[Bursa - MT]

Way arkadaş! Ne bi buluşmaya geldiğin var, ne de bi geziye... Bi de hareket yok diyosun. Ayıp sana.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 ----------

Al işte Gökhan'la tanışmışsın. Allah cezanı vermiş senin. :queen::queen::queen:

Yaw ne adammışım ben ya bırak ya tanışmıyom bundan sonra kimseyle küstüm oynamıyom :)

özcan aga koçu köy hayırı hani senin kayıpda pergele döndüğün köy :) hakan abi inş. Motorun çıkar hafta sonuna da gezeriz yine :) istanbul olayının listesini ben tutarım da kaptan, güzergah vs. Sni başkası üstlenirse iyi olur sahil boyu fln ii gider ben yolları bilmiyom :)

Kaptan olurdum ama bende tam olarak yol bilmiyorum,fakat en kötü ihtimal orda öğretmen arkadaşım var onu alırım o bizi gezdirir.Güzergahıda haritadan çıkartırız.Yinede lütfen bilen biri çıksın iş bana kalmasın:bounce:

biz mehmet abiyle buluştuk sohbet ettik çay içtik şimdi girdim eve saat 00:00 sabah nasıl kalkacağım bilmem :) Nevin hocam o iş size kalır söylemedi demeyim yada güzergah işini batuya bırakalım maltepe turu yapalım bol bol :) hadi herkese iyi geceler...

biz mehmet abiyle buluştuk sohbet ettik çay içtik şimdi girdim eve saat 00:00 sabah nasıl kalkacağım bilmem :) Nevin hocam o iş size kalır söylemedi demeyim yada güzergah işini batuya bırakalım maltepe turu yapalım bol bol :) hadi herkese iyi geceler...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Merhaba Arkadaşlar.

Ben Mert 94 doğumluyum. Bursadan aranıza katılıyorum.Bidahaki Hafta Sürücü Kursuna Yazılmayı Düşünüyorum. Bana Yardımcı Olabilirmisiniz. Altıparmak // Heykel Civarlarında Bir Sürücü Kursu Arıyorum A2 Ehliyet İçin. Motoru Kararlaştırdık Yamaha YBR 125 // 2011 Almayı Düşünüyorum Kurs Bittikten Hemen Sonra. Bende Sizin Aranıza Katılıp Bursa İçi Etkinliklerde Bulunmak İstiyorum.

Msn Adresim : [email protected] sürücü kursu hakkında bilgi vermek isteyen arkadaşlar uygun fiyata taksit yaparlarsa daha iyi olur. Telefon Numaram 0534 468 70 43 sadece mesaj atarsanız cevap verebilirim. Şimdiden İlginiz İçin Teşekkürler.

Bursa Dobruca Sosyal Tesislerinde Garsonluk Yapmaktayım. Gelenler Olursa Yemek V.b Şeyler İçin 2 Çayım İkramım Olur. Bu arada Motorlardanda Konuşma Şansımız Olur.

İyi günler. Kazasız Sürüşler. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Merhaba Arkadaşlar.

Ben Mert 94 doğumluyum. Bursadan aranıza katılıyorum.Bidahaki Hafta Sürücü Kursuna Yazılmayı Düşünüyorum. Bana Yardımcı Olabilirmisiniz. Altıparmak // Heykel Civarlarında Bir Sürücü Kursu Arıyorum A2 Ehliyet İçin. Motoru Kararlaştırdık Yamaha YBR 125 // 2011 Almayı Düşünüyorum Kurs Bittikten Hemen Sonra. Bende Sizin Aranıza Katılıp Bursa İçi Etkinliklerde Bulunmak İstiyorum.

Msn Adresim : [email protected] sürücü kursu hakkında bilgi vermek isteyen arkadaşlar uygun fiyata taksit yaparlarsa daha iyi olur. Telefon Numaram 0534 468 70 43 sadece mesaj atarsanız cevap verebilirim. Şimdiden İlginiz İçin Teşekkürler.

Bursa Dobruca Sosyal Tesislerinde Garsonluk Yapmaktayım. Gelenler Olursa Yemek V.b Şeyler İçin 2 Çayım İkramım Olur. Bu arada Motorlardanda Konuşma Şansımız Olur.

İyi günler. Kazasız Sürüşler. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Hoşgeldin aramıza kardeşim sürücü kursu hakkında bilgiyi madv batu arkadaşımıza yönlendiriyorum :) bursa içi etkinliğimizden çok dışı zevkli oluyor söyliyim. İnş. Uğrama şansımız olur çayını içmeye...

İnşallah Kardeşim M.O Haftanın Sadece 2 Günü izinliyim hafta içi. Diğer günler full Ordayım Akşam 10 a Kadar. Beklerim. Daha yeniyim. Bursayı Fazla Bilmiyorum. Bana Yolları Öğretecek Arkadaşlar Olursa Bursa İçi Onlarla Birlikte Gezmek İsterim. Şehir Dışı Belki Sonra Yapabiliriz :) Ehliyet İçin Gerekli Bilgiyi Bekliyorum. Şimdiden Saolun :)

İnşallah Kardeşim M.O Haftanın Sadece 2 Günü izinliyim hafta içi. Diğer günler full Ordayım Akşam 10 a Kadar. Beklerim. Daha yeniyim. Bursayı Fazla Bilmiyorum. Bana Yolları Öğretecek Arkadaşlar Olursa Bursa İçi Onlarla Birlikte Gezmek İsterim. Şehir Dışı Belki Sonra Yapabiliriz :) Ehliyet İçin Gerekli Bilgiyi Bekliyorum. Şimdiden Saolun :)

17 yaşını doldurdun mu sen? Bursa içi gezeriz birlikte bir kaç arkadaş daha ama sürüşünü görmem lazım apachelik yapmazsan gezerim :p

sıkıntı yok hacı senden daha apaçi olamaz :queen: takılma abim sen bunlara ürkütürler erkenden :)

Yok usta Küsmedim Daha İşten Yeni Geldim Ya Yoğundu Bülent Arınç Felan Geldi Onlarla Uğraştık.Valla Ağustos ayında 18 yaşıma girecem. Yaşımı küçümseyeceksen şimdiden söyle bende bileyim yani usta. Apaçilik yapmam ya :)Biz insan gibi kullanacaz motor :)

Şu motoru almayı düşünüyorum Bi Bakın Bakalım Nasıl Bişey. Yorumlarınızı Alalım :)
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=CROSS+150&Id=81&k=1

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------

hoşgeldin kardeş.

Hoşbulduk Kardeşim :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar