazlık. Kask Alacam Bi Tane . Mont Alacam. Başka Bişeye Gerek Varmı Sence Usta.

bana sorarsan ilk etap da bot yerine dizlik yada korumalı pantolon var. bak orda 340 liraya yanlış hatırlamıyorsam difinin 3 katlı bi pantolonu vardı. yağmurluk kışlık yazlık bir arada hepsi çıkarılabiliyor.+kask+mont bot en son planda kalsın

aynen öyle. eldiven de alabiliyorsan al. bak bu motomax da bi kampanya vardı 300 lira ve üstü alışveriş yaptığında yaptığın tutarın yarısı kadar hediye çeki veriyor. bak mesela ben kaskı öyle bedavaya getirdim.(nitro f347 vn) aynısı gökhan abidede var.
bu sıralar gökhan abinin elindeki eldiven moda oldu bende alacağım bi tane:cherry::queen: bilmem kendisi ne der?

:D Bakalım Eldivenede. Hepsini Alacaz Tek Tek. Ah Ahhh Şu Ehliyeti Bi Elimde Görsem İnş. :D Pazartesi Kursun Yolları Taştan :D Bi Aksilik Olmazsa Gidiyorum Yazılmaya :D

montu pantolonu falan mesela 4 mevsim olanını al. kaskın en kötü E9 olsun. kaskında güneş vizörü bulunması senin işine çok yarayacak ve artistik duracak:queen:

hadi görüşürüz kendine iyi bak ben gökhan abi ile buluşup geri girerim foruma

bursa şehir içi trafiğinde tarla mı var kardeş:) önüne araba çıktımı basacaksın frene bu kadar basit. duramadın mı da kazayı en hafif şekilde kurtarmaya bakacaksın ya da devireceksin. hem repsol de eğilme o kadar yok. hem de çok az yakıyor. kokluyor mübarek:queen:

fren mesafesinin ve dengesinin mükemmeliğinden bahsetmeyi unutmuşsun :bounce:

Gökhan abini yerim kurtlular sizi geziyosunuz yine :) uğrayın bu tarafa çıkarsanız

hadi evlere damlayın da açın bilgisayarları biraz muhabbet edelim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------

gökhan abi atilla hocaya gözüktüğümüz iyi oldu sororsa konuştuğumuz gibi 'arkadaşa tur atması için verdim' diyeceğim bu arada.:cat:
abi bak sadece bi gün için motorları değişelim ben sadece motorun üzerine oturacağım çalıştırmayacağım bile fsm de. olmaz mı? :silent::queen:

ae1296.pjpeg

cb6b4e.pjpeg

Son düzenleme:
ellerine sağlık çok güsel olmuş kazasız belasız inşallah :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 ----------

bu arada gökhancım teşekkür ederim kardeşim le ilgilendiğin için çok sağol kardeşim...

Özcan aga naptın sen ya :) ben direkt yattım uyudum sen gidip sissy bar mı taktın o saatte :)

fcce97.pjpeg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------

şimdilik son hali bu ! :silent: Frene bastığım zaman arkamdaki aracı kıpkırmızı görüyorum :) (50+65W sis farı stop :) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar